tüm yeni ehliyet alacak olan konya mtlilerin ehliyetleri hayırlı olsun.
tüm yeni ehliyet alacak olan konya mtlilerin ehliyetleri hayırlı olsun.
bahara ehliyetli motorcuların oranı çok artacak. uzun mesafe gezilerle döneceğiz inşallah. herşeyden önce ehliyetle rahat rahat bineceksiniz.
ben de bahara kadar motoru değiştirebilirsem hepberaber bir Antalya yaparız artık.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
benim motor kışı atlatırsa onun hakkında çok hayırlı fikirlerim var büyük bi değişim yaşıcak kerata ondan soora ver elini antalya, mısır, ekvator
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
SELAMLAR millet
naparsınız yaw! uzun zamandır görüşemiyorduk işimle ilgili olaylardan ötürü birde araya ramazan geldi uzun süredir görüşemez olmuştuk nasılsınız sağlığınız ve de sıhhatiniz yerindedir umarım okuduğuma göre ehliyetli kişilerin sayısı artmıs hade bakalım rastgele o zaman :D
Sayın MT-Konya üyeleri ;
Mubarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar.Hayırlara vesile olmasını dilerim.
İyi bayramlar.
viper_1 Volkan AKAN (MT-Eskişehir)
hepsinizinbayramı mübarek olsun ''offline MT'' ler sizi
abilerim, varsa ablalarım! bayramınız mübarek olsun! allah kimseye kaza-bela vermesin!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
bilgisayarımın powerı yandığı için birkaç gün ayrı kaldım net ortamından. semacanın(zx12r) sayesinde tekrar hayata döndüm
herkese selamlar
sanada selamlar yılmaz iyisindir inşallah arkadaşlarına çok selam söyle.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
konya mt öldü mü?
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Merhaba yeniden arkadaşlar. Ben geldim.
Gelmişken birşeylere dikkat çekeyim.
Bu resimi İzmir de çektim, A2 sürücü belgesi 75 ytl diyor. Konya da ise sürücü kursu arkadaşlar anlaşmışlar, 250 ytl. den aşağıya kayıt almıyorlar. Sürücü belgemi aldım, bir çok arkadaşımızda aldı eminim. Herkese yediğimiz kazık hayırlı olsun Uyan Türkiye...
Free Motorcycle Team
müdür bir geldin pir geldin yani he 280 milyon konyada ehlİyet adam babasının oğluna indirim yapmiyo
sende geldin malum şemsiyeyi açılabiliyomu diye sorguluyon bırak durduğu yerde dursun açılmadan daha az acıtıyo o şemsiye
buarada ehlİyet i de normal yazınca birilerinin reklamını yapıyomuşuz kendimi kullanılıyo gibi hissettim bi an
ehlıyet
ehl i yet
ehlİyet
EHL!YET
haha hiç birinde reklam çıkmadı
konya mt diger adıyla karanlık mt nerelerdesiniz siz yaw illaki yaz olması motyorların dısarda olması mı lasım yaw sesiniz de cıksın. anlamıyorum yaw ne işler yaparsınız hadi canlanın yaw
hoşgeldin faaaaaaaaaazıl abi. ehlıyet alan arkadaşlara da hayırlı olsun. bu pazar bir çay partisi yapalım diyorum. pazar hakkında fikirlerinizi alalım mı ne dersiniz?
ben de reklam yapmadım böylece
walla şimdigördüm mesajını yılmaz
bende yeni gördüm:(keşke nete daha önce girebilseydim.
bugün zaten canım sıkıldı evde bütün gün.
neyse arkadaşlar sanırım buluşamayacağız bundan sonra
sağlık olsun. daha zamanımız var. motorlu motorsuz her zaman görüşürüz nasıl olsa. bahara plan yapmaya başlayalım biz de
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)