hoşbulduk abi!! tatilde idin galiba ondan oldu abi artık konusuruz, görüşürüz inşallah!RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
hoşbulduk abi!! tatilde idin galiba ondan oldu abi artık konusuruz, görüşürüz inşallah!RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
.........................
tabi merkezde buluşması bence daha iyi olur gelsemde gelmesemde her birden grup halinde organizeye gidilirse ordaki konyadışından gelelen ömotorcu arkadaşlar ve ziyaretcilere gövde gösterisi gibi olur konyalı gruplar diye birde tişörtleride giyerseniz daha ekşın olur
arkadaşlar pazar günü konyada olursam ben de katılırım demiştim. bunun için bir organize yapalım.
saat:11.00 da stadyum önünde buluşalım
tarih: 30 temmuz pazar
yarış alanı ankara yolunda olduğu için. ankara yolu hava lojmanları havaalanı güzergahından da katılabilirsiniz. gelmek isteyenler nerden nasıl katılcaksa haber versin ya da yarış alanında beni ya da fazıl abiyi arasınlar.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Arkadaşlar t-shirt leri olanlar t-shirtlerini giysin, ayrıca lütfen kimse kasksız gelmesin.
0 538 893 91 63 den ulaşabilirsiniz bana.
pazar düğün var yav... onu unuttum, pilav yiyip öyle gidelim
Free Motorcycle Team
hoş bulduk abi..RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
ule millet yarın sabah direksyon sınavım var bakalım nolcak
ilkyardım 100
trafik 80
motor 100 almışım yazılılardan
dierlerine göre trafiğin düşük olmasına şaşırmamak lazım son durumumu gözden geçirince
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
selam arkadaşlar ben malesef yıllık iznimi kullanmak üzere 1 haftalığına izne ayrılıyorum ve pazar sabahı namazdan sonra cıkalım diyor babam sıcaklara kalmayalım diye akdeniz taraflarına gidiyorum maalesef sizlerden istemeden ayrılıyorum 1 hafta sonra kısmet olursa görüşecez kim öle kim kala hakkınız helal edin bol bol eğlenin güzel cekimler yapın gelince izlerim sizden, yeni gelen arkadaşlar bu hafta yine görüşemeyecez artık gelecek haftaya ins. hepinizi seviyorum allaha emanet olun.. aman çok dikkat edin kazasız günler
aha mehmet nere giden yauv
ben de pazar gece izmire gidiyorum. biraz da EgeKnn nin başını ağrıtıyım. biletimi aldım. görüşmek üzere....
görüşürüz abi sağ sağlim git gel allahın izni ile
yarın adanaya gidiyorum.(annemin memleketi)sonra toroslardaki yaylalara cıkıcaz inşallah.. yarın gelemiyorum size iyi eğlenceler iyi akşamlar!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Yılmaz ve Fazıl abiye motorize07 olarak sonsuz teşekkürler. Konyaya günübirlik yarış için gittik Antalyadan Motoriz07 ekibi olarak(aythakan,orveg,fromalanya,dönence,toro s,zeda3000ve eşi) Konyayada bizi karşılayıp bir de güzel düğün yemeği yedikki anlatılmaz yaşanır...Motodrag yarışlarıda çok güzeldi...Çok güzel bir gün geçirdik çok sağolun.
Fazıl abi akşamüstü aramışın lanet telin sarjı bitti zaten o saatlerde de yolla çıkmıştık biz herşey için çooook teşekkürler
Antalyaya gelin birgün...
rica ederiz. pek birşey yapamadık aslında. yarışlar da geçenki yarışlara göre daha tenhaydı. pek heyecan yoktu. kazasız belasız vardığınıza sevindim. ben şu an izmirdeyim. umarım başka bi zaman bir başka yerde görüşürüz.orveg adlı üyeden alıntı
tüm motorize07 ekibine sevgiler
chocolateman , ylmzzz
herşey için çok teşekkür ederiz özellikle düğün pilavı harikaydı antalya ya bekleriz ;)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
chocolateman , ylmzzz sizleri tanıdığıma çok memnun oldum tez zamanda tekrar görüşürüz umarım.
toros iyi günler diler
chocolateman ve ylmzzz ilginize çok teşekkür ederiz. düğün pilavı için bir daha gelebilme ihtimalim yüksek. sizleri antalya ya misafir etmek isteriz.
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
Konya ekibine ilgi ve alakaları için sonsuz teşekkürler
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
chocolateman ve ylmzzz dostlar gercekten cok iyi agirlandik walla tadi damagimda su pilavin. Ama saglik sorunlarindan dolayi esimi otobuse bindirip pesinden Antalya ya erkenden gitmek zorunda kaldim.Bir vedalasamadik bile kusura bakmayin bu seferide saymayin. Herkeze cok tessekurler.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
rica ederiz arkadaşlar. biz de sizleri tanıdığımızdan çok memnun kaldık. umarım daha sonra tekrar görüşürüz. pek birşey yapamadık ama yine de memnun kalmışınız. ayrıca hepinizin bu başlıkta teşekkür etmesi antalya ekibinin gerçekten iyi organize olmasının kanıtı.
hepinize teker teker ben de teşkkür ediyorum. umarım antalyada da görüşürüz.
merhaba arkadaşlar bi goca Gonyalı daha katıldı aranıza :)))
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)