Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Konya - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    ben mangal yapacam pilavda yediğim anca yarım saat idare ediyor beni saat 15.00 da buluşcaz saat 16.00 da anca yemeye başlarız zaten.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    ha o zaman baska sabah sadece tadına bakarız hem pilavını bitirmemiş olurz fazıl abinin dere kenarında mangala ve caya saklarız iştahımızı deilmi halşa cevap gelmedi abi ben saat 9.45 de et balık kurumu önünde hazır olayım uygunsa sonra saat 15:0 de stad önünde buluşur bir aksilik çıkmaz sa

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Alıntı zx12r adlı üyeden alıntı
    bu kadar pilavdan sonra mangal yakılmaz herhalde kim yiyecekk bence yanımıza soda gibi şeyler alalım piknik gezisi deilde bir nevi gezme olsun bence

neden derseniz zaten sabah 9,5-10 gibi yemek yediğinz zaman aksama kadar idare ediyor zaten bence ama illaki yapılacak derseniz dügün yemeklerinin sadce tadına bakarız doyurmayız karnımızı siz bilirsinbiz ben her türlü plana projeye acığım ama elinizi cabuk tutun hafta bitti 1 gün kaldı
    soda iyi fikir. Yok yaf yemek yenmez mi seneye kadar bida buluruz bulamayız, mangal elimizin altında her zaman yapılır, pilav bir daha denk gelmeyebilir

Alıntı zx12r adlı üyeden alıntı
    bu kadar pilavdan sonra mangal yakılmaz herhalde kim yiyecekk bence yanımıza soda gibi şeyler alalım piknik gezisi deilde bir nevi gezme olsun bence

neden derseniz zaten sabah 9,5-10 gibi yemek yediğinz zaman aksama kadar idare ediyor zaten bence ama illaki yapılacak derseniz dügün yemeklerinin sadce tadına bakarız doyurmayız karnımızı siz bilirsinbiz ben her türlü plana projeye acığım ama elinizi cabuk tutun hafta bitti 1 gün kaldı
    soda iyi fikir. Yok yaf yemek yenmez mi seneye kadar bida buluruz bulamayız, mangal elimizin altında her zaman yapılır, pilav bir daha denk gelmeyebilir

Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    ben mangal yapacam pilavda yediğim anca yarım saat idare ediyor beni saat 15.00 da buluşcaz saat 16.00 da anca yemeye başlarız zaten.
    Şimdi bişi diyecem olmayacak. Sen pilavlara gelme o süre içinde mangalını yap işini bitir. Pilavlarda rezil etme bari. Ama yok vazgeçtim pilavda ben senin yanına oturayım, nasıl olsa et yemiyon sen :D
    Free Motorcycle Team

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    banada bi paket yaptırın pilavdan görüştüğümüzde alırım sizden konyaya geldik geleli bi düğün pilavı yiyemedil ya
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    sen neredesin güzelim hiç sesin çıkmıyor haklısın tekrar ziyatine gelemedik kusra bakma hakkının helal et biliyorum yoğunluk diyecemasansör diyecem bahane deil diyeceksin haklısın hadi hazırlan senide alalım meram dereye gidelim beraber senin için mahsuru yoksa

Motosikleti
    XT 660X
    Alıntı RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
    banada bi paket yaptırın pilavdan görüştüğümüzde alırım sizden konyaya geldik geleli bi düğün pilavı yiyemedil ya
    Kardeş sende gel ya, ayağa kalktın artık. Bir yerde buluşalım, zafere in ben seni alırım. olur mu?
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    yarın saat 3 de toplanıyoruz arkadaşlar. geç gelmeyin. serkan abi sen gel artçı alırız yakın zaten gideceğimiz yer. haber veremediklerimize de haber verelim please v

Motosikleti
    yaw mehmet hiç ööle düşünürmüyüm kazayı duyar duymaz toplanıp gelmişsiniz daha ne isterim
    hepinizden teker teker Allah razı olsun arkadaşlar

Selam KonyaMT,,

Benim düğün oldu bitti, adına balayı denilen tatilede gittim geldim, ve maalesef bu gün iş başı yaptım

Ylmz düğüne gelemediğin için üzülme, hiç sorun değil Diğer tüm arkadaşlarda buradan mutluluklar dilemişler, çok teşekkür ederim, zaten iyi dileklerinizi iletmeniz yeterde artar bana... Gönüller bir olsun...

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı MountRover adlı üyeden alıntı
    Selam KonyaMT,,

Benim düğün oldu bitti, adına balayı denilen tatilede gittim geldim, ve maalesef bu gün iş başı yaptım

Ylmz düğüne gelemediğin için üzülme, hiç sorun değil Diğer tüm arkadaşlarda buradan mutluluklar dilemişler, çok teşekkür ederim, zaten iyi dileklerinizi iletmeniz yeterde artar bana... Gönüller bir olsun...
    hoşgeldin mustafa abi. artık uygun bi zamanda yakından tanışırız. görüşmek üzere

Motosikleti
    XT 660X
    MountRover senin haberin yok belki ama senin düğün günü benim Yeğenimin Nişanı vardı, şu aralar düğünden başımızı kaldıramıyoruz. Kış gelsede kurtulsak be!.
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    kardeş hoşgeldin aramıza yaz mevsimi demek dügünlerin sünnetlerin daha doğrusu yogunluğun üst seviyede olduğu zamanlardır olacak herşeyn bir güzelliği vardır tatlı telaşe derler burada inş. kısa zman içinde görüşmek üzere diyorum ama ben bu hafta izne ayrılıyorum 1 haftayokum yıllık izne ayrılıyorum 1 haftasonra inşaallah yine görüşürüz kısmet olursa

Cikolata senin düğünden haberim yoktu. Yeğenine mutluluklar diliyorum. Valla ben kendi düğünümden bile bunaldım.. Nedir bu düğün deryası yauv..

zx, o zaman izinden döndüğünde uğrarım bir akşam üstü iş çıkışı yanına, bi selam veririm.

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    arkadaş bende konyadanım ama ereğlisinden aramızda 150 km var ama gelirimde polis olmasa

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı BİSANCI_42 adlı üyeden alıntı
    arkadaş bende konyadanım ama ereğlisinden aramızda 150 km var ama gelirimde polis olmasa
    buyur gel arkadaşım istediğin zaman.

arkadaşlar ben bu gece ankaraya gidiyorum. askerdeki abimin ameliyatı var GATA da. onun yanına gideceğim. ne zaman gelirim belli değil. beni özleyin

YeMZeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    151 RS ( KIRMIZI )
    abine geçmiş olsun dileklerimizi ile yılmazım, sanada hayırlı yolculuklar
    Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı YeMZeT adlı üyeden alıntı
    abine geçmiş olsun dileklerimizi ile yılmazım, sanada hayırlı yolculuklar
    sağol ahmet abi. iyi günde kötü günde beraberiz demiştik. ankaradan iyi haberlerle dönerim inşallah.

Motosikleti
    hayırdır ya ben bisürü şey kaçırmışım yeni arkadaşlara geçte olsa hoşgeldiniz diyorum

yılmazım abine noldu la geçmiş olsun dediklerine göre benimde demem gerek

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
    hayırdır ya ben bisürü şey kaçırmışım yeni arkadaşlara geçte olsa hoşgeldiniz diyorum

yılmazım abine noldu la geçmiş olsun dediklerine göre benimde demem gerek
    kalp damarlarından birisinde tıkanıklık varmış anju olcak. GATA ya gitcem az sonra. sabah 6 gibi ankarada olcam inş. umarım güzel haberlerle dönerim.

hepiniz sağolun

Geçmiş olsun, umarım iyi geçer ameliyet...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler