Yanlış hatırlamıyorsam tunc@datmedya.com msn adresi
Free Motorcycle Team
herkese selamlar bende konyadayım ve konyalım ve buradaki herkes gibi moto hastasıyım bundan sonra msjlara katılırım tabiii kabul edersenizz:8)herkese şimdiden ii bayramlar
yılmaz çok ıkı yüzlü gördüm seni hayırdır ula mt md kayıyor diyosun en başta sen kayıyon len bölücü yılmaz biz diyormuyuz yaşasın md dıye alla alla sor bakalım fazıl gıttı md dekılerle gezıye yalnızmı kalmış ama ne yalan sölıyım konya mt nın gezılerı daha samımı gelıyor bana ama gözümü md de açtıgım için md ilk sırada benım için
hoşgördük inş gezilere katılırız ve tanışırız...
hoşgeldin killing_machine...
soner racingci adam anlamaz dağdan bayırdan adamlar hız yapmak için fazıl abinin motoru bi yere koymuşlar mesela. adamlar basar aga nolursa olsun. hatta motoru değiştirebilirsem güzel gezi planlarım var. motor ayrımım yoktur ama yolda ayrılıyor mecburen.
arkadaşlar valla md toplantılarına katlırım ama ben havalar güzelleşince alırım mangalımı giderim dağlara. işte buna mt deniyor.
ben kafe filan anlamam valla. meram deredeki havayı hatunsaraydaki çamurlu yolu bunları seviyorum. mangal sohbetimiz vardı mesela ayakta tüm ekmeği yemiştik bunlar daha güzel geliyor. isteyen istediği şeyi yapabilir ama ben samimiyeti seviyorum.
benim motor tarihim 4 mart 2007 pazar. bugünden itibaren dağlar köyler yollar beni bekler. kafe toplantılarına gelmem bile. tabi md nin ortamı ustalar açısından iyi fakat geçen seneki ortam bana kat kat daha sıcak geldi. aslında mt md ayrımı yok asla. bizim mt den tanıştığımız kişiler samimiydi.
şimdi 4 mart gezimize gelenler el kaldırsın
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
MT nin yeri ayrıdır tabiki, yinede Konya da bir etkinlik olursa kopmamak gerek. Bizim girdiğimiz yerlere büyük motorlar giremez, sürati boşverin bir saat erken bir saat geç farketmez, mangalsız gezide olmaz. Kaç demiştin Yılmaz 04 Mart 2007 mi? İnşallah ölmez sağ kalırsak gezilere devam ...
Free Motorcycle Team
slm konya mt bosnadan selamlar
tabi kardeşim ylmzz o güne cıkarsak bende varım neden olmasın kardesim bekleisn bizi bilinmeyen yolları bulacaz demi )) sorun deil kanka motorlar yanyana koyar mangalı yakarız ) nerdesin yaz ekle bizi geliyoruz biz gezmeyi seven grubuz sürekli gezeris yer bulamazsak sehir turu yapar ama yine gezeriz deilmi zaten gezerken tanıstık deilmi ylmzzz meramda ömrümüz olursa her zaman her yere gideriz yeterki 100 km olmasın hehe 100km bilen bilir hız deil
herkesin yeni yılını ve bayramını kutlarım .....
4 mart için plan yapalım arkadaşlar. mangal olsun da nasıl olursa olsun sizinle heryere gelirim tabi motor dayanırsa hız limitimiz de 100 değil en yavaş motordur. yolda kalan olursa benim hızım da sıfır olur beklerim.
zaten tüm motorcularla bağlarımız devam eder. her organizeye katılmaya çalışırız hep beraber
ilk gezimiz yine güzel olur inşallah. fazla uzak olmayan değişik bir yer olursa daha iyi olur.
selam fırat sen nerelerdesin yav
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ylmzzz dediğin gibi fazla uzak deil ama farklı bir yer olrsa bende varım. Uzaga gitmekten korktugumdan deil bizim moto hollanda'dan geldiğinden plaka milaka yok onun için uzun yoldan çekiniyorum ve nasıl plaka çıkarabilir bilgisi olan varsa zahmet olmassa bi anlatsın.
Tüm Konya MT ailesinin Kurban Bayramını ve Yeni Yılını Kutlarım
Tokat'dan Selamlar
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)