Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Konya - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı mayistos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ali tunç arkadaşta bir zundapp motor vardı galiba buralardamı kendisi? benimde var bi zundapp motorum parça lazım olduda.
    oersonmez@gmail.com

Ali Tunç kim?
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Alıntı mayistos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ali tunç arkadaşta bir zundapp motor vardı galiba buralardamı kendisi? benimde var bi zundapp motorum parça lazım olduda.
    oersonmez@gmail.com
    Yanlış hatırlamıyorsam tunc@datmedya.com msn adresi
    Free Motorcycle Team

killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    herkese selamlar bende konyadayım ve konyalım ve buradaki herkes gibi moto hastasıyım bundan sonra msjlara katılırım tabiii kabul edersenizz:8)herkese şimdiden ii bayramlar

Motosikleti
    XT 660X
    Alıntı killing_machine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar bende konyadayım ve konyalım ve buradaki herkes gibi moto hastasıyım bundan sonra msjlara katılırım tabiii kabul edersenizz:8)herkese şimdiden ii bayramlar

Hoşgeldiniz, tabiki ayrım yok motosiklet seven herkes katılabilir. En kısa sürede tanışmak dileğiyle.
    Free Motorcycle Team

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    Alıntı killing_machine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin kardeşim ne demek tabi geleceksin hep beraber gezilere gidecez inş.
    hoşgeldin sefalar getirdin kazasız günler..

clawman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 siyah
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya abi o motorcular zaten geziyorlardı. sadece internette bu sene boy gösterdiler. gezilerde adamları yavaşlatmayalım

toplantılara geliriz ama gezilerde adamlara işkence çektirmeyelim. bırak adamlar 200-300 uçsunlar
    yılmaz çok ıkı yüzlü gördüm seni hayırdır ula mt md kayıyor diyosun en başta sen kayıyon len bölücü yılmaz biz diyormuyuz yaşasın md dıye alla alla sor bakalım fazıl gıttı md dekılerle gezıye yalnızmı kalmış ama ne yalan sölıyım konya mt nın gezılerı daha samımı gelıyor bana ama gözümü md de açtıgım için md ilk sırada benım için

Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    hoşgördük inş gezilere katılırız ve tanışırız...

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    hoşgeldin killing_machine...

Alıntı clawman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yılmaz çok ıkı yüzlü gördüm seni hayırdır ula mt md kayıyor diyosun en başta sen kayıyon len bölücü yılmaz biz diyormuyuz yaşasın md dıye alla alla sor bakalım fazıl gıttı md dekılerle gezıye yalnızmı kalmış ama ne yalan sölıyım konya mt nın gezılerı daha samımı gelıyor bana ama gözümü md de açtıgım için md ilk sırada benım için
    soner racingci adam anlamaz dağdan bayırdan adamlar hız yapmak için fazıl abinin motoru bi yere koymuşlar mesela. adamlar basar aga nolursa olsun. hatta motoru değiştirebilirsem güzel gezi planlarım var. motor ayrımım yoktur ama yolda ayrılıyor mecburen.

arkadaşlar valla md toplantılarına katlırım ama ben havalar güzelleşince alırım mangalımı giderim dağlara. işte buna mt deniyor.

ben kafe filan anlamam valla. meram deredeki havayı hatunsaraydaki çamurlu yolu bunları seviyorum. mangal sohbetimiz vardı mesela ayakta tüm ekmeği yemiştik bunlar daha güzel geliyor. isteyen istediği şeyi yapabilir ama ben samimiyeti seviyorum.

benim motor tarihim 4 mart 2007 pazar. bugünden itibaren dağlar köyler yollar beni bekler. kafe toplantılarına gelmem bile. tabi md nin ortamı ustalar açısından iyi fakat geçen seneki ortam bana kat kat daha sıcak geldi. aslında mt md ayrımı yok asla. bizim mt den tanıştığımız kişiler samimiydi.

şimdi 4 mart gezimize gelenler el kaldırsın

Motosikleti
    XT 660X

soner racingci adam anlamaz dağdan bayırdan adamlar hız yapmak için fazıl abinin motoru bi yere koymuşlar mesela. adamlar basar aga nolursa olsun. hatta motoru değiştirebilirsem güzel gezi planlarım var. motor ayrımım yoktur ama yolda ayrılıyor mecburen.

arkadaşlar valla md toplantılarına katlırım ama ben havalar güzelleşince alırım mangalımı giderim dağlara. işte buna mt deniyor.

ben kafe filan anlamam valla. meram deredeki havayı hatunsaraydaki çamurlu yolu bunları seviyorum. mangal sohbetimiz vardı mesela ayakta tüm ekmeği yemiştik bunlar daha güzel geliyor. isteyen istediği şeyi yapabilir ama ben samimiyeti seviyorum.

benim motor tarihim 4 mart 2007 pazar. bugünden itibaren dağlar köyler yollar beni bekler. kafe toplantılarına gelmem bile. tabi md nin ortamı ustalar açısından iyi fakat geçen seneki ortam bana kat kat daha sıcak geldi. aslında mt md ayrımı yok asla. bizim mt den tanıştığımız kişiler samimiydi.

MT nin yeri ayrıdır tabiki, yinede Konya da bir etkinlik olursa kopmamak gerek. Bizim girdiğimiz yerlere büyük motorlar giremez, sürati boşverin bir saat erken bir saat geç farketmez, mangalsız gezide olmaz. Kaç demiştin Yılmaz 04 Mart 2007 mi? İnşallah ölmez sağ kalırsak gezilere devam ...
    Free Motorcycle Team

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    Konya-Ereğli BİSANCI_42 selamlar

Motosikleti
    XT 660X
    Alıntı BİSANCI_42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konya-Ereğli BİSANCI_42 selamlar
    Hoşgeldin arkadaş, havalar ısınsın konya ya bekleriz...

Tüm MT Ailesinin baramını kutlar, esenlikler dilerim.
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05

hoşbulduk ylmz tam benim kafadanmıssın meram camurlu yol dağ taş filan...

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    slm konya mt bosnadan selamlar

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    tabi kardeşim ylmzz o güne cıkarsak bende varım neden olmasın kardesim bekleisn bizi bilinmeyen yolları bulacaz demi )) sorun deil kanka motorlar yanyana koyar mangalı yakarız ) nerdesin yaz ekle bizi geliyoruz biz gezmeyi seven grubuz sürekli gezeris yer bulamazsak sehir turu yapar ama yine gezeriz deilmi zaten gezerken tanıstık deilmi ylmzzz meramda ömrümüz olursa her zaman her yere gideriz yeterki 100 km olmasın hehe 100km bilen bilir hız deil

herkesin yeni yılını ve bayramını kutlarım .....

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı zx12r adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabi kardeşim ylmzz o güne cıkarsak bende varım neden olmasın kardesim bekleisn bizi bilinmeyen yolları bulacaz demi )) sorun deil kanka motorlar yanyana koyar mangalı yakarız ) nerdesin yaz ekle bizi geliyoruz biz gezmeyi seven grubuz sürekli gezeris yer bulamazsak sehir turu yapar ama yine gezeriz deilmi zaten gezerken tanıstık deilmi ylmzzz meramda ömrümüz olursa her zaman her yere gideriz yeterki 100 km olmasın hehe 100km bilen bilir hız deil

herkesin yeni yılını ve bayramını kutlarım .....
    4 mart için plan yapalım arkadaşlar. mangal olsun da nasıl olursa olsun sizinle heryere gelirim tabi motor dayanırsa hız limitimiz de 100 değil en yavaş motordur. yolda kalan olursa benim hızım da sıfır olur beklerim.

Alıntı chocolateman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT nin yeri ayrıdır tabiki, yinede Konya da bir etkinlik olursa kopmamak gerek. Bizim girdiğimiz yerlere büyük motorlar giremez, sürati boşverin bir saat erken bir saat geç farketmez, mangalsız gezide olmaz. Kaç demiştin Yılmaz 04 Mart 2007 mi? İnşallah ölmez sağ kalırsak gezilere devam ...
    zaten tüm motorcularla bağlarımız devam eder. her organizeye katılmaya çalışırız hep beraber

ilk gezimiz yine güzel olur inşallah. fazla uzak olmayan değişik bir yer olursa daha iyi olur.

Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm konya mt bosnadan selamlar
    selam fırat sen nerelerdesin yav

speet34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konyalılara İstanbuldan iyi bayramlar dilerim.

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı speet34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konyalılara İstanbuldan iyi bayramlar dilerim.
    teşekkürler. konyadan istanbula da iyi bayramlar

Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    ylmzzz dediğin gibi fazla uzak deil ama farklı bir yer olrsa bende varım. Uzaga gitmekten korktugumdan deil bizim moto hollanda'dan geldiğinden plaka milaka yok onun için uzun yoldan çekiniyorum ve nasıl plaka çıkarabilir bilgisi olan varsa zahmet olmassa bi anlatsın.

YeMZeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    151 RS ( KIRMIZI )
    Tüm Konya MT ailesinin Kurban Bayramını ve Yeni Yılını Kutlarım
    Tokat'dan Selamlar
    Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı YeMZeT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm Konya MT ailesinin Kurban Bayramını ve Yeni Yılını Kutlarım
    Tokat'dan Selamlar
    Ahmet abicim senin de bayramın mübarek olsun. nasıl gidiyor askerlik Allah'a emanet ol abi görüşmek üzere.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler