SELAMLAR!! ABİLER BU KONYADA İYİ BİR MOTOR AKSESUARI SATAN YER VAR MIDIR? BİRKAÇ YERE BAKTIM.PÜSKÜL BİLE YOK. BULABİLECEĞİM İYİ BİR YER BİLİYORSANIZ VE DE BANA SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. HAYIRLI SABAHLAR!!
SELAMLAR!! ABİLER BU KONYADA İYİ BİR MOTOR AKSESUARI SATAN YER VAR MIDIR? BİRKAÇ YERE BAKTIM.PÜSKÜL BİLE YOK. BULABİLECEĞİM İYİ BİR YER BİLİYORSANIZ VE DE BANA SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. HAYIRLI SABAHLAR!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı
sana tavsiyem SPESİYAL motor, anıttan eski garaja giderken sol tarafta, sanırım yeni lareden caddesi deniyor oraya, Akademi hastanesinin karşısında, hem aksesıar hemde motor satıyorlar, Mondial 151 RS nin ayaklıklarını ve diğer parçalarını orada buldum ben, eski garaja her işim düştüğünde uğrarım oraya. İlhami Öztürk diye birinin dükkanı, Telefon Numarası : 351 09 85
umarım işine yarar
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
evet larende caddesi o yol üzerinde motorcular var malzemeler satıyorlar birinde olmassa diğerinde mutlaka vardır eğer umduğunu orda bulamayacak olursan istanbul caddesinde de birkaç tane öyle satan yervar hapishane caddesi dediğimiz yerde de yol üzerinde var ama aradıklarını satıyorlarmı bilmem
Sizin Nikah şahidi olduğunuz böyle olur işte. Adam evden dışarı çıkamıyor.
Ben şahit olsaydım, dışardan içeriye girmezdi
Free Motorcycle Team
mustafa abi (mountrover) düğününe gelemedim. tek başıma kaldım. yanıma kimseyi bulamadım. birkaç kişi daha gelecekti ama aksilikler oldu. motorculardan da bir kişinin bi sorunu vardı öyle olunca onu bırakamadık. forumda olmaz ama bi zaman anlatırım inş. çok özür dilerim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
gelecem cumaya kadar..merak etme.. beni garajdan alırsın motorla dimi...OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı
haydi beyler bir yer ayarlayında bu pazar bir yere gidelim yeni arkadaşlarla tanısmış kaynaşmıs oluruz hemde eglenmiş oluruz fazla uzak mesafe olmasın 45-50 km geçmeyecek şekilde her yere gidebiliriz öğle üzeri 13,30- 14:00 gibi buluşup cıkarız yine her zaman ki gibi aksam 19:00 19:30 gibi geliriz hadi bakalım düşününnnnnnnnnn
ehliyeti olmayanlar nasıl gelecek..werseler alacam da wermiyorlar yaş 16 olunca.. yakın olsun mesela sille olabilir. en yakın..ben sille diyorum..şehire en yakın..yer..sizler ne diyorsunuz
mesla fazıl abi meram dere tarafında mükemmel yerler bulduğunu söyledi eğer arkadaşlar da uyarlarsa meram dere taraflarına gidebiliriz
gidelimde..şehirin içinden geçmeyelim.ben korkar oldum polislerden.
racing_talha adlı üyeden alıntı
haklısın ama polis işte ne zaman ve ne şekilde cıkacağı belli olmuyor hiç ummadığın bir anda dikiliveriyor bende ehliyet var 1999 yılında aldım motor kullanırken daha hiç göstermedim arabyla 3-4 defa göstermişimdir almassın cıkar karşına alırsın soran olmaz sen bilirsin fazıl abide yok koskoca konya mt de yeni alacakların haricinde ylmzzz ile bende var daha hiç göstermedik polislere
en son aldığım duyumlara göre de artık plakasızları ve kasksızları durduruyorlarmıs ehliyete bakmıyorlarmıs ne derece doğru bilmiyorum meydan otoparkında koyacak yer yokmus o yüzden fazla sıkmıyorlarmıs ama kasksızları hemen durduruyorlarmıs ...
Eğer öyleyse yanımda 2 tane kask taşırım ben
Dün apa yolunda trafik arkamızdan anons veriyordu
" motosiklet sürücüleri yolu ortalamayın sağdan gidin" diye
Bu arada meram deredeki yerleri dün hep beraber keşfettik. Delilere uyduk dereden girdik apa dan çıktık...
Bundan sonra uzaga gitmek yok zaten, sloganımız belli "Nereye?" "Dereye"
Arkadaşlar siz gelin yeterki, gözlerden uzak konyada ne yerler varmış, kroslar önden yol tespiti yapar, diğerleri arkadan gelir. Ya da ehliyetliler önden gider ehliyetsiz ve plakasızlar ortada, plakalı ve ehliyetsizler en arkada olur.
Bu arada, bu pazar benim baldızın düğünü var, size katılırsamda ancak 3 ten sonra katılabilirim, kız evi olarak benimle birlikte plava davetlisiniz :D
Free Motorcycle Team
cuma günü sabah eğitim fakültesine gideyim dedim.bir aydınlıkevlerin orada
diğeri de numune hastahanesinin önünde 2 sinin de önünden geçmemeye gayret ettim yol değiştirdim.ehliyetsiz kullanmak çok stresli alna kadar mahallede gezmewyi düşünüyorum.
walla bi kaç güdür akşamları mecburen çıkmak zorunda kaldım, karşıma bi tane polis çıkmadı, gerçi ben çıktıgımda saat 12 ye geliyordu
az önce kule sitenin orda bi işim vardı, oraya gittim, bi baktım motorlu polis önmümden geçti, ben de hiç istifimi bozmadan arkasından gittim, bi durdursa ayvayı yicez.
aydınlık tarafına durmuşlar dediğin kötü oldu yaw, bende servise o tarafa götürmeyi düşünüyordum, bak görüyon mu korku sardı yine beni
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
tamam fazıl abi eğer davetliysek bri şekilde geliriz zaten gezilere 14:00 gibi çıkıyorduk 15:00 de cıkarız sorun deil abi aksam 20:00 de hava kararıyor zaten 4-5 saat yeter bize değilmi çayı unutmayalım yeter :D
sanayinin içinden gidersen birşey olmaması lazım.ben dönüşü ordan döndüm.YeMZeT adlı üyeden alıntı
neredeyse bir tane anacadde kullanmadan meramdan bosnaya gittim
bir de ben daha fazla korkuyorum çevirmelerden.yıllar önce b sınıfı ehliyetimi almama bir gün kala elimde sertifikayı gösterdiğim halde arabayı bağlamışlardı.
bunun dışında kötü muamele görmek istemiyorum.600kaat para ödeyip de bir de üstüne kötü muamele insanı üzer insan o kadar para bırakınca biraz daha itibar bekliyor
inşallah mehmetin dediği gibidir o zaman ağutosa kadar beklemem de gerekmez.
ayrıca konuştuğum eski mobileti olan bir amca tüyo verdi.öğlen vakitlerinde 12 01 gibi öğle tatilleri oluyormuş o zaman da rahat olabilir.
sen yeterki kırmızıda geçme kuralları ihlal etme plaka ile kaskın varsa ehliyeti sormuyorlarmıs diye duydum artık ne derece doğru ne derece yanlış bilmiyorum ama kaderse varsa cevrilmek neye yarar üzülmek sacma oldu ama idare et....
teşekkürler abi. aradım.istediğim şeyler varmış. teşekkürler!! iyi günlerYeMZeT adlı üyeden alıntı
teşekkürler!! special de varmış abi. kazasız sürüşler dilerimzx12r adlı üyeden alıntı
zx12r abi ben de duydum aynı şekilde. meydan otoparkta yer kalmamış. plaka ve kask olanlara bakmıyorlarmış. ama yine de 600 kağıt çok para.riske değmez.
HEEEYT BEE DOSTUM GELİYOR!!! dostum sen kaç gibi ineceğini söyle, ben seni alırım garajdan merak etme!!aslanım benim!! bana ne zaman ineceğini söyle!! telefonla tabi görüşürüz hadi sevindirdin beni!!racing_talha adlı üyeden alıntı
ABİLER BEN DE İSTERİM GEZİYE GELMEYİ. TANIŞMAYI. AMA EHLİYET COK SORUN BENİM İÇİN. ŞEHİR İÇİNDEN OLMAYACAK ŞEKİLDE GİDERSEK GELEBİLİRİM. BENCE SİLLE VB. ŞEHİR İÇLERİNİ DEĞİL DE BİRAZ DIŞARILARI TERCİH EDELİM.BENCE SARAYÖNÜDE(ŞEHİR MERKEZİNE 52 KM UZAKLIKTA)KAVAKLIK VAR.BİLENLER BİLİR. OARA GİDEBİLİRİZ. İLK AKLIMA GELEN. TABİ BU İŞ BANA DÜŞMEZ AMA FİKRİMİ SÖYLEYEYİM DEDİM
abi bu gün babam sormuş iki polise. eğer ehliyet için başvurmuşsan, süreç devam ediyosa ama ehliyeti alamamışsan, 600 kaat yazıyolarmış gene.dikkatte fayda var!!zx12r adlı üyeden alıntı
ard arda mesaj yazma rekorunu ben kırdım herhalde.. biraz fazla oldu kusura bakmayın!!
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
dün fazıl merama çay içmeye gittik 3 motor. sonradan fazıl abi geldi telefonla aradı buldu bizleri. hiç planda yokken bi baktık meram dereden apaya çıktık. çok güzel yerler var. sanki konya değil gibi çok yeşil ve yakın.
bu pazar yani 23 temmuzda benim kuzenlerin sünneti var. erken çıkabilirsem kesinlikle gelirim. ylmzzz siz gezi pistonsuz motora benzer
fazıl abi kola içmek için ve kayısı almak için durduğumuz yer güzeldi. oraya gidelim.
meram dereye gideceğimiz için. krom yolundan geliriz aydın çavuşa çıkan yerden dereye geçeriz. anayollara hiç uğramayız yani.
böylece ehliyetsiz arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz. gideceğimiz yerde yol toprak yol genelde. ona göre gelelim.
kask mutlaka takalım toz ve taş atabiliyor motorlar. bu pazar sünnet düğünü olmasına rağmen kaçmaya çalışacağım.
hatta alın size program
MERAM DERE GEZİSİ
23 temmuz pazar
BULUŞMA SAATİ : 15.00
BULUŞMA YERİ: STADYUM ÖN KAPISI
AÇIKLAMA: meram dere yolunda yeşillik, sular akan süper bir yer. her zamanki gibi mangal partisi vardır
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
yılmaz abi babamla konuştuk. daha stadyumun oralara vb yerlere gidecek kadar tecrübeli olmadığımıza karar verdik. şimdi değil ama ilerde katılacağız yanınıza.malum daha 2 hafta oldu alalı motoru hem de önceden hiç motora binmemiştik. tecrübesiziz. ilerde katılacağım yanınıza!! kazasız belasız gidin gelin inşallah! hayırlı akşamlar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)