Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Konya - MT]

REKLAM ALANI

Hoşbulduk ylmzzz sağol..

chocolateman motorun gerçekten çok hoş, o motorun sahibinin öylesine bir motorcu olmadığından emindim zaten. En kısa zamanda ziyaretine gelmeyi isterim, motorun hakkında soracaklarım da var. Tabi işyerinde olmaz artık müsait bir zamanda başını şişiririm (nereden aldın, kaça aldın, performansından memnunmusun, ne kadar sağlam, çok sorun çıkartıyormu, servis, yedek parça vs... ) çünkü bende Zealsun almayı düşünüyorum (tabi hemen değil). Zealsun, Zongshen, Skyteam arasında kaldım ama Zealsun ağır basıyor. Diğer arkadaşlarla da tanışmak isterim. Tabi önce şu düğünü halletmem gerekiyor.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    Alıntı MountRover adlı üyeden alıntı
    Hoşbulduk ylmzzz sağol..

chocolateman motorun gerçekten çok hoş, o motorun sahibinin öylesine bir motorcu olmadığından emindim zaten. En kısa zamanda ziyaretine gelmeyi isterim, motorun hakkında soracaklarım da var. Tabi işyerinde olmaz artık müsait bir zamanda başını şişiririm (nereden aldın, kaça aldın, performansından memnunmusun, ne kadar sağlam, çok sorun çıkartıyormu, servis, yedek parça vs... ) çünkü bende Zealsun almayı düşünüyorum (tabi hemen değil). Zealsun, Zongshen, Skyteam arasında kaldım ama Zealsun ağır basıyor. Diğer arkadaşlarla da tanışmak isterim. Tabi önce şu düğünü halletmem gerekiyor.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
    hoşgeldin abi aramıza!! zealsun ile zongshen aynı firma.ortaklar.bilgin olsun. zelalsunla ilgili forumları baştan sona okur isen bayağı bilgin olur abi. herkese hayırlı akşamlar!! ( ben de gelmek istiyorum gezilere ama ehliyet yok ne yapcağım bilmiyorum. )
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    ben ehliyeti almak istediğimde o sene ilk ben almışım yıl 1999 sürücü kursu sahibi istersen sana iş var ilaç firmasında diye diyalog yapmıştık tabii büyük motor kullanıyorduk şimdiki gibi sıkı yönetim yoktu ama iyiki almışım diyorum şimdi...
    yeni gelen arkadaşlara da tekrar tekrar hoşgeldiniz diyorum ylmzzz da bahsettiği gibi bir motorcu deil dostuz motorsiklet bahane (gönül ne kahve ister ne kahvehane .gönül muhabbet etmek ister içmek bahane) misali

MOUNTROVER bilgisayarcıyım demiştin bende bilgisayarcıyım entegre bilgi işlem medaş arkasında kesin biliyorsundur ne zaman istersen beklerim

ayrıca arkadaşlar benim motorum olan (şekilsiz pokemon) kanuni 100cup satılıktır ilgilenen arkadaşlar eşine dostuna lasım olan bilginiz olsun arkadaşlar isteyene sepet sökülür

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı chocolateman adlı üyeden alıntı
    Çay konusunda gıcıklık hakkımı kullandım Yılmazcım, valla bilerek oldu
    yok abi o kadar iş yaptın mangal, çay derken. bu kadar da gıcıklığa eyvallahdan başka bişey denmez

yeni gelen arkadaşlar ben meram yeni yoldaki villa inşaatında, nalçacıda büroda, kışları üniversitede, arada izmir ve ya çeşmede yani kısacası heryerdeyim. bu dünyadan olmasam da sizleri çok seviyorum ben de dünyalı sayılırım

OĞUZ KAĞAN Sağol, Zealsun ve Zongshen'i yanyana koy aynı motorlar zaten.

zx12r Benim işyeride Entegre'ye çok yakın. Akınsoft'u duymuşsundur, Türkiye çapında bir yazılım firması (Reklam değildir ) bende orada çalışıyorum. Demirci son kattayız şimdilik ama 2 ay sonra falan kampüs yolnunda yapılan plazaya taşınacaz. Şu an izindeyim, düğünden sonra iş başı yapacam, bir akşam üstü mesai çıkışı uğrayabilirim.

ylmzzz Mehmet Şen'le aran nasıl, bak o Mustafa Tan'ın villasina dikkat et, hata çıkarsa ayvayı yersin ona göre

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    ylmzzz Mehmet Şen'le aran nasıl, bak o Mustafa Tan'ın villasina dikkat et, hata çıkarsa ayvayı yersin ona göre

mehmet amca iyidir yav. bu arada sen nerden tanıyorsun beni. orda staj yaptığımı da nerden biliyorsun. akraba filan çıkmayalım sonra

mustafa tan'ın villasına yarın gitcem. beton dökülcek. zaten salı günü de oraya gittik proje kontrolü için. tabi şimdilik sadece izliyorum.

çarşamba günü ordayım yani meramda. bu arada beni nerden tanıyosun cevabını bekliyorum

bu arada buyur gel beklerim.

Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    mehmet amca iyidir yav. bu arada sen nerden tanıyorsun beni. orda staj yaptığımı da nerden biliyorsun. akraba filan çıkmayalım sonra . . . . cevabını bekliyorum
    BİR DOST

Tamam tamam uzatmayayım bari

Senin staj yaptığın yerde mimar Tuğba Güzel var ya,, işte o benim kardeşim olur. Bu gün bana "bizim orada senin gibi motor hastası biri var" dedi. Hemde "internetten diğer motorcularla görüşüyor" deyince adını sordum Yılmaz dedi. "motoru neymiş" diye sordum,, cevap, "mondi mi ne anlamadım" . . .

sende
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    ..ben meram yeni yoldaki villa inşaatında, nalçacıda büroda..
    deyince... oradan tahmin ettim.

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X

Senin staj yaptığın yerde mimar Tuğba Güzel var ya,, işte o benim kardeşim olur. Bu gün bana "bizim orada senin gibi motor hastası biri var" dedi. Hemde "internetten diğer motorcularla görüşüyor" deyince adını sordum Yılmaz dedi. "motoru neymiş" diye sordum,, cevap, "mondi mi ne anlamadım" . . .

sende

Hemende kendine pay çıkartırmış. Kendisi gibi motor hastasıymış? Hadi Yılmazı kardeşin söyledi beni nerden duydun. Ayrıca gaz vermeyelim lütfen .
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    sende
    hııı tamam anladım şimdi. hatta 15 temmuzda düğünün var. şimdiden hayırlı olsun. tuğba abla iş yerindekilere de verdi davetiye.

hatta bisiklet hastalığı da varmış umarım tanışırız uygun bi zamanda. düğüne gelirim belki.

tekrar memnun oldum tanıştığımıza

Hemende kendine pay çıkartırmış. Kendisi gibi motor hastasıymış? Hadi Yılmazı kardeşin söyledi beni nerden duydun. Ayrıca gaz vermeyelim lütfen .
    fazla karıştırma ortalığı faaaaazıl abeyy tanışıyoruz işte. yakından da tanışırız umarım

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    hehe durun yaw kavga etmeyin ayırmam bana güvenmeyin bak
    yeni gelen arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum bu arada ylmzzz bizim kadromuz kaç kişi yaa 11-12 olduk herhalde eyüp cıktı karıştı giriş sayfasına tekrar isim listesi koysan da bilsek kaç kişi olduğumuzu bu hafta dinleniyoruz demi gelecek hafta nereye gidelim bir yer bulalım cay kesin olsunda mangalı bilmem fazıl abim duymasın ben karısmam kim pişirirse diye kızmasın sonra hehe

haydin yaw satalım su benim motoru dua ederim bak size

ylmzzz kardes birde anasayfa ya tüm gezi fotolarını eklersen sevinirim hem tekrar görmüş hemde reklam yapmıs oluruz...

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    mehmetcim canım tüm resimleri koysak sayfa açılmaz 20 dk dan aşağı ama üye isimleri ve bazı seçme fotolar koyabilirim. vitrin gibi

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    ...................................
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı
    ylmzzz otur oturdugun yerde mıllete dalasma baska ıllerınde topıclerıne gırme tamamı gırıyorsanda hoşgeldın ama saygılı olmayı bıl

hayırdır kardeş konu nedir ögrenebilirmiyiz

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    http://www.motosiklet.net/forum/show...786#post342786
    yazdıklarına bakarmısın bu 3.
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    Kawasaki Z800

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı
    kardeş anlıyorumda ylmzzz da dinlemek lasım konu ne bilmiyorum ama hem senin hem ylmzzz tartısmasını istemiyorum o bakımdan ben görüşürüm bir şekilde halledelim biraz daha sabır lütfen

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    ...................................
    okankoc@hotmail.fr
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    neyse sorun yok şimdi

Senide yerde ararken gökte buldum chocolateman hem sen daha duuuurr buradan konuşması kolay, şu düğünü bi atlatayım ilk fırsatta yanındayım, sorularımla başını şişirecem,, o motoru çarşının ortasına öyle koyarsın ha!

ylmzzz, burnumun dibinde böyle ortak bir noktamın olduğu arkadaşları bulmuşum, tabiki yakından tanışırız. Gelirsen önce düğünde de tanışırız. Hatta çikolata adam ve zx12ar sizlerde vakiniz olurda gelirseniz beklerim (15 Tem. istasyon cd. orduevi 19:30)

Bu arada zx12ar ın dediği kadar kalabalık bir gruba kendi adlarını taşıyan bir web sitesi yakışır bayaa.. Hem baksanıza bu kadar aktiviteyi yayınlamakta sorun oluyorsa kesin ihtiyaç var demekki..

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    ylmzzz, burnumun dibinde böyle ortak bir noktamın olduğu arkadaşları bulmuşum, tabiki yakından tanışırız. Gelirsen önce düğünde de tanışırız. Hatta çikolata adam ve zx12ar sizlerde vakiniz olurda gelirseniz beklerim (15 Tem. istasyon cd. orduevi 19:30)

Yok öle yemezler. Düğün davetiyesini scan etcen, üzerine konya mt (maile) yazacan burada yayınlayacan. O zaman geliriz :D
    Free Motorcycle Team

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler