katılmak isterim .ylmzzz adlı üyeden alıntı
katılmak isterim .ylmzzz adlı üyeden alıntı
crxforever listede senin de adın var. 1. sayfadaki ilk mesjda.crxforever adlı üyeden alıntı
motomonster artvinliler başlığı var mı bilmiyorum ama bu konuyla ne ilgisi var mesajının anlayamadım. başlığı Konya dışı mesajlarla şişirmeyelim. tebrik edersin iyi gezmeler dersin. destek verenlere burdan teşekkürler Türkiye'nin heryerinden.motomonster adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
serdar çık aradan başlığın içine ettinizcrazy_devil adlı üyeden alıntı
Abi ben bu yüzden aşığım bu foruma yawww
forumda sana aşık
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
arkadaşlar konyada hava gittikçe ısınıyor. yarın 13 ondan sonraki 2 günde 17 derece olacakmış. geceleri çok soğuk olsa da gündüzleri rahatça motora binebileceğiz böyle giderse
http://www.meteor.gov.tr/2003/iller/konya.htm
Allaha şükür ısındı havalar.
benim de bir önerim var isimlerimizi ve konyada oturduğumz semtleri yazsak iyi olmaz mı?
ben fırat bosna hersek
motürde senden iyi olmasın bayaa bi yakışıklıymış hoca
kara şahin hesabı
olur tabi neden olmasın. bugün raptor666, motosport ve ben (ylmzzz) görüştük. uygun bi zamanda diğer kişilerle de tanışırız umarımcrxforever adlı üyeden alıntı
ben de stadyum civarından
yılmaz iyi oldu ya bu servis işi adamın eline sağlık topladı motoru cillop gibin olduylmzzz adlı üyeden alıntı
bende real dolaylarında oturuyorum ilaaan olunur
Selam arkadaşlar zaman buldukça foruma girmeye çalışıyorum ve forumun hakkını verdiğimize inanıyorum.(çok ciddi oldu be Neyse Bende bosna hersekte oturuyorum. En kısa zamanda forumu toplamak ve gazlamak dileğiyle
benim servisim bir numara. zaten arkadaşım. mondialin servisinden şikayet edenler varsa gelsinler görsünler servis nasıl olurmuş bakım bitince cep telefonuna mesaj atarak, gel motorunun bakımı bitti diye hangi servis haber verir. eskiden bisiklet mobilet yapan servisler şimdi scooter gibi 4 zamanlı motorları yapmaa başladılar. ama bizim servis bugünde gördüğümüz gibi scooterların yanında cbr1000xx kawasaki zzr1100 gibi motorlarında aynı anda yapıldığı bir yer. gideceğimiz ustayı araştıralım. sonra mondial servisinden şikayet edenler gibi başlıklar açarak üzmeyelim mondial alacakları.
bi ara buraya benim ustayla da resimlerimi koymak lazım. örnek mondial servisi diye
evet ya bugünkü görüşme güzeldi inşallah diğer konyal arkadaşlarlada tanışırız gezilerimize başlarız hayırlısıyla havalar ısınmaya başladı
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
resimlerimizi birinci sayfaya ekledim arkadaşlar. resim yollamak isteyenler bana mail yoluyla da atabilirler. yilmazozaktan@hotmail.com böylece birbirimizi daha iyi tanımış olacağız.
birinci sayfaya bakarsanız sevinirim
bu arada motorcudaki muhabbet güzeldi. çok çay içtik bizim servisi (ahmet tekin) zarara soktuk ama olsun o kadar da
serkan abi benim motoruda çıkarttımmı tamamdır
tamam yılmaz biz dünden hazırız zaten tek sorun havalar o da ısındımı egzosları çatlatana kadar gezeriz
saol abi karaşahin de güzel isim ama ben mobilettin diyorumRAPTOR666 adlı üyeden alıntı
buluşma ilanlarını bu konudan mı bulacağız?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)