endurocu olmazsanız yalan olur tabı olacaktı hepınızde enduro yada crooss görecektın sen
A.Qodumun modemi yaa
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
konya mt öldünüz mü yav
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
yok ben yaşıyom wallah
sonunda o-game i de geri aldım mutluyum
530261 ( toplam 6530 oyuncu içinde 101. siradasin )
waaw abi 500k puan yapmışın!! maşallah diyeyim ben de oynadım bir zamanlar abi 200k puan vardı cins oplardan birisi ceza verdi 2033 yılına kadar ceza aldım iyi akşamlar!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
arkadaslar slm lar istanbuldan merhaba ya artık okula geldik memlekete elvada dedik ve motorsikletime...
yagını degistirdim , bütün parcaları dikkatlice yıkadım üstünü örttüm garaja koydum bıraktım memlekette...
bu arada forma ne olmus böyle yaz bitti forumda bitmis ...
grsrz arkadaslar...
dostum şimdiden yaz gelse tekrar diye düşünmeye başladım. ne güzel bir yaz geçti gitti
ben motoru daha kaldırmadım. havalar buz gibi oluncaya kadar sürerim fakat toplu geziler artık olmaz gibime geliyor.
bu arada benim motor 10080km de. 10 bin km yi geçtim sonunda beraber nice km lere inşallah
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
herkeslere selam olsun...
ylmzzz bravoo sana, ben daha 1153 km anca yapabildim gerçi yeni sayılırız daha bu alemde :( bende kararlıyım kar düşenedek sürecegim. ehliyeti bi alayım ayın 14 dunde.
HA YA SORSAM SINAV YERİNİ :
MAREŞAL MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU
BEYHEKİM MH. SULTAN CEM CD. ZİNDANKALE MEVKİİ (42040) SELÇUKLU/KONYA
[B][COLOR="Red"]:rendeer: Yüzünüzden Tebessüm, Deponuzdan Benzin Eksik Olmasın :rendeer: [/COLOR][/B]
benim sınava girdiğim yer orası ya sana yardımcı olurdum ama ozaman bende sınavda olcam
yılmaz sen iyi anlıyon bu adres işlerinden selçuklu lisesi nerde ya adres madres yok eski özkaymak petrolün ordaymış doorumu
bizim tükkanın ordaymış yaw buldum koca liseyi görmemişim
ylmzzz kardeş saolasın . anıtı bulurum. RAPTOR666 kardeş sanada başarılar dilerim . konya mt hep var olsun ....!
[B][COLOR="Red"]:rendeer: Yüzünüzden Tebessüm, Deponuzdan Benzin Eksik Olmasın :rendeer: [/COLOR][/B]
sağolasın murdaw nasıl geçti sınavın
benim trafik 80-90 arası falan olur motorda sanırım 96-100 falan olcak ilk yardıma girmiyomuşum modelden bööle
RAPTOR666 hayırlı olsun bakalım ehliyetin şimdiden ozaman.
benim sınav 15 dakika surdu çıkartmadılar 45 dakika . benim c ehliyetim var dı zaten o yuzden sadece motordan 20 soru vardı kitapçıkta cözdüm iş bitti ...
!...darısı butun ehliyetsizlerin ....!
hayırlı olsun abi ehliyetleriniz!! murdaw ve serkan abi!! darısı başımıza.. daha 1 bucuk yılım olsa da..
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
OĞUZ KAĞAN saol umarım seninde olur. çorbacılara para kaptırmaktansa o paraya benzin alırız daha çok gezeriz ...!
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)