bu hava duzelırmı serkan abı neyse seneye yılmaz abı motoru destırecekmıs bende motor alır yıne gezerız dıcemde sen motoru satcaktın sensız de olmaz kı abı neyse benım motorun artcısı olursun
bu hava duzelırmı serkan abı neyse seneye yılmaz abı motoru destırecekmıs bende motor alır yıne gezerız dıcemde sen motoru satcaktın sensız de olmaz kı abı neyse benım motorun artcısı olursun
Tüm konya MT nin ve bütün islam aleminin RAMAZAN ayı hayırlı olsun..
[B][COLOR="Red"]:rendeer: Yüzünüzden Tebessüm, Deponuzdan Benzin Eksik Olmasın :rendeer: [/COLOR][/B]
hepinizi cok özledim arkadaslar, amasyadan kucak dolusu sevgi ve selamlar
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
ramazanınz mubarek olsun konya mt
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
sağolun abiler sizlerinde ramazanınız mübarek olsun
ahmetim way be askerlik maskerlik demiyon devam pc alemine buldun demek bi yolunu sen helal sana
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
sağol arkadaşım. sizlere de selamlar...
teşekkürler dostum seninde ramazanın hayırlı olsun.
ahmet abim biz de seni özledik. gelmeni dörtgözle bekliyoruz
sağol ümmet abicim senin de ramazan ayın mübarek olsun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
selem arkadaşlar ben yenı terfı ettım mt ye artık konyada görüşürüzz.haftaya gelıyorum.bu ara hava sogudumu orda ya motora bınebılıyormusunuz halaaa
okuldan zaman kalırsa biniyoruz
ya bu msn sadece bendemi çalışmıyo genel bi sorunmu var?
sende enduro var tabı bınersın yılmaz kardesım napsınnn.ya roptor memnunmusun o motordan ve 0 ı nekada konyada teknık servısı felan varmı bıde zongshenle kıyaslarsan nasıl bende enduro düşünüyorum okula gıdıp gelmek ıcın karda kısta konyayı bılıyosun
walla kuru asfaltta bile yolu zor tutuyo hele ki kışın karda kışta düşünmek bile istemiyom
skyteam dışında bütün çinliler enduro-cross ama bu safkan cross yani dierlerine göre artısı çok
servisi var bizim forumdaki jinlun250 namı dier rıfat kardeşimiz servisi
sıfırı ben 2700 e aldım yaz zammı bindi 3300 oldu Türkiye 1. oldu 3600 oldu son durum bu sanırım değişmediyse ama bulması biraz sıkıntılı
yapma ya nolmuş bunun fıyatı böyle yav ben daha ucuz sanıyordum.güzel makıne dıyerlerınden farklı gercekten.md de bır topıc var senın motorla alakalı çogu kısı vıdalarımn gevsemesı gıbı nedenlerden şıkayetcı olmuş ama sen memnunsun anlasılan ama fıyat bıraz fazla geldı ban zongshen a kalcam heralde neyse konyaya bı gelım bı gezı felan yaparız artık bu hafta sonu ordayım muhtemelen.tabı şımdılık artçı olcam sıze neyse gelınce görüşürüz zaten yılmazla aynı bölümdeyız o benım bır alt devre hadı kendıne ıyı bak
soner gelince bi konuşalım. biz başladık derslere yav. sen geziyosun
cıvata olayı bi klasiktir yaa düşen cıvatalardan bi motor daha yapardım ben cıvataların nerdeyse hepsine rondela yada kontra attım şiğmdi sorun yok ama masaj makinası gibi bu dağ keçisi
sende kendine iyi bak gelince görüşürüz
dostum bu hafat sonu dıreksıyon sınavına gırıp gelıyorum konyaya ya ev ayarlıyamadım bılıyorsun meseleyı canım gelmekte ıstemıyo aslında bır suru iş beklıyor.bu sene 4 ten ders almadım ben aynı sınıftayız anlıcan bol bol görüşürüzzz
3. sınıfın derslerı kol gıbı neden 4 ten ders alamıyom zannedıyorsun hepsınden kaldım yahu bı depremden gctım bu sene delı gıbı çalışmam lazım alttanda var bırsuru bız senın gıbı çalışkan olamadık şimdide toplıyamıyoruz.şu ev işi canımı sıkıyor daha evım yok ev bulup eşya tasımam lazım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)