Cumartesi günü, belirttiğim adreste aşağı yukarı Konyada bulunan tüm motosiklet severlerin katılacağı bir organizasyon var. Konyada bulunan tüm arkadaşların resimleri ve tanıtım videosu hazırlanacak. Katılırsanız sevinirim beni yanlız bırakmayın.
Cumartesi günü, belirttiğim adreste aşağı yukarı Konyada bulunan tüm motosiklet severlerin katılacağı bir organizasyon var. Konyada bulunan tüm arkadaşların resimleri ve tanıtım videosu hazırlanacak. Katılırsanız sevinirim beni yanlız bırakmayın.
Free Motorcycle Team
selam dostlar . Bayabi ara verdim kusura bakmayın. bakıyom konya mt yaz kış durmuyor motorlu motorsuz farketmiyor. Buluşuyorsunuz. Ehliyete ramak kaldı cumaya kurs teslim edecek dosyalarımız gerisi 100 yt lik nakite kalacak sanırım. yaza inşallah sizlerle sanal degilde gerçek olarak buluşmaktır niyetim. saygılar ...
[B][COLOR="Red"]:rendeer: Yüzünüzden Tebessüm, Deponuzdan Benzin Eksik Olmasın :rendeer: [/COLOR][/B]
[yayan MT] olup çıktık arkadaşlar ya ctesi akşamı misafirim var yaw gelme şansım yok gibi bişi ama bellide olmaz eğer gelmezlerse misafirler ben gelirim
aslında onun dışında bişi dicem pazar günü fuara gitsek ya hep bereber bi gidelim gelelim kitap fuarına bile gitmiştik yaw vaktiyle oto fuarını hiç kaçırmamamız lazım
gelenler parmak kaldırsın
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
bence güzel olur serkan abi ben gelirim!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
iyi bir fikir oto fuarı
saat 11 de sınavım var.ordan motorla gelebilirim.
bu arada fuar davet,yesi kaç para bilen var mı?
Evet gidebiliriz ben açığım telefonlaşır gideriz ne olacak sanki
gezin gezin benim yerime de gezin. ben de burada betonarme, çelik yapılar, karayolu inşaatı, hidrolik uğraşayım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
fazıl hocam avatarın tanıdık geliyor biraz nerden aşırdın onu bakim sen
yılmaz olm ben ölmek üzereyim yafff şu vizeler bütün yaşam sevincimi alıyor valla
ne yaparsınız yaw iyiki bir toplantıya gelemdik sesiniz soluğunuz cıkmmıyor ne yaparsınız öldünüz mü yaw seydişehirde kaza olmus (mehmet şirine ) geçmiş olsun dedim fazıl abi sende ordaydın galiba arkadaş bileğini kırmıs. Allah beterinden esirgesin..
[suskun MT]
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
yaa!!!!!
Beyler bende konyalıyım ama ankaradayım
hepinizle tanışmak isterim
ayrıca 17 yıldır konyadaydım hiç motor gezisi gormedim yapıomusunuz
hakkaten yaw
ama tabi o zaman bu siteye uye diildim gorusmelerden haberim yoqtu
nese konyaya geldigimde bende katılırım gezilerinize inşallah
kendine iyi bakın sevgili hemserilerim
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
esattuncer dostum özelden mail adresini yollarsan. bağlantıya geçeriz. daha bugün eğlence vardı 40-50 kişilik
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Lütfen OY KULLANIP ; fikir yazınız!
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26037
Saygılar
arkadaşlar ali tunç arkadaşta bir zundapp motor vardı galiba buralardamı kendisi? benimde var bi zundapp motorum parça lazım olduda.
oersonmez@gmail.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)