whay kardeş sen nerelerdesin özletin kendini
whay kardeş sen nerelerdesin özletin kendini
Artık burdayım arkadaşlar inşaallah bundan sonra düzenli olara k
rıfat benim msn adresim sen de var zaten. resmini msn den yolla ya da mail yoluyla bana at. ismini yazıp boyutu ayarlıyıp birinci sayfaya koyuyum.
yeni nickin de hayırlı olsun daha iyi olmuş
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
evet bence de güzelolmuş özledim yine şöyle kalabalıkbir gezi yapsak olur kış gelmeden
ylmzzz kardeş benim motor doşemeden cıksın bir foto cekip resmimizi koyarsın artık bugünlerde görüşemez olduk arada bi ugrayın arkadaşlar biz arada bir olsada raptor666 la görüşüyoruz sizleride beklerim slm
Selamlar Konya Mt nasılsınız??? osmaniyeden selamlar sevgiler
yaw millet benim tel arızalandı sizin hepinizin telefon numaralarıda ondaydı gitti hiçbirinizin teli yok bende şimdi iyimi iyi diil tabide yaw arkadaş hiç birinizde on olmazmısınız yaa
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
uzun zaman oldu girmeyeli foruma ve efsane geri döndü işte sizlerleyim artık konya mt nabersiniz nasıl gidiyor hayat motor alamadım ama sağlık olsun be sizler yine benim canımsınız her zaman yanınızdayım konya mt el ele
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
efsane
efsane kardeşim tabii dün yoktun fatih nerelerdeydin bizi yalnız bıraktın gecerli bir sebebin olsa gerek ....
arkadaşlar su kuzu işine ses cıkmadı hala ...
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
la hepi topu 200 mesaj atmışın efsane oldun başımıza yılmaz gibi 3000 küsür olsunda soora efsane ol artis
bu sefer tikkat et tapu falan neysede tank top falan çıkmasın bagajdan senin 125 mt ler süpriz yumurta gibi
sende taktın artise hayrettin birşeysin ben efsane olmuşum bikere ister 200 msj ister 3000 msj önemli olan sosyal msj dimi ama tabi yinede herşeyin hayırlısı benim olduğum ortamda her an herşey olabilir macera heyecan adrenalin süpriz vs.. sevgiler mucuxxx
artis benim hişşşt dikkat edin hatunsarayda ne yicez yav??
biz fatihgille herkesten 5 ytl önceden alalım diyoruz. kalabalık olursak bir kişiden para çıkmaz önceden. cumartesi gününe kadar herkes 5 ytl versinki malzemeleri önceden alalım. ne zamandır mangal yapmıyoruz. pilav filan çıkarmayın başıma mangal yapacaz
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
koç çevirelim
YLMZZZ :kuzu işine senden başka ses çıkaran yokki.:
evet benden ondan bahsediyorum zaten demekki bundan ne anlyoruz kuzu işini beceremiyoruz o zaman mangalı becerelim
pazar günü gezimi var bana mı öyle geliyor
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)