bu hafta havuza gidelim diyorum. fazıl abiyle konuştuk geçen. sille yolundaki havuza gidelim bi akşam. pazar günleri kalabalık olur ama cumartesi akşam filan olabilir. pazar günü de serkan abinin motorunun çıkışını kutlarız meramda.
bu hafta havuza gidelim diyorum. fazıl abiyle konuştuk geçen. sille yolundaki havuza gidelim bi akşam. pazar günleri kalabalık olur ama cumartesi akşam filan olabilir. pazar günü de serkan abinin motorunun çıkışını kutlarız meramda.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
olabilir tabii ne gerekiyor sa bilgimiz olsun ylmzz sen organize et ayarla işte ne kadara mal oluyormus saaat kaçta olacak sen ayarlarsın işte ayrıca özlşedim valla sizleri cıkın gelin ben cıkarmıyorum dısarıya
ay çok teşekkür ederim arkadaşlar kutlamalar falan mahçup etiniz beni
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
abilerim! hamlede bildiğime göre kadınlar-erkekler günü temizlenme günü-saati gibi durumlar vardı. cumartesi erkekler günü mü?saati mi? öğrendiniz mi? internetten baktım hamle ile ilgili bulamadım sitesini. hangi gün ne olduğunun öğrenilmesinde fayda var bence
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
ben staja devam ediyorum arkadaşlar gündüz çıkamıyorum pek fazla. saatlerini öğrenecek bi arkadaş varsa iyi olur. yoksa yine ben giderim bi şekilde.
uzunnnn bi aradan sonra tekrar merhaba kardeslerim.
görünmeyen bela olmaya devam ediyorum, benden malesef kurtulamadınız, agustos döneminde almadılar beni askere, kasıma kadar buralardayım sanırım.
neyse hakkımızda hayırlısı diyelim, en kısa sürede görüşmek dilegiyle...
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
selam ahmet abi hoşgeldin nerelerdesin sen yaa uzun zamandır görüşemiyoruz umarım iyisindir.
serkan kardeş bugün carsamba motorunla ilgili heyecanla haberlerini bekliyoruz
agcaoglu kardeş hoşgeldin aramıza umarım kalıcı olursun doğru adrestesin
ylmzz kardeşim sen calışıyorsun işlerin yogundur müsait bir arkadaş varsa gündüz cıkabilen seviniriz
arkadaşlar haftasonu için fikri veya planı olan varsa düşünebiliriz..
hoşgeldin. en kısa zamanda görüşürüz umarımagcaoglu adlı üyeden alıntı
bu pazarı boş bırakın arkadaşlar havuza gidecez
arkadaslar merhaba uzun üredir sitenin üyesiyim ve konyalıyım(eregli) ama bayadır forma bakmamıstım ..artık takip etmeye calısıcam ee birlikten kuvvet dogar...
red adlı üyeden alıntı
aramıza hoşgeldin kardeş doğru adrestesin umarım kalıcı olursun allah kazadan beladan cevirmeden esirgesin motorunuun tekerine taş iliştirmesin
hoşgeldin red abi... fenerlisin galiba. ben de öyle. ama 100. yılda bile kievden 3 yedik canım cok sıkıldı... eğer bu sene cıkamasın şampiyonlar ligine, bırakırım bu takımı.sadece milli takımlı olurum..
raptor666 abi iyi haberlerini merakla bekliyorum.. inşallah istediğin olur!
hayırlı akşamlar!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım kalıcı olursunuz en yakın zamanda tanışmak dileğiyle
yaw çarşamba olmadı ama bugün aldım motru amaaaaa ön fren yok fren hortumu yanlış gelmiş :( bakalım bi süre bööle idare edecez benim gibi düşme potansiyeli yüksek bi vatandaşında ön frensiz neler başarabileceeni hep beraber görcez artık
bu pazar 15.00-17.00 seansına havuza gidiyoruz arkadaşlar. anasayfada okuyabilirsiniz.
hoşgeldin red arkadaşımred adlı üyeden alıntı
serkan abi motorun hayırlı olsun tekrar. havuz organizasyonunu pazar yapıyoruz. herkes haber versin birbirine.RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
arkadaslar hosbulduk ilginiz için tesekkürler oguzkagan valla 3 yedik şok olduk takım gencligimizi yedi bitirdi yapacak bişey yok . maça gitmeyiz paramız cebimizde kalır en azından... yolunuz açık olsun arkadaslar...
Slm Konya MT. Ben de KONYA da ikamet etmekteyim. Herkese Selam.
HONDA CBF-250 Siyah
0 Rh (+) Konya
hoşgeldiniz. konya mt den saygılar sevgilerspeedocom adlı üyeden alıntı
hoşgeldiniz arkadaşlar
gelenler çoğaldı ama buluşmalarda gene 8-10 kişiyiz bakalım yakınlardaki buluşmalar nasıl olcak
havuz partisine gelenler parmak kaldırsın
agcaoglu ve speedocom abilerim hoşgeldiniz(ben peşin peşin abi diyeyim çünkü motosiklet nette benden küçüğü daha cıkmadı (( yaş 16bucuk )) )
abi eğer bu sene cıkamasın şampiyonlar ligine 1 yıl için takım tutmayacağım milli takımı tutacağım sadece. 1 yıldan sonra da kimi tutarım bilmem... öyle sinirlendim ki adamlara.. sol campbell diyorlar hernan crespo diyorlar morientes diyorlar zıttırıvızzık bi olive mi zeytin mine almışız... olacak iş değil...red adlı üyeden alıntı
havuza gelenler el kaldırsın bakıyım. 15.00-17.00 seansına giricez. 14.30 da orda olalım toplanalım. sonradan da gelenler havuzda bizi bulur.
yılmaz
fatih
mehmet
murat
yusuf
mehmet (semacan)
serkan
fazıl
şimdilik liste böyle sonradan gelebilecekler de var tabi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)