red bende ereğliliyim kardeş hemşeri çıktık
vay hemsoyu buldum burada zaten hepimiz hemseri sayılırız hepimiz motorsiklet tutkunuyuz. arkadaslar gezilere gelmek isterim ama ben suan ereglideyim zaten konya eregli arası 2 saat sürüyor gelene kadar baya bir gezi oluyor zaten ayrıca bende a2 ehliyette yok yani yakalanırsak vay halimize ... okulda istanbulda yazın ne kadar binersek kar gerisi bos motor yatacak garagda ... arkadaslar yolunuz acık olsun...
yeni gelen arkadaşlar hepişniz hoşgeldiniz doğru adrestesiniz umarım bu arkadalığımız dostluklarla devam eder kalıcı olursunuz seye benzemez motor tutkunluğu biz konya mt olarak motorculuktan öte kankayız motor haricinde de birbirimizle fikir alış verişi yaparız çok sevndim geldiğiniz için ellerinzie ayaklarınıza motorlarınza sağlık en kısa zamanda görüşmek üzerespeedocom adlı üyeden alıntı
ylmzz: bu havuz için ne yapmamız gerekir ona göre bilinçli gelelim veya bilgisi olan yardımcı olsun
havuz temiz bir havuz arkadaşlar. o yüzden ufak bir tahlil yapılıyormuş. idrar tahlili onun için biraz erken gelelim. onun dışında yine temizlik ve hijyen yüzünden BONE takmak lazım.
bone 2 ytl sanırım. bonesi olanlar kendi getirsin
liste yapacak olursak:
bone
terlik
havlu
bir adet mayo ya da don
tabi ki para. (havuz 10 ytl artı bone filan hesaplayın artık)
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ylmzzz hocam seni motor 250 mct sanırım ama ben resimlerde klasik olarak sadece jinnun gördüm... bendede mct var memnunum ama 2. el fiyatları cok düsük elden cıkarırken insan üzülüyo... sen bayadır kullanıyosun motorunu mct topiginde yazılarınıda okumustum...
yok yaw onunki cup 110 ft galba yılmaz sevmez crouserleri ona biz bi cross alcaz aslında
hocalar bu havuzdan bide kampüste varmış orda aylığı 15 liraymış
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
hıım oke ben mctin var biliyordum .. evet paramız olsada keske sport turing alsak .. motor her yerde gidiyor... asvalt.. toprak yol farketmiyor
havuza gittik gelen olmadı 5 kişiydik. bundan sonra sizi çağıran çin malı motor gibi olsun
fazıl abinin arabada suratı nedense değişik hallere girdi
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ya arkadaşlar bende nedenini ve çözümünü bulamadığım bi uğursuzlık var bugün gene kaza yaptım ben ön çamurluklar ,amotisörler, ve cant paramparça
araba lada idi ön cam ,çamurluk ,ayna ,kapı , kaput ve adını bilmediğim tekerlerkle ilgili bi parçadaha yamuk ve kırık
gene ucuz atlattım kazadan hemen sonra ayağa kalktım Allahtan kask ve dizlıkler vardı kask kırıldı dizlikler de delik ve sürtünmeler var Allah gene Tunahan'a bağışladı ama 3.sünde ne olur onu bilemem tabi
benim suçum gene yoktu adam park halindeyken birden yola çıktı anlamıyorum ya yakın zamanlarda 2 kaza atlattım 2sindede bende hiç suç yoktu kadermi desek ne desek
geçmiş olsun serkan kardeşim, hakikaten senin bu başına gelenler pişmiş tauğun başına gelmedi, kardeş en kısa sürede bi sadaka ver sen yaa,
her seferinde yüce rabbim seni dünyalar tatlısı oğluna bağışlıyor
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
anlamıyorum bunları ya sadakamızı falanda vermiştik bi öncekinde hayrımızı falan yapmıştık ama nedendir bilmiyorum
selam arkadaşlar umarım eğlenmişsinizdir inanın gelmeyi çok isterdim ama gelemedim 2 tane düğünümüz vardı sabah pilav yendi fazıl abi biliyor 2 nci düğünümüz yapamadık ani gelen haber üzerine oraya gitmek zorun dakaldık düğünden bir gün önce yani ctesi günü gelinle damat kuaförde kavga etmişler ayrılmışlar damat kayıp gelin hastanede falan filan ama yanınıza gelmeyi isterdim saat 4 bile olsa yanınıza gelmeyi isterdim ama gelemedim.kusra bakmayın cezam neyse razıyım..
raptor666( sanırım isim serkan) abi gecmiş olsun bununla atlattıgına şükret... cok üzüldük tekrar gecmiş olsun önemli olan cana gelmesin motoru servise verirsin gıcır gıcr cıkar geri
kask ve dizlik kullandıgın için seni tebrik ediyorum...
serkan yine mi kaza?:(
geçmiş olsun tekrardan inşallah hayatındaki tüm kaza limitini doldurmuş olursun bir daha kaza yapmazsın.
sağolasın dostum işallah dolmuştur kontenjan
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)