a.s arkadaslar bu ne yaf bizim site slmlasma topigi olmus konu yok mu arkadaslar burada ondan konusalım
a.s arkadaslar bu ne yaf bizim site slmlasma topigi olmus konu yok mu arkadaslar burada ondan konusalım
selamın aleyküm arkadaşlar ben mersin mt den ilker konya tarafına gezi düzenliyoruz bize yardımcı olursanız sewinirizz
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Dostlar fikir almak için sorsam. Linke bakarak cevap verirseniz sevinirim.Bende c var ama;
http://www.zaman.com.tr/?bl=haberler...0831&hn=341501
yada,
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=182281
kursa yazılıp alsakmı A2 yi yoksa yılbaşını beklesekmi?
[B][COLOR="Red"]:rendeer: Yüzünüzden Tebessüm, Deponuzdan Benzin Eksik Olmasın :rendeer: [/COLOR][/B]
kardeş olay su
araba ehliyeti dediğimiz b sınıfı motorsiklet kullanabilecekmiş ama 50cc ye kadar (mobylet ler bile 52lik) yani buna güvenmemek lasım zaten böyle birsey olamaz o kadar ehliyet alan insanlar varki bunsal salakmı ki o kadar para veriliyor öyle bir sey olsaydı türkiyede yer yerinden oynar...
kardeş o 50cc ye kadar olan zaten önceden beri var onu 125 cc ye kadar çıkatmayı düşünüyolar bildiğim kadarıylan
kardeş senin gelmenden haberimiz olmadı eğer olsaydı inanki yardımcı olurduk
inşallah yakın bi zamanda görüşmek dileğiyle [/QUOTE]
herkese selamlarr
yokyok duymadım olmaz bence yapamazlar ne demek yane o kadar milletten para aldılar o kadar sıkıntı ceken insanlarımız oldu haklarını helal etmezler ayrıca zaten kıs sezonuna gidiyoruz yavas yavas motorlargarajlara cekilir
ilker kardeş oldu geçti kapımız her zaman acık ne zaman isterseniz buyrun gelin elimizden geldiği kadarıyla memnun ederiz sizi ne de olsa motorcu kardesleriz..
benim motorla ailem izin vermiyor zaten. ayrıca beyşehirden gelirken fatihin motoru ben halat bağlıyarak çekerek getirdim. siz nerelerdeydiniz o zaman?
85 km yolda bırakıp giden sizsiniz? alanyada ölsek ruhu duymaz kimsenin. önce uzun yol düzenini öğrenelim. ne olursa olsun beraber gelineceğini öğrenelim sonra yürüyerek bile gelirim sorun değil.
beyşehirde fırat ve fatihi beklerken kimse geri dönmedi nerede bunlar diye???
herkesin motoru sağlamken bişey yok ama birisi arıza yatığında millet basıp gitti. motorculuk mesafe yapmak değildir sadece.
ÇITIR mt kim acaba bu durumda?
arkadaşlarını yolda akşam olmasına rağmen bırakanlar mı?
15km boyunca halatla çeken ben mi?
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
neyse bişey demiyom yeri burası diil
zx12r ve RAPTOR666 kardeşler saolun aydınlattınız. Toplam 450 ytl yi her halukarda ödeyecegiz sanırım kursa ve devlete . Canlar saolsun ....!
[B][COLOR="Red"]:rendeer: Yüzünüzden Tebessüm, Deponuzdan Benzin Eksik Olmasın :rendeer: [/COLOR][/B]
arkadaşlar ben konyalıyım bakın herkez bi gezi düzenliyor biz neden böle bişey yapmıyoruz 3 4 5 hiç fark etmez amaç buluşup arkadaş olmak bana ktılan varsa lütfen msn adresimi ekleyin bekliyorummm sempatik_civataci@hotmail.com lütfen beni ekleyinn bir gezi düzenliyelim beyşehire ne dersinizz sadece konyalı olanları bekliom
kardeşim sen gel biz seni agırlarız gerekirse motor hayranları bir birlerini yolda bırakmaz allahın izniylee ama dikkatli gelinnn
Beyler Bu Pazar Saat 10:00 Da Stad ÖnÜnde BuluŞup Pİlava Gİdİyoruz Gelmeyek İstene 10 U GeÇİrmek Yok Ona GÖre Bekletmeyİn Gelecek Olanlarda Haber Versİn Kİmİn GeleceĞİnİ Bİlelİm Ona GÖre Stad ÖnÜnde Bekleyelİm...
innova hoş geldin arkadaşım şimdi sana şu 53 sayfayı bi oku derim ben , gezi başlıklarında konya mt yi bi arat derim ama zahmetli iş
arkadaşım aslında geziler falan iyi fikir yapmak lazım buluşalım bi ara
arkadaşlar biraz tuhaf olacak ama benim asker arkadaşım motor hastasıydı irtibatı kopardık race grupları vardı konyada
acaba belki konyalı motorcu arkadaşlardan birisi tanıyormu düşüncesiyle buraya yazıyorum inşallah birisi tanıyordurda irtibata geçeriz
Hüseyin Küçükkalaycı mesleği camii kubbeleri ile ilgili idi (kalaycılık sanırım)
yeni meramda oturuyordu hatta eski garajda mermerci tarzında bir yerde toplanıyordu motor grubu
Eskişehirden selamlar..
beyşehire kimler gelcek parmak kaldırsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)