tabi tabi kahrolsun çin malı harici
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
tşk. ederim raptor666 yok bende r6 amma keske olsaydı ben daha 15 yasındayım inş. 17 yasıma gırım almayı dusunuyorum ufagından bısı.
Konya MT nin ünü ve etkisi baya buyuk 15 yaşındaki kardeşler bile haberdar çok yaşa KONYA MT ( Hatunsaray gezinizde bol bol eglenin dostlar )
[B][COLOR="Red"]:rendeer: Yüzünüzden Tebessüm, Deponuzdan Benzin Eksik Olmasın :rendeer: [/COLOR][/B]
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
walla bende 15 yaşından beri meraklıyım motora ama 25 yaşında anca alabildim senin de kaderin benimki gibi olmaz inşallah
aaaaa mt nin en genç üyesi bendim.. yaş 16.. özlem geldi.. tüh ben de en küçük motorlu üyesiyim
hoşgeldin özlem!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
benden başka racing ci gelmiş hemde benim yaşlarımda..hoşgeldin özlem r6
oğuz kemiklerim üşüyor hala sabah ayazında 120 km geldik..borumu dimi
benim de üşüyor dostum.. ayazdaki 120 km dışında daha yeni dayanamadım motosikletin yanına gidince.. attım birkaç tur.. içimde atlet de yoktu titredim bayagı.. yarına cıkar mıyım bilmem.. yarına okula gelemez isem motosikletimi sana bırakıyorum. ikisini de sat üstüne para koy cok sevdiğin r6 al bir tane.. ama ölürsem!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
gezilere gelmeyen çevrimdışı motorcudur asıl
[QUOTE=
gezilere gelmeyen online motorcular [/QUOTE]
abi öyle diyorsun ama sanki biz istemiyormuş gibi konusuyorsun.. sanki ben direk gelmicem diyormuşum gibi.. gelmeye çablıyorum ama olmadı işte yapacak birşey yok ben üzgünüm ama elimden bişi gelmiyor.. kendi açından düşünme bizi çünkü yaş küçük ehliyet yok tecrübe yok.. motosiklet var sadece..
a.selam!!!! yıldırım abi!!
özlem kardeşimiz de online bundan sonra heralde
tamam tamam duygu sömürüsü yapmayalım
ehliyet grupta çoğu kişide yok zaten fakat tecrübeye bişey diyemem.
sonra pazar günü cg125 i kullanan arkadaş gibi takla atabilirsiniz Allahtan önemli bişey olmadı.
şunu unutmayalım yavaş gitmeden hızlı gitmeyi öğrenemezsiniz
bundan sonra gezilerde daha güvenli gidelim ve gezi kurallarına uyalım.
bu arada benim halen aklımda benim benzin 120km de nasıl bitti kafayı yicem ya 250cc gibi yaktı walla.
selam arkadaşlar geziye gelemedim sınavları vardı kursumun:(.umarım iyi eğlenmişsinizdir.yeni gelen arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz.
bende çevrimdışı motorcuyum şu aralar ev okul problemini aşınca on line olacağım inşallah.
akadaslar gezide kim takla attı hayırdır saka flan mı_?
yeni gelen bir arkadaşımız bize haber vermeden petrole girmiş, sonra yanlış yola girip orda motoru yan yatırmış. Allahtan önemli birşey olmadı. geçmiş olsun diyoruz ve grup sürüşü kurallarına herkes uysun diyorum
toplu sürüş hakkında bence Konya MT olarak kurallar koyalım ve bunlara uymayan gideceğimiz yere bizden ayrı gitsin.
kurallar hakkında fikir ve görüşleri bekliyorum. kendi kurallarımızı kendimiz hazırlayalım hadi
bu olay kimin basına geldiyse gecmis olsun
kurallar konusunda ben fasla bir sey bilmiyorum ama mesela tecrübeli sürücülerden birisi en önde digeride en arkada gidebilir böylece bizim gibi cömezlerde kaybolmayız
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)