ben mangal yapacam pilavda yediğim anca yarım saat idare ediyor beni saat 15.00 da buluşcaz saat 16.00 da anca yemeye başlarız zaten.
ben mangal yapacam pilavda yediğim anca yarım saat idare ediyor beni saat 15.00 da buluşcaz saat 16.00 da anca yemeye başlarız zaten.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ha o zaman baska sabah sadece tadına bakarız hem pilavını bitirmemiş olurz fazıl abinin dere kenarında mangala ve caya saklarız iştahımızı deilmi halşa cevap gelmedi abi ben saat 9.45 de et balık kurumu önünde hazır olayım uygunsa sonra saat 15:0 de stad önünde buluşur bir aksilik çıkmaz sa
soda iyi fikir. Yok yaf yemek yenmez mi seneye kadar bida buluruz bulamayız, mangal elimizin altında her zaman yapılır, pilav bir daha denk gelmeyebilirzx12r adlı üyeden alıntı
soda iyi fikir. Yok yaf yemek yenmez mi seneye kadar bida buluruz bulamayız, mangal elimizin altında her zaman yapılır, pilav bir daha denk gelmeyebilirzx12r adlı üyeden alıntı
Şimdi bişi diyecem olmayacak. Sen pilavlara gelme o süre içinde mangalını yap işini bitir. Pilavlarda rezil etme bari. Ama yok vazgeçtim pilavda ben senin yanına oturayım, nasıl olsa et yemiyon sen :Dylmzzz adlı üyeden alıntı
Free Motorcycle Team
banada bi paket yaptırın pilavdan görüştüğümüzde alırım sizden konyaya geldik geleli bi düğün pilavı yiyemedil ya
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
sen neredesin güzelim hiç sesin çıkmıyor haklısın tekrar ziyatine gelemedik kusra bakma hakkının helal et biliyorum yoğunluk diyecemasansör diyecem bahane deil diyeceksin haklısın hadi hazırlan senide alalım meram dereye gidelim beraber senin için mahsuru yoksa
Kardeş sende gel ya, ayağa kalktın artık. Bir yerde buluşalım, zafere in ben seni alırım. olur mu?RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
Free Motorcycle Team
yarın saat 3 de toplanıyoruz arkadaşlar. geç gelmeyin. serkan abi sen gel artçı alırız yakın zaten gideceğimiz yer. haber veremediklerimize de haber verelim please v
yaw mehmet hiç ööle düşünürmüyüm kazayı duyar duymaz toplanıp gelmişsiniz daha ne isterim
hepinizden teker teker Allah razı olsun arkadaşlar
Selam KonyaMT,,
Benim düğün oldu bitti, adına balayı denilen tatilede gittim geldim, ve maalesef bu gün iş başı yaptım
Ylmz düğüne gelemediğin için üzülme, hiç sorun değil Diğer tüm arkadaşlarda buradan mutluluklar dilemişler, çok teşekkür ederim, zaten iyi dileklerinizi iletmeniz yeterde artar bana... Gönüller bir olsun...
hoşgeldin mustafa abi. artık uygun bi zamanda yakından tanışırız. görüşmek üzereMountRover adlı üyeden alıntı
MountRover senin haberin yok belki ama senin düğün günü benim Yeğenimin Nişanı vardı, şu aralar düğünden başımızı kaldıramıyoruz. Kış gelsede kurtulsak be!.
Free Motorcycle Team
kardeş hoşgeldin aramıza yaz mevsimi demek dügünlerin sünnetlerin daha doğrusu yogunluğun üst seviyede olduğu zamanlardır olacak herşeyn bir güzelliği vardır tatlı telaşe derler burada inş. kısa zman içinde görüşmek üzere diyorum ama ben bu hafta izne ayrılıyorum 1 haftayokum yıllık izne ayrılıyorum 1 haftasonra inşaallah yine görüşürüz kısmet olursa
Cikolata senin düğünden haberim yoktu. Yeğenine mutluluklar diliyorum. Valla ben kendi düğünümden bile bunaldım.. Nedir bu düğün deryası yauv..
zx, o zaman izinden döndüğünde uğrarım bir akşam üstü iş çıkışı yanına, bi selam veririm.
arkadaş bende konyadanım ama ereğlisinden aramızda 150 km var ama gelirimde polis olmasa
buyur gel arkadaşım istediğin zaman.BİSANCI_42 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben bu gece ankaraya gidiyorum. askerdeki abimin ameliyatı var GATA da. onun yanına gideceğim. ne zaman gelirim belli değil. beni özleyin
abine geçmiş olsun dileklerimizi ile yılmazım, sanada hayırlı yolculuklar
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
sağol ahmet abi. iyi günde kötü günde beraberiz demiştik. ankaradan iyi haberlerle dönerim inşallah.YeMZeT adlı üyeden alıntı
hayırdır ya ben bisürü şey kaçırmışım yeni arkadaşlara geçte olsa hoşgeldiniz diyorum
yılmazım abine noldu la geçmiş olsun dediklerine göre benimde demem gerek
kalp damarlarından birisinde tıkanıklık varmış anju olcak. GATA ya gitcem az sonra. sabah 6 gibi ankarada olcam inş. umarım güzel haberlerle dönerim.RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
hepiniz sağolun
Geçmiş olsun, umarım iyi geçer ameliyet...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)