selam arkadaslar...ben tekrar geldim...biarada sizi rahatsız edip ne alayım die sormustum....ama ozaman bi yerden bi miktar daha para buldum ve araba aldım...ama motor tutkusu bi baska...hem tutku hem tasarrufta diyebiliriz...
suanda kafamda 2 maxi scooter var.
***biri mondial 150ZAT peşin 3550 ytl(taksitli : onden 550ytl kalan 3000ytl'de 15 taksit vade farkı almayacak adam)
***digeride bisan senator 150 peşin 2900ytl(taksitli : 3400ytl'ye gelio..onden 500 ytl kalan 2900ytl'de 15 taksit..)
acıkcası ben zat'ı sevmiom...şekline gıcık oluyom...senator daha buyuk gozukuyoo...
yardımlarınızı bekliorum...
şimdiden tesekkurler
skystorm arkadaşım konyada mısın bi yazsaydın önce. konyadaysan msn adresini ver kaydedelim konuşalım. konya mt başlığı motor kıyaslamak için yeri değil.
msn den konuşup yardımcı olabilirim.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
evet konya'dayim..kipa'nin karsisinda oturuyorum....
ahmettates@hotmail.com
yaşasınnnn hatunsaray gezisi ve konya mt nin vazgeçilmez mangal ziyafeti inşallah pazar günü hava güzel olur kalabalıkta olursak manyak bişi olur mangalda var yin gari
yılmazın motora bi ölüm ayarı yapmışız hemde ne biçim iki tane nitro tüp enjeksiyon pompası kilitli defransiyel sport şanzuman dereceli egsantrik 6 kaliperli 0.6 çelik piston intercolor turbo paketi 5 barlık blu of k&n hava filtresi speedline yarış lastiği ve en son olarak super chip test sürüşüne çıkmak için hazırlık aşamasındayız
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
tek silindire çift nitro çok olmamışmı
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
whayy ylmzzz demek bizden saklı gizli modifiye yaptırdın sonra yola cıktın mı ucup gidecen demi sen olmassın serkanın dediği gib artsissin olum sen kısmet bakalım insallah toplanabiliriz
yok be ne modifiyesi fatiiiihin bi yerinden uydurması
anladık zatin ortaaaaaaam
fati bikaçtane modifiye terimi öğrenmiş geliyo burda bize artislik yapıyo
ne yapsın motor almayınca arabalara merak sarmıs tabi haliyle modifiye de ögrenmiş pazar günü ifadesini alınır olmassa
Arkadaşlar ben birşey anlamadım ama bu hafta gezimi var varsa ben gelmeye calişcam uzun zamandan beri bir araya gelemedik ya benim iş cıktı yada musayit olamadım inşaallah bundan sonra hem burda hende yanınızda olacagım konya Mtye saygılar
rıfat Konya Mt nin birinci sayfasında gezi duyuruları yapılıyor. ordan takipm edebilirsin ben yine de buraya da ekliyim.
KONYA MT HATUNSARAY GEZİSİ
buluşma tarihi: 17 eylül pazar günü 12.00
buluşma yeri: stadyum ön kapısı safir internet kafe önü
gezi mesafesi: 35km (stadyumdan hatunsaray)
***herkes birbirine haber versin. sıcak havalara elvada gezisi olabilir
gezi hakkında istekleriniz varsa şimdiden söyleyin ki zaman kaybetmeyelim arkadaşlar. yiyecek içecek yol hakkında her türlü isteğe açığız (parası benden çıkmazsa )
vay anasına bee iki gün boş bıraktım arkamdan dedikodumu yaptınız öle olsun bakalım gösterim ben size pazar günü
bu arada hatunsarayda ılıpınar diye biryer varmış çok güzelmiş hem akan su hemde piknik alanı olarak
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
konya'lı motorcu abılere slmlar.pazar gunu ıcın sızlere bol eglenceler dilerim.
alanında ilk ve tek özlem hoşgeldin
r6 mı var sende eğer varsa bu topik çinli topiği ha haberin olsun gezilere falanda gelme sen bööle uzaktan uzaktan
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)