yılmaz kardeş ne zaman ve ne şekilde irtibata gecip tişörtleri alıcaz?
yılmaz kardeş ne zaman ve ne şekilde irtibata gecip tişörtleri alıcaz?
zekeriya telefon numaran var bende. merkezde fatih arkadaşımız var. ondan alabilirsin tişörtleri.
ben merkeze gidersem haftasonuna kadar beklersen ben de verebilirim tişörtleri
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
merkezde fatih arkadaşımızın yeri nerde kardeş? veya senden alıyım nasıl uygun olursa o şekil irtibata gecelim tişörtleri mizi giyelim artık sınavlar nasıl gidiyor senin iyimi?
zekeriya sağol kardeş. sınavlarım fena değil. ben merkeze gelince cumartesi verebilirim tişörtleri.zekt1 adlı üyeden alıntı
fatihin telefon numarasını özel mesaj olarak sana attım. ordan da fatihe ulaşıp alabilirsin.
Bugün trafik işlemlerini yaptırdım motorun, öğleden sonra çıkartacağım inşallah.
Tüm prosedürler başından sonuna tam bir rezillik.
Kesilen cezayıda ödemeyeceğim, zehir zıkkım olsun. Odeyecegim ceza parasına motorsiklete aksesuar yaptıracam. Vatandaşa eziyet etmekten başka bir amaçları yok. Birileri kendilerini siyasete atacak diye, adamlar gövde gösterisi yapıyor. Gözlerini ekmek parası derdinde geçim derdinde insanlara, garibanlara diktiler, emniyet mensuplarının reklama ihtiyacı varsa ya da devletin paraya ihtiyacı varsa, gitsin illegal yollardan milleti devleti sömürenlerden dolandıranlardan sorsun hesap, gitsinler caddelerde çete gibi dolaşıp yarış yapanları yakalasınlar. Karakolun 100 metre ilerisinde birini komalık ederler polisin gözü önünde kılları kıpırdamaz. Ama çoğu 350 ytl ile geçinen gariban insanların yaşama hakkını elinden alırcasına (çoğu vatandaşın motorunun değeri 500 ytl yi geçmez, motoruda yiyeceği ekmekten kesip biriktirip almıştır), gözlerini garibanın kesesine dikmişler.
Kestikleri cezalar inşallah çoluklarından çocuklarından hastane parası olarak çıkar.
Buradan tüm Konya emniyet mensuplarını kınıyorum.
(bu arada sözlerim yanlış anlaşılmasın, kendi kuyruk acısı var diye felan düşünülebilir. Bugün orada bekleyen insanları gördüm geneli piyasa değeri 500-750 ytl yi geçmeyecek motorsiklet sahibi ve sadece sabah işine akşam evine gidip gelen insanlar, tepkim bu yüzdendir.)
Ayrıca motorsikletlerin parka çekiliş süresinde kırılıp yarılması, üst üste atılması da yanlarına kar kalıyor.
Arkadaşlar yarın motorun plakası, tahminimce öğle saatlerinde, kunduracılar civarından Ada Motor var orada olur. Ada motorada söyledim kim isterse motoru ücretsiz vereceğim, sadece park ücretini ve plaka devir masrafını ödeyecek.
Son derece ciddiyim. Tiksindim artık bu motor işinden.
Ne bir servis ne bir motor satıcısı nede trafik polisi görmek istemiyorum artık. Psikolojim ve sağlığım bozulacak bu işin sonu iyiye varmayacak.
Free Motorcycle Team
sakin ol hemserim, cok fena kızmıssın sen.
elbetteki yanlıslar cok, ama öfkeyle kalkmamak lazım.
Asıl suc ney biliyormusunuz, yada kabahat diyelim biz buna, cogumuzun ehliyeti yok, ama motor var, bu motorları uretenler yada satanlar, ehliyetsiz adama motor vermesinler, plakasız dolasmamıza ilk satın aldıgımızda izin vermesinler. motoru alıyorsun plakayı satıcı cıkarttıracak, kendın cıkartmak ıstersen satıcının faturayı vermesı lazım, vergı daıresıne vergıyı hemen yatırmamak ıcın faturayı gec kesıyorlar, mıllette plakasız gezmek zorunda kalıyor.
nedıyım yaaaa, hepımız haklıyız,
adabımızla küçücük motorumuza bindiğimiz için biz mi kabahatliyiz ?
sinyalsiz farsız 100 lük motorlarla deli gibi motora binenler mi kabahatli ?
kara kaplı defterde yazanları yapan trafikciler mi ? ( motorları gavur malı gibi çekiciye yükleyen herifler hariçççç )
fazla uzattım sanırım lafı, kusurum olduysa affola
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
walla ben ehliyet ruhsat hepsini tamamladım. A2 alacağımda kimse sormuyor neden para veriyosun diye dalga geçmişlerdi. şimdi iyiki almışım diyorum. heryerde istediğim motoru kulllanıyorum.
bu arada tişörtleri beğendim. boyu bana iyi oldu. beğenmeyen arkadaşlar bana geri verebilir. kafamın tasını attırmayın uleyyynn
53 kiloyum 185 boy medium bana oldu. bol diyen arkadaşlarla bizzat görüşcem
Dün motorsikletimi çıkarttım. Yılmaz ve Mehmet kardeşlerime gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürederim. Allah razı olsun hepinizden.
Dün işlemler sırasında park görevlileri ve adliye çalışanları ile konuşmalarım oldu, ve yukarda yazdıklarım doğru, para toplamak amacıyla yapılan bir iş olduğunu söylüyorlar. Bisikletlerden bile ehliyet sorar olmuşlar. Yorumu size bırakıyorum. Benim yorumum, devlet gözünü garibana dikti.
1993 den buyana motorsiklet kullanıyorum, böyle bir kepazelik görmedim, bugüne kadar neredeydiler? diye sormaktan kendimi alamıyorum.
Ve...
Daha öncede belirttiğim gibi, hadi bizim motorsikletlerin bir değeri var, ama öyle insanlar var ki! motorsikleti zaten 200-300 eder, o adam ne yapsın? Parkta bırakacak ödediği ceza yanına kalacak. Yarınlarda o motorsikletler park tarafından satılacak ve aynı şekilde piyasada dolaşacak... Cakcuk kurulmuş döngü oluşmuş. Olan garibana oluyor.
Yemzet in yorumuna gelince...
Katılıyorum. Silah alırken önce ruhsat isterler, araç kiralarken önce ehliyet sorarlar. Plakasız ehliyetsiz satışa izin vermesinler, kimseninde başı yanmasın.
Free Motorcycle Team
herkese büyük geçmiş olsun allah tekrarını kimseye göstermesin pire için yorgan yakmaya gerek yok insaat ustasının eline çekici vurupta mesleğini bırakmasına benzer bu işler onlar öyleyse bizlerde böyleyiz biraz daha dikkat etmek lazım moralinin bozuk olduğunu biliyorum abi ama sen ve diger motorsiklet kullanlar bizim kardeslerimizdir o yüzen engin denizler gibi olalım ufak tefek camurlarla bulanmayalım.
kazasız belasız polissiz cevirmesiz aksiliksiz günler diliyorum....
Arkaşlar bende beyşehirdeyim aranıza katılmak isterim saygılarımla
volkan metli
hoşgeldin arkadaşım aramıza.volkanmet86 adlı üyeden alıntı
arkadaslar slm böyle bir form acmanız cok güzel bende konyalıyım .. iatanbulda okuyorum yazları konyadayım tabiki bir hafta içinde motorumu almak istiyorum kararımı vermiştim ama sanırım zam gelmiş ve bu kararımı degiştirebilir zealsun 2oo gs almak istiyorum param hazır bu hafta inş. artık söyle bişr iki gezi düzenleriz ben ereglide oturuyorum gelin burda güzel yerler var ivriz kabartmaları ivriz barajı gibi irtibatı koparmayalım ... yolunuz acık olsun...
Ooo volkanmed86, Red hoşgeldiniz aramıza.
Beyşehir i gördük, sıra Ereğlide, ivriz i bilmez miyim. Geliriz geliriz sen davet et yeterki
Free Motorcycle Team
bende gelmek istiyorummm en kısa sürede bi pazar bi yerlere acılalımm arkadaşlar
fazıl abi geçmiş olsun motorunu bugün gördüm zaferde.chocolateman adlı üyeden alıntı
bisikletten de ehliyet istemek artık son nokta.verdikleri ehliyet için çok iyi bir eğitim verseler gam yemiyeceğim.ehliyet almaya kalktım ağustosta alırsın dediler.madem bu kadar dandik bir sınav yapacaksınız niye bu kadar bekletiyorsunuz.
amaç insanlardan para koparmak. insan hayatını düşünmek için yapsalar ehliyeti adam gibi verirler.
kredi kartı büyüklüğünde plastik parçası için karakolda 30 kaat 10 dakika süren sağlık raporu için 50ytl almazlar.
neyse memleketin derdi bitmez.sadece korkudan motorun haftalardır evde yatması zoruma gidiyor.
yaw a2 si olmak ne kadar güzel bi duygu....
Eğleniyor muyuz?
Konyalı olduğumuz belli olsun
KONYA MT Sayfa No: 42
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
merhaba arkadaşlar t1 motoruma alarm taktırdım vede 2 tane hoparlör birde anfi cep telefonunda ki mp3 leri dinleyebileceğim şekilde baglantıyı ayarlattım harika oldu yaw uzun yolda güzel oluyor artık pikniklere giderken müziğimizde var
slmaleyküüüüm slmaleyküm nasıl ama ko0nyalı gibi dedim dimi ben geldim
Ooo bu arada yeni katılımlar olmuş oluşumumuza ama geziler ''0'' olmuyo bööle haftaya büyük bi organisasyom planlamak lazım işleri bitirdikte ayıptır söölemesi
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)