Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Konya - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    selamlar arkadaşlar Serkan baba motor ne alemde pazara yetişecekmi gidecekmiyiz bir yerlere özledim sizi valla yaa 3 hafta oldu görüşmeyeli hemde yeni gelen arkadaşlar var daha tanışamadık.

haha bu arada motorun önündeki sepeti söktük en sonundaaaa bir sataydım hayırlısıylaa...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı zx12r adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar arkadaşlar Serkan baba motor ne alemde pazara yetişecekmi gidecekmiyiz bir yerlere özledim sizi valla yaa 3 hafta oldu görüşmeyeli hemde yeni gelen arkadaşlar var daha tanışamadık.

haha bu arada motorun önündeki sepeti söktük en sonundaaaa bir sataydım hayırlısıylaa...
    organizasyon yapıyoruz da noluyor gelen kaç kişi bundan sonra siz yapın organizeyi mangal eşya filan ben geliyim
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

orveg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun 200GY-A(Destina)
    yılmaz, fazıl abi girmiyor mu artık siteye?Çalışmaları ne oldu onun?

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    organizasyon yapıyoruz da noluyor gelen kaç kişi bundan sonra siz yapın organizeyi mangal eşya filan ben geliyim
    canısı kaç kişi gelmesi önemli deil gelen gelir gelmeyen gelmez bir senedir neredeyse tam olarak toplanamadık ki yapacak bir sey yok gelenler gelir ben aksilik cıkmassa eğer daima yanınızdaym

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı orveg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yılmaz, fazıl abi girmiyor mu artık siteye?Çalışmaları ne oldu onun?
    fazıl abi siteye giriyor fakat hiç bir yazı yazmıyor. yapıcağım bişey varsa ben konuşurum.

radiokid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150
    selam ben de yeni katıldım gruba.adım onur herkese selamlar.

nivnaska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    s.a bende yeni konyalym sitede yeniymdr daha motrm olamadı ama en kısa zamnda alıp sizlern arasında blnmak isterm kabl edersnz tabi

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı nivnaska adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a bende yeni konyalym sitede yeniymdr daha motrm olamadı ama en kısa zamnda alıp sizlern arasında blnmak isterm kabl edersnz tabi
    Alıntı radiokid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hoşgeldiniz. motorunuz olsa da olmasa da bize katılabilirsiniz. çoğu zaman meramda bir çay içiyoruz yine toplanıyoruz.
    motoru sevmeniz yeter.

motor bahane konya mt sohbetleri şahane

yilmazozaktan@hotmail.com mail adresim. buyrun bekleriz her zaman

arkadaşlar son günlerde organizelere ilgi azaldı. organizasyonlara katılım olmuyor. bizim amacımız internette ah şu motor güzel, aman bu motor kaç yapıyor gibi muhabbetler yapmak değil. sadece internet motorcusu olmayalım. değişik organizasyonlar üretelim. bir organizasyonunuz varsa, gitmek istediğiniz bi yer, beraber organize olalım.
    ayrıca bundan sonraki organizasyonlarda en geç cumartesi akşamı kesin bir yanıt verilsin, geleceğim ya da gelmeyeceğim gibisinden.

bu pazar organizasyon yapalım tekrar. fikirler gelsin. motoru olmayan arkadaşlar da arabayla ya da artçı olarak gelsin ya da yakın bir yerlerde buluşalım.

yani kısacası konya MT yi bir görelim. motorlu motorsuz herkesi cumartesi akşamı meram çay bahçesine bekliyorum. görelim bakalım kim ne kadar duyarlı. bizim altımızdaki motorlarda düşük fiyatlı fakat önemli olan motosiklet tutkunu olmak. bunun motor sahibi olmakla hiç mi hiç ilgisi yok.

19 ağustos cumartesi saat 21.00
    çay bahçesi (yörük obası ve eski operanın tam karşısındaki yer)

yilmazozaktan@hotmail.com

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    Alıntı radiokid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar! hoşgeldiniz

Alıntı nivnaska adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inşallah alırsın abi! hoşgeldin!
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    hoş geldiniz arkadaşlar

pazara yetişebilir benim motor ama malum işler aşırı yoğun genede bişeyler yapacam artık bende özledim walla

la yılmaz organizasyon fikirleri gelsin diyon 3 aydır antalyaya gidek diyoz bi kulak veren varmı bak hele sideye gideriz 200 km alanyaya gideriz 230 km biraz yüzer geliriz bundan aala organizasyonmu olur
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza inşallah kalıcı olursunuz konya mt arkadaşlıktan öte gayesi motor sevdası olan büyük küçük herkesin birbirine sevgisi ve saygısı olan bir aile yeridir. umarım herkes gelir kim var kim yok bir tanısma yaparıs.

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı RAPTOR666 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş geldiniz arkadaşlar

pazara yetişebilir benim motor ama malum işler aşırı yoğun genede bişeyler yapacam artık bende özledim walla

la yılmaz organizasyon fikirleri gelsin diyon 3 aydır antalyaya gidek diyoz bi kulak veren varmı bak hele sideye gideriz 200 km alanyaya gideriz 230 km biraz yüzer geliriz bundan aala organizasyonmu olur
    ben gelmiyeceğimi belirtniştim. macera arayan gidebilir bizim motorlarla fakat ben rahatıma düşkünüm gelemem
    rampalarda filan eziyet olur. ayrıca konfor lazım. bi goldwingim olsaydı bak nerelere gidiyodum

ayrıca organize yaparsak mesafe kısa olsun ki maddi açıdan kimse zorlanmasın.

gelin pu pazar beyşehir yapalım tekrardan. göle gireriz hatta. buz gibi serinleriz walla ama sabah erkenden gitmek gerekir.

soruyorum beyşehire gidelim mi gitmeyelimmi??
    beyşehirde göle gireriz, bi de tekne turu ve balık (kendimiz yapmıcaz )
    bunları yapmak için erken gitmek lazım tabi. millet yine düğün bahane etcek iş yatcak görürsünüz

başka gelen var mı?

nivnaska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    h.b tşkr msjlarııs icinde

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    beysehir derseniz ben yokum biliyorsuın motor u deiştirmeden gitmemm öyle uzak yerlere gidersenizde gönül koymam merak etmeyin

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    benim motor yapıldı ama tekerlekler 88 çiziyo adamgibi olmamış rezil durumu bu akort konusunda iyibi usta bilen varmı

bi önerim var ilk buluşmada gittimiz yer nasıl olmazmı ora ya biraz yakım olsun ki benim motor Allah a emanet bi görsenizhoplaya hoplaya gidiyom
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    cumartesi herkes gelsin de gerisi kolay

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    evet ctesi toplanalım hem tanışalım hemde kim var kim yok ne yapacaz konuşalım meram derken evliya ya deilmi yanlış anlaşılmasın kopukluk olmasın..
    ben motoru yenilemeden uzak yerlere gitmiyorum biliyorsunuz onun için ben gönül koymam nereye isterseniz gidebilirsiniz benim için plan deiştirmeyin.

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı zx12r adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ctesi toplanalım hem tanışalım hemde kim var kim yok ne yapacaz konuşalım meram derken evliya ya deilmi yanlış anlaşılmasın kopukluk olmasın..
    ben motoru yenilemeden uzak yerlere gitmiyorum biliyorsunuz onun için ben gönül koymam nereye isterseniz gidebilirsiniz benim için plan deiştirmeyin.
    evliya çelebi değil meramın tam ortasındaki köprünün orda. yörük obasının karşısı

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    ismi cismi yokmu hamamın orda herhalde neyse oraya varınca telefonlaşırız ben aç gelirim ona göre cağıran düşünsün beni, işyerinden gelecem oraya ona göre haha

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    a2mi bugün Allahın izni ile alıyorum.eğer stanbuldan gelebilirsem bende hem buluşmaya hm beyşehirre gelmek isterim.motoru daha düzgün bir hale getirirsem side de olur.tabi sideye benim motorun üstün özelliklerinden dolayı
    gün doğmadan çıkmam lazım.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler