ben seni insan olduğun için seviyorum kardeşim...mondıale rağmen sevmeye devam edeceğim...ylmzzz adlı üyeden alıntı
ben seni insan olduğun için seviyorum kardeşim...mondıale rağmen sevmeye devam edeceğim...ylmzzz adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
pardon abi senin harley fotoları var tabimete_han adlı üyeden alıntı
benim insan olduğumu nerden çıkardın...belki insan silüetinde bir uzaylı varlığım...
hayat yanılgılar ve paradokslar karmaşasıdır...ulen nerden bulaştı bu felsefe ambiansı bana anlamadım bu gece...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
1 hafta sonra sinirlerin geçer, üstelik geri adım atmak yerine bu tür insanlar ile mücadele etmek gerekir.
Bir anlık hareket olunca tam farkedemedim ben sağdan bastım seni sıkıştırdığını farketmedim , sen anlattın ama inan kafa dağınıktı, demekki bana yazılı sunman gerekirmiş. Şimdi daha farklı anlıyorum
Free Motorcycle Team
slm millet.ben talha.konya selçukludan.beni zaten öncedende tanırsınız.artık bende cbr125imle katılacağım gezilere.
oğuzcuğum hayırlı olsun kardeşim.
heeyt!! dostum gelmiş. hoşgeldin dostum! kaçak kaçak katılırız artık kazasız belasız sürüşler dilerim!!racing_talha adlı üyeden alıntı
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
tabiki dostum.bundan sonra racing-chooper kardeşliği olacak..
hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza hep beraber güzel gezilere gitmek ümidiyle
olacak. ama basıp geçmek yok!! bozuşuruz!racing_talha adlı üyeden alıntı
inşallah! ama ehliyet yokzx12r adlı üyeden alıntı
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
racing_talha adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Talha! Hoşgeldin Oğuz
Ben tanımıyom valla billa, többelerossun, yiminiderim, essahtan, gerçekten, cidden, inanki...
Çay içmeye gelinde tanışalım .
Free Motorcycle Team
tabi tabi istediğiniz zaman buluşalım oturalım tanışalım muhabbet ederiz. kaynasırız birlikten kuvvet doğar "konya mt genişliyorrrrr"
tanışalım!! ama nasıl? nerde? ehliyet denilen illet şey yok malesef.chocolateman adlı üyeden alıntı
Zaferde Özsüt ün yanında MOOR ayakkabı var, benim kısrağı görürsünüz zaten kapının önünde. Geliyosunuz Fazıl nerede diye soruyosunuz gösteriyorlar, ben size iki çay söylüyorum içiyosunuz, böylece tanışmış oluyoruz.
Ayrıca benimde ehliyetim yok ama girmediğim yerde yok ;)
Free Motorcycle Team
ok. polisler, 200gs yi görünce vardır kesin ehliyeti deyip bakmıyorlar mı yoksa hadi lan şuna bi bakalım diyerek dikkati mi çekiyor motor? orası kafamı karıştırıyor. ?????chocolateman adlı üyeden alıntı
bu bence bi sans meselesi bana denk gelmez polis beni durdumaz olayına gelmez hiç ummadığın bir anda polis ediğin kişi/kişiler cıkıverir karsına en iyisi en kısa zamnda motorsiklet ehliyeti almak ayrıca tanısma olayına gelince motorla gitmek bahane deil zafer sehrin merkesi her türlü vasıta gecer oradan
dimi ya memedim bak ben seni nasıl buldum, çayını içmediğim kaldımı ? bide fazılın yanına gitmem lazım çay içmeye ( iyice çingen oldum haaa )
asker dönüşü alacaktım ehliyetimi vaz geçtim, askerliğin çıktığı yer iyi bi yer olursa askerdeyken de alabilirim ehliyeti, değilse konyada rahat rahat bi motor süremeyecez.
Konya MT de gördüğünüz kişilerin hepsi yalancı kardeşim, bunlar konya mt değil, taklit, asıl konya mt konya postanesinde, 75 tane motor var, hepsinin ehliyeti var ve hepsi hergün motorun üstünde
asıl konya mt postacılar, biz sahteyiz
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
ehliyeti olan zx12r ve ben varız zaten. gezilerde ben de almıyorum ehliyeti yanıma çıkıntılık yapmayım diye
arkadaşlar hoşgeldiniz bizim arkadaşlığımız sadece motosiklet arkadaşlığı değil normalde de yakın arkadaş olduk. kaç haftadır gezi yapmamıştık ama yine de kopmadık. motosiklet sadece bahanesi oldu arkadaşlığımızın.
fazıl abi son bardak çayı kendim döktüm alacağın olsun fazıl baba diyecem sana bundan sonra her işi sana yaptırdık. ben sadece 10km ilerden ekmek aldım geldim
Selamlar,,
Ben Konya'dan Mustafa.. 26 yaşındayım, bilgisayarcıyım (bir şirkette çalışıyorum). Konya'da çok motorcu olduğunu biliyordum ama böyle organize olduklarını bilmiyordum. Çok sevindim. Şuan motorum yok, askerden önce satmıştım , sonra tekrar alamadım çünkü çok yakın zamanda evleniyorum ama maddi açıdan biraz toparlanınca tekrar almayı düşünüyorum. Belki o zaman bazı gezilerinize katılabilirim.
(Bu arada, eski Gedavet parkının orada duran Zealsun ZS200GY çok dikkatimi çekiyor, sahibi burada mı acaba?)
hoşgeldin arkadaşımMountRover adlı üyeden alıntı
Zealsun ZS200GY in sahibi gezilerimizin babası abisi fazıl abi yani chocolateman . yani sahibi burda burda burda
MountRover adlı üyeden alıntı
MountRover aramızda motosikleti olmayıp sevdalısı olan arkadaşlarımız var biz onları artçı olarak gururla gezdiriyoruz. Yılmazın dediği gibi motosiklet bahane.
Yerimi yukarda yazmıştım beklerim.
Çay konusunda gıcıklık hakkımı kullandım Yılmazcım, valla bilerek oldu
Free Motorcycle Team
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)