Merhaba Arkadaşlar. Ben Konya merkezden Ali. Ben siteye henüz bugün üye oldum. Benim babamın da kullandığı eski bi motorsikletimiz var. Benim için manevi değeri çok büyük. Hepsinden önemlisi babamın birçok anısı var bu motorda. Motor zundapp. Öyle zannediyorum ki 72-76 model arası bişey. Şu anda bu motor bizim evin bodrum katında yatıyor. Motor inik vaziyette. Yani motor çuvalda. Şase ayrı bi şekilde. Yaklaşık bi 15 senedir ayağa kalkmadı. Çocukluğumunda bu hurdanın üzerinde gırın gırın diye bu oynardım. Benim içinde sanırım babamdan dolayı olsa gerek çok acayip bi manevi değeri var. Babam hep bu motorla olan anılarını anlatırdı. Dedem seni evlendireceğim dediğinde "avrat istemem. bana motor al" demiş, motoru alınca da "-ben avrat istiyorum" diye tutturmuş. Neyse sanırım çok uzun bi mesaj oldu. Sonuca geleyim. Ben bu motoru ayağa kaldırmak istiyorum. Eğer babam binmek isterse ona vercem. Eğer istemezse o zaman kendim bineceğim. Nasıl bi motordur orasını bilmiyorum teknik açıdan. Ama paranın para zamanı muhabbetini yaparak babam Jawa'nın sıfırından daha pahalıya almıştım ben bunu der hep. Sizden bu konuda tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Sizce bunu ayağa kaldıracak delikanlı bi usta var mıdır? Açıkcası maddi durumumda çok sağlam değil. Bana motoru ve motorcuyu seven babacan bi motorcu amca felan tavsiye edebilir misiniz? Birde yaptırmalı mıyım sizce?