Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Konya - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    selam arkadaşlar. hoşgeldin zekt1

benim sınavlarım olduğu için bu hafta bi organizasyonumuz yok malesef.
    sınavlarım bitttikten sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz tabi ki.

Alıntı chocolateman adlı üyeden alıntı
    Tavsiye etmem arkadaş. Ben tanıştım hepsi kırık bunların aralarında ben dahil hiç akıllı yok

Şaka tabiki.

Ben katılalı yaklaşık 1 ay oldu, sağolsunlar arkadaşların hepsi birbirinden şeker. Organizasyon olduğunda, Yılmaz arkadaşımız buraya yazar zaten, onların sınavları olduğu için şu aralar pek takılamıyorlar sanırım.

Görüşmek dileğiyle...
    akıllı adamın ne işi var bizim aramızda

MT tişortleri listesi

ylmzzz middle
    chocolateman middle
    zx12r middle
    edincer 1 tane large
    yamahamusti ??
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zekt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t1
    benimde cok akıllı ldugum söylenmez zaten dermişim bu aralar benimd sıunavlar var yılmaz kardeş sanada sınavlarda başarılar sınav bitiminde tanışmak dilegiyle kampüste bi t1 görürüsen bilki kesin benimdir o )))

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı zekt1 adlı üyeden alıntı
    benimde cok akıllı ldugum söylenmez zaten dermişim bu aralar benimd sıunavlar var yılmaz kardeş sanada sınavlarda başarılar sınav bitiminde tanışmak dilegiyle kampüste bi t1 görürüsen bilki kesin benimdir o )))
    sağol zekeriya sana da başarılar. 18 haziranda kesin bi plan yapalım arkadaşlar. özledim şimdiden sizi. siz beni özlememişsinizdir

18 haziran için şimdiden düşünün nerelere gidelim ne yapalım

Motosikleti
    asya t1
    18 inde isterseniz arkadaşlar bi side manavgat yapalımmı

Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    sağol zekeriya sana da başarılar. 18 haziranda kesin bi plan yapalım arkadaşlar. özledim şimdiden sizi. siz beni özlememişsinizdir

18 haziran için şimdiden düşünün nerelere gidelim ne yapalım

chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660X
    26 haziran da hatunsaray tarafında 100 km mesafede yaklaşık. Çukurcimen diye bir yerin yaz şenlikleri var daha önce ben birkaç kez gittim, özellikle pilav çok güzel. Dağlık kıraç bir yer piknik yapmaya uygun. Ayrıca tarihi kale kalıntıları felanda var . Tek sorun sabah erken çıkmak gerek pilava yetişmek için yoksa öğle saatlerinde bitiyor. Uyarsa program yapın... Ben her halukarda gideceğim

Ayrıca side manavgat uyar bana gidebiliriz sabah erken çıkarsak akşama döneriz
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    fazıl abi 25 inde olmasın. 26 sı pazartesi nasıl gidecez

mesafe fazla olmasın katılım az oluyor

Motosikleti
    XT 660X
    Yeni aklıma geldi bu hafta drag yarışları var organizede, isterseniz öğleye kadar yarışları izleriz, öğleden sonra sille felan yaparız.
    Free Motorcycle Team

Motosikleti
    asya t1
    slm chocolateman naberben zekeriya kardeş sanırım sende fazıl

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Yeni aklıma geldi bu hafta drag yarışları var organizede, isterseniz öğleye kadar yarışları izleriz, öğleden sonra sille felan yaparız.
    benim 16 sına kadar sınavlarım var. draglar 10-11 haziranda. ben gelemem gelirsem de söz veremem. sevabına bir iki saat izletip geri getirecek varsa olabilir tabi

bu arada zekeriya sen hangi bölümdesin. ben inşaat müh. deyim

Motosikleti
    asya t1
    ben pazarlama bölümündeyim ama hergun kampüsteyim kardeşi zbilici@hotmail.com msn adresim irtibata gecelim çayımı içmeye beklerim

ben pazarlama bölümündeyim ama hergun kampüsteyim kardeşi zbilici@hotmail.com msn adresim irtibata gecelim çayımı içmeye beklerim

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    selam zekt1 hoşgeldin aramıza ben mehmet bilgisayarcıyım grubun üyelerindenim hoşgeldin sefa getirdin bir kaç gündür yoktum bu sitede haftasonu yarıslar olması sebebiyle bu hafta bir yere gidemiyoruz ama diger haftaya hem tanılaşım hem eğlenelim dersen tüm fikirlere acığız yakın mesafe olmak sartıyla her yere gidebiliriz tabi benim pazar günü calışmamam gerekiyor

Motosikleti
    XT 660X
    Mehmettt :9 pazar günü napıyoruz? Milletin sınavı var kayış atıyor
    Free Motorcycle Team

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    Alıntı zekt1 adlı üyeden alıntı
    merhaba arkadaşar ben konyadan zekeriya bi hafta sonu tanışmaya ne dersiniz arada sırada pikniklerinize bende katılabilirim tabi aranıza kabul ederseniz
    hoşgeldin zekeriya ben de öğrenciyim kampüste fen edebiyattayım.

draglara bende bosnadan gitmeyi düşünüyorum.oraya gelen konyamtlilerle
    görüşürüz inşallah.

26 haziran da hatunsaray tarafında 100 km mesafede yaklaşık. Çukurcimen diye bir yerin yaz şenlikleri var daha önce ben birkaç kez gittim, özellikle pilav çok güzel. Dağlık kıraç bir yer piknik yapmaya uygun. Ayrıca tarihi kale kalıntıları felanda var . Tek sorun sabah erken çıkmak gerek pilava yetişmek için yoksa öğle saatlerinde bitiyor. Uyarsa program yapın... Ben her halukarda gideceğim Ayrıca side manavgat uyar bana gidebiliriz sabah erken çıkarsak akşama döneriz
    konyadan giderken aklımda 2 şey kalaçak zaten :karajava bide pilav.
    oraya gitmek isterim eğer konyada olursam.
    sideye de gitmek isterim gerçi ama motosikletim aynı fikirde değil benimle.

YeMZeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    151 RS ( KIRMIZI )
    beyler bu gun polisten ucuz yırttım wallla, numune hastanesinin onunden cıktım yola, belediyenin ordan postaneye gidecektim. 2 tane cocuk durdurdu. abi ehliyetin var mı dedi, yok dedim. belediyenin önünde motorları topluyorlar dedi. bizde motorcuyuz, seni allah rızası için uyarmak istedik dediler. teşekkür ettim, gittim baktım, hakikaten yakaladıklarını atıyorlar hic acımadan, zaferde de topluyorlarmıs, bi kac gun once de cezaevinin orda.

ben motoru attım apartman girişine yatacak bi muddet, benim gibi ehliyetsiz olanlar cok dikkat etsin, bi bucuk milyarlık çin malı motora bi milyar ceza yemeye değmicek.
    Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    Alıntı YeMZeT adlı üyeden alıntı
    beyler bu gun polisten ucuz yırttım wallla, numune hastanesinin onunden cıktım yola, belediyenin ordan postaneye gidecektim. 2 tane cocuk durdurdu. abi ehliyetin var mı dedi, yok dedim. belediyenin önünde motorları topluyorlar dedi. bizde motorcuyuz, seni allah rızası için uyarmak istedik dediler. teşekkür ettim, gittim baktım, hakikaten yakaladıklarını atıyorlar hic acımadan, zaferde de topluyorlarmıs, bi kac gun once de cezaevinin orda.

ben motoru attım apartman girişine yatacak bi muddet, benim gibi ehliyetsiz olanlar cok dikkat etsin, bi bucuk milyarlık çin malı motora bi milyar ceza yemeye değmicek.
    abi Allah razı olsun .yarın motorla çarşıya inmeyi düşünüyordum.
    muhtemelen draglara da gidersem motorsuz giderim.
    bir alamadık şu ehliyetişöyle göğsümü gere gere gezmek varken kanun kaçağı gibi aralardan derelerden gitmek yetti canıma kartiviz kadar belgeyi ağustosa kadar bekletenler utansın.

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    Mehmettt :9 pazar günü napıyoruz? Milletin sınavı var kayış atıyor
    canım abim bu pazar yarıslar var abi ben kısmet olursa ordayım gelirseniz görüşürüz abi ben bu pazar aktivite varsa yokum bilginize....

Motosikleti
    XT 660X
    Bugün sabah bende anıtın ordan geçtim, trafikler gördü birşey demedi.

Sanırım onlar yakalayacakları adamı biliyorlar :D
    Free Motorcycle Team

TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM

Konya Merhaba

Arkadaslar Merhaba..

Allah kısmet ederse bu hafta sonu konyaya gelıyorum arabayla.. Orda bır kabır zıyaretının ardından esımle beraber guneye ınmek dusuncesındeyım.. Her yerde bır kac gun kalıp dolasayım dıyorum bıraz..Bu arada musaıt olursanız konyada sızın aksamları takıldıgı bır yerler varsa oraya da bır ugramak ısterım sızlerle tanısmak ıcın..

bir de bazı akrabalar da sılıfkede yesılovacık denen yerdeymıs. onlara da ugramak ıstıyorum..

Bılen arkadaslar bıze bır akıl verseler de nasıl bır gezı planı yapsak buna karar versek..

yardımlarınızı beklıyorum
    sımdıden saolun
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı TRADER adlı üyeden alıntı
    Arkadaslar Merhaba..

Allah kısmet ederse bu hafta sonu konyaya gelıyorum arabayla.. Orda bır kabır zıyaretının ardından esımle beraber guneye ınmek dusuncesındeyım.. Her yerde bır kac gun kalıp dolasayım dıyorum bıraz..Bu arada musaıt olursanız konyada sızın aksamları takıldıgı bır yerler varsa oraya da bır ugramak ısterım sızlerle tanısmak ıcın..

bir de bazı akrabalar da sılıfkede yesılovacık denen yerdeymıs. onlara da ugramak ıstıyorum..

Bılen arkadaslar bıze bır akıl verseler de nasıl bır gezı planı yapsak buna karar versek..

yardımlarınızı beklıyorum
    sımdıden saolun
    TRADER benim final sınavlarım var bu hafta malesef görüşemicez. çok isterdim görüşüp biraz sohbet etmeyi ama bu sınavlar bitmedi daha

umarım diğer arkadaşlar birşeyler yaparlar. saygılarımla

Motosikleti
    XT 660X

Başımız üzerinde yeriniz var

[QUOTE=TRADER]Arkadaslar Merhaba..

Bu arada musaıt olursanız konyada sızın aksamları takıldıgı bır yerler varsa oraya da bır ugramak ısterım sızlerle tanısmak ıcın..

genelde öğrenci arkadaşlar oldukları için gelmeleri zor olur sanırım.

benin çalıştığım yer tam konya merkezde...

geldiğinizde haberleşelim. elimden geldiği kadar vakit ayırmaya çalışırım.
    Free Motorcycle Team

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler