konyalı arkadaşlar nasılsınız yav bi görüşemedık gezide ona yanıyom
konyalı arkadaşlar nasılsınız yav bi görüşemedık gezide ona yanıyom
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Eneee! Gambersiz düğün olur mu?
Bakim bir kaç saatliğine bende takılırım size... Habersiz kaçamak yapacam fazla zorlamayın
Free Motorcycle Team
savaş abi tel. numaranı aldım bi daha geldiğinde erkenden ararım:catSAVASXXL adlı üyeden alıntı
sen gel biz seni bırakmayız abi.chocolateman adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
herkes gelsin şöyle siteye öyle bir resim koyalım ki tüm mt dudak ısırsın hehe ne kadar güsel olur ama değil mi insallah önemli olan büyük bir piknik yapmak akılda kalıcı bir gezi olması zaten yakın olduğu için yarım saatte gideriz 2-3 saat kadar takılırız yawas yawas geri geliriz diye düşünüyorum artık ylmzzz nasıl bir program yaptıysa uyarız ona
yav gezi kolay yürüyerek de gideriz ama benim motoru değiştirmem lazım.
millet bizim motorları beğenmiyor. kask taksan bu motora kask mı takılır diyolar. bu salaklara inat motoru değiştircem
Selamlar konyalı motosiklet tutkunu dostlar temmuz ortalarında otaraflardayım büyük ihtimalle yalnız çıkarım yola denizliden(bulunduğum yer) sivasa(memleketim) heralde konyada yol üzeri olsa gerek
gelince haber verirsin. bi çayımızı içersin. yemek bile olabilirSelçuk1981 adlı üyeden alıntı
her zaman bekleriz dostum. sağlıcakla kal
arkadaşlar il guruplarına MT Sivas eklendi ilgi ve bilgilerinize sunulur ... tüm motosiklet tutkunu dostlarıma kazasız sürüşler dilerim
hatunsaray gezi listesi şimdilik şöyle
isim olarak
Yılmaz
Fazıl
Fatih
Murat
Mehmet
Ahmet
Mehmet
Fırat
yedek listemiz
Onur
Rıfat
Hüseyin
yarın birbirimizi arayalım arkadaşlar hadi yaz geldi ayaklanalım biraz. kalabalık olsun. aklınıza gelenlerin hepsini arayın
her haftanin klasigi olarak benide yok yazacaniz bu hafta
:
:uzgunum:
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
sağlık olsun yemzetcim abicim bi dahaki sefere inşallah.
Sevgili ylmzzz saol dostum saolylmzzz adlı üyeden alıntı
Konya MT sevgiler selamlar
beyler nerdesiniz yaw, dönmediniz mi geziden daha
yilmaz fotoları hemen ekle bi bakalım, sizin güzel görüntülerinizle bari neşemiz yerine gelsin
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
MT tişörtleri satışta arkadaşlar. satın almak isteyenler bana bildirsin. toplu şekilde alalım ki kargo ücretini her seferde ödemeyelim
alacakmıyız almamız gerekyormu konusalım tartışalım alınacaksa evet dediğin gibi kargo parasını ayrı ayrı vermeyelim.
Ben alacam da, small mı medium mu karar veremedim .
Free Motorcycle Team
abi bana bile medium tişörtler bazen olmuyo sana hiç olmazchocolateman adlı üyeden alıntı
ben bir tane medium alıyorum alacaklar söylesin ona göre sipariş verelim
sağımdan solumdan sarkarsa sana satarım tekrar
bende medium alayım o zaman
Bu hafta organizasyon yok mu?
Free Motorcycle Team
merhaba arkadaşlar ben konyadan zekeriya bi hafta sonu tanışmaya ne dersiniz arada sırada pikniklerinize bende katılabilirim tabi aranıza kabul ederseniz
Tavsiye etmem arkadaş. Ben tanıştım hepsi kırık bunların aralarında ben dahil hiç akıllı yokzekt1 adlı üyeden alıntı
Şaka tabiki.
Ben katılalı yaklaşık 1 ay oldu, sağolsunlar arkadaşların hepsi birbirinden şeker. Organizasyon olduğunda, Yılmaz arkadaşımız buraya yazar zaten, onların sınavları olduğu için şu aralar pek takılamıyorlar sanırım.
Görüşmek dileğiyle...
Free Motorcycle Team
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)