Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Konya - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    Alıntı OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı
    yılmaz abi babamla konuştuk. daha stadyumun oralara vb yerlere gidecek kadar tecrübeli olmadığımıza karar verdik. şimdi değil ama ilerde katılacağız yanınıza.malum daha 2 hafta oldu alalı motoru hem de önceden hiç motora binmemiştik. tecrübesiziz. ilerde katılacağım yanınıza!! kazasız belasız gidin gelin inşallah! hayırlı akşamlar

işte sizin için özel bir fırsat bu kadar motor ustalarının arasında ve trafiğin çok az olduğu bir yerde hem tecrübe sahibi olursunuz. polisleri dediğim gibi hiç ummadığın bir anda cıkar karsına karşı apartmanın altındaki bakkale markete gitmeyi düşünürsün daha motora binince polis durur bu sansla alakalı gelmek isteyene kapımız acık buyrun gelin

ylmzzz kardeş sabah fazıl abinin düğününe gitmeyecekmiyiz pilav yemeye yalnız mı bırakacaz adamı davet etmiş işte gitmek lasım sen sevmessin ama olsun gitmemiz lasım ona göre plan yapalım.. ayıp olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı zx12r adlı üyeden alıntı
    ylmzzz kardeş sabah fazıl abinin düğününe gitmeyecekmiyiz pilav yemeye yalnız mı bırakacaz adamı davet etmiş işte gitmek lasım sen sevmessin ama olsun gitmemiz lasım ona göre plan yapalım.. ayıp olur
    önceki yazdıklarımı okursan önümüzdeki pazar yani 23 temmuzda benim kuzenlerin sünnet düğünü var. ordan çıkıp geziye gelecem. düğüne gelmek isteyen olursa pilav var. buyrun gelin. beraber gider ondan sonra da geziye gideriz.

arkadaşlar şimdiden gelen gelmeyen söylesin ona göre hazırlık yapıcam. zamanında gelin hatta 5-10 dk erken gelin yav. gelirim diyip gelmeyenlerin kafasını kopartcam, lastiklerini indircem ...
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    önceki yazdıklarımı okursan önümüzdeki pazar yani 23 temmuzda benim kuzenlerin sünnet düğünü var. ordan çıkıp geziye gelecem. düğüne gelmek isteyen olursa pilav var. buyrun gelin. beraber gider ondan sonra da geziye gideriz. ...

olsun canım ne olacak önce birinizin kine gideriz sonra diğerine gideriz sonra saat 3 de gider meram derede mangal yeriz cüşşşş artık şaka bir yana

tamam alla alla görmemişiz demekki senin yazdıklarını,hani pilav yerken etlerini iteliyormuşsun yaa o bakımdan aklıma geldi benim için farketmez ama karar versinler ne yapacaksak ona göre işlem yapalım yarımız fazıl abide yarımız ylmzzz da olmasın arkadaşlar size söylüyorum susmayın fikrinizi söyleyin. saat ve yer konusunda yardımcı olun

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    benim tarafa gelenler saat 12.00 da pilav. kulenin biraz arka tarafı. gelmek isteyenler bana haber versin buluşalım.

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    benim tarafa gelenler saat 12.00 da pilav. kulenin biraz arka tarafı. gelmek isteyenler bana haber versin buluşalım.
    fazıl abinin ki daha erkense oraya gidebiliriz değil mi arkadaşlar cevap verin yaw bnce sabah fazı abiyi misafir oluruz sonra da isterseniz dağılırız saat 12 de buluşabiliriz yanında olmak için ylmzz yanına gideriz
    veya saat 15:00 de stad önünde aktiviteye katılırz yapalım bir seyler

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    Günaydın Konya.

Bizim düğün, aydoğdu tarafında, tapu kadastro nun oradan, aydoğdu tarafına döner dönmez, trenyoluna doğru yol girer, düz takip eder gelirseniz hemzemin geçitin hemen karşısı. Bir saat verine bende yemek yemez beklerim sizi.

Haftayada var düğün kafanızı yormayın, Yılmaz la aynı masaya oturmayalım yeter, aç kalıyoruz adama gülecez diye. Mehmet sağıma Fatih soluma otursun yeter
    Free Motorcycle Team

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    slm millet ben gene geldim alıştım bu aralar gidip gelmeye bakalım hayırlısı

ben gezilere bundan soora bisikletle katılırım herhal yada domuşla falan kısmet artık yada yeni bi gurup kurarım ''elkart MT'' falan tramway gezilerine çıkarız fazla seçenek yok güzergahta ama olsun olduğu kadar artık
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
    slm millet ben gene geldim alıştım bu aralar gidip gelmeye bakalım hayırlısı

ben gezilere bundan soora bisikletle katılırım herhal yada domuşla falan kısmet artık yada yeni bi gurup kurarım ''elkart MT'' falan tramway gezilerine çıkarız fazla seçenek yok güzergahta ama olsun olduğu kadar artık

sancak,köprü,belediye durakları ezberledim git git. tramway demeyin bana

elkart mt koptum serkan abi walla özledik yav nerelerdesin gel artık

Alıntı chocolateman adlı üyeden alıntı
    Günaydın Konya.

Bizim düğün, aydoğdu tarafında, tapu kadastro nun oradan, aydoğdu tarafına döner dönmez, trenyoluna doğru yol girer, düz takip eder gelirseniz hemzemin geçitin hemen karşısı. Bir saat verine bende yemek yemez beklerim sizi.

Haftayada var düğün kafanızı yormayın, Yılmaz la aynı masaya oturmayalım yeter, aç kalıyoruz adama gülecez diye. Mehmet sağıma Fatih soluma otursun yeter

pilav varsa ben gelirim erkenden. kaç sofra yicez

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    hadi iyi eğlenceler arkadaşlar.ben son anda beyşehir gezisindeki gibi gaza gelip cesaretlenmezsem zor gelirim.son zamanlarda tırsak bir üye oldum.
    ağustosa kadar ya sabır

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    yılmaz pilavda ölçü tabak tabak diil sofrayla mı oluyo ben normalde 2 tabak yersem bu kaç sofraya eş değer oluyo ozaman

yok hani bilelim lokantada falan ayıp olmasın
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    yılmaz pilavda ölçü tabak tabak diil sofrayla mı oluyo ben normalde 2 tabak yersem bu kaç sofraya eş değer oluyo ozaman

[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    serkan kardeş seni tekrar aramızda görmek bizi çok mutlu etti inş. en kısa zamanda tekrar aktivitelerimizde görmek isteriz. aman kendine çok ama çok dikkat et görüşmek üzere

arkadaşlar pazar günü için fikir veren yokmu o zaman ben birsyelr söyleyeyim saat 9 gibi fazıl abide veya 10 da 12 gbi ylmzzz yanında olduğumuzu göstermek amacıyla yardıma ihtiyac varsa diye sonra dağılırız 15:00 de stadyum ön giriş kapısınra buluşur merama hareket ederiz ne dersiniz??

Motosikleti
    Kawasaki Z800

pilav hastaları sofradan kalkar başka bir sofraya tekrar oturur. kaçıncı sofran diye de sorulur serkancım abicim yanlışlık yok yani sözlerimde.

ben pazar sabahı direk kendi tarafımızın düğününe gitcem. 12 de pilav başlıcak bizimkinde. gelmek isteyen olursa telefon numaram var zaten.

bu pazar güzel olacağına eminim görüşmek üzere. pilav üstüne bi de mangal yakarız. sonuç fazı abinin göbeği biraz daha büyür

Motosikleti
    XT 660X
    bu pazar güzel olacağına eminim görüşmek üzere. pilav üstüne bi de mangal yakarız. sonuç fazı abinin göbeği biraz daha büyür
    ben gelmiyom, bu göbek yeter bana çay içeceğinizde haber verin

Yılmaz birdaha motorumun üstünde tepinirsen bozuşuruz.

Pilava gelecekseniz bekleyim ona göre bir saat verin bende yemeyim yemeği.

Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı
    hadi iyi eğlenceler arkadaşlar.ben son anda beyşehir gezisindeki gibi gaza gelip cesaretlenmezsem zor gelirim.son zamanlarda tırsak bir üye oldum.
    ağustosa kadar ya sabır
    Raptor666 bile gelecek yahu size ne oluyor.
    Yemzet e bi cızık attım zaten, sanada cızık atmamı ister misin Onur. Korkaksın gelemezsin sen. (geleceğe dönüş filminde görmüştüm belki işe yarar)
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    fazıl abi aksilik cıkmazsa sen bir saat ver o saatte et balık kurumu önünde buluşalım hep beraber gidelim sonra anlaşırız az yeriz ylmzzz yetişiriz :D

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Yılmaz birdaha motorumun üstünde tepinirsen bozuşuruz.
    sen görürsün tüm zafer tanıyacak motorunu

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    zaferde motoru tanımayan yoktur seni de tanısınlar bu bahane ile
    ne yaptınz karar verdiniz mi arkadaşlar haydi yaaa uyanın artık yaz geldi siteye girmeyen kalmamıstır herhalde serkan bile geldiğine göre (raahtsızdı ya o bakımdan yanlış anlaşılmasın ) herkes görmesi lasım telefonlarımız var gelene hay hay gelmeyene bye bye ben pazar calışmadığımız sürece mutlaka yanınızdayım her türlü siz programı hazırlayın yeterki

Motosikleti
    XT 660X
    Gelin alma 15:00 de, programı yapın ben sizi bulurum. sabah ta 10 da pilav yeriz uyarsa, 12 de yılmazın pilavı yeriz, sonra 2 de nikah var bir arkadaşın oraya gidecem 3 te kız çıkartacaz 3.30 gibi gelirim.
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Gelin alma 15:00 de, programı yapın ben sizi bulurum. sabah ta 10 da pilav yeriz uyarsa, 12 de yılmazın pilavı yeriz, sonra 2 de nikah var bir arkadaşın oraya gidecem 3 te kız çıkartacaz 3.30 gibi gelirim.
    biz 3 de hareket ederiz fazıl abi sen arkadan gel. mekanı biliyorsun zaten. geç gelirsen aç bırakırız seni

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    bu kadar pilavdan sonra mangal yakılmaz herhalde kim yiyecekk bence yanımıza soda gibi şeyler alalım piknik gezisi deilde bir nevi gezme olsun bence

neden derseniz zaten sabah 9,5-10 gibi yemek yediğinz zaman aksama kadar idare ediyor zaten bence ama illaki yapılacak derseniz dügün yemeklerinin sadce tadına bakarız doyurmayız karnımızı siz bilirsinbiz ben her türlü plana projeye acığım ama elinizi cabuk tutun hafta bitti 1 gün kaldı

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler