Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Konya - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    İskenderunluKILIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İskenderun/HATAY ama Şimdilik AĞVA/İstanbul
    Motosikleti
    Yok Yok İşte Beah ama Olacak merak etmeyin
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    bugün gezi olmadı olumsuz hava koşullarından mayısa inşallah
    Olur İnşallah yaw kafanıza takmayın Allah izin verirse .
    ...................... ___KILIÇ___
    [B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR

ilgi: çokmu? azmı?
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    serkan abi sen geç dalganı.

konyadaki motorcular kendi aleminde. küçük motorları takan yok zaten. biz de yalnız motorcuyu oynadık pazar günü 100km gezdim kendi başıma.

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    Valla Gardasim Yagmur Demez Camur Demez Yaninizdayim Bİlİyorsun İyİkİ Bİr Hafta Gelemedİk Mt DaĞilma Noktasina GelmİŞ Yaa Durun Ben Daha Ölmedİm Burdayim Alla Alla Hep Beraberİz Gelen Gelİr Gelmeyen Gelmez Kendİnİze Gelİn Bİz EngİN DENİZLER Gİbİyİz Ufak Tefek Camurlarla Bulanmayiz DeĞİl Mİ Ylmzzz Racİng Alsak Bİle Birakmayiz DeĞİl Mİ

fırtına42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gılardion
    Konyayla ilgili olduğu için buraya ekledim

Motosikletlere tescil zorunluluğu

Konya’nın coğrafi konumunun de etkisiyle yaygın olarak kullanılan motosikletlerin sayısı giderek artıyor. Baharla birlikte satışlarında patlama yaşanan scooter motosikletler hem ekonomik, hemde şehir trafiğinden çok fazla etkilenmedikleri için tercih ediliyor. Konya’da kayıtlı motosiklet sayısı baharla birlikte 40 bine yaklaştı.

İlçelerle birlikte 38 bin 600 motosikletin trafiği kayıtlı olduğu, bir bu kadarda henüz tescil edilmemiş motosikletin bulunduğu belirtildi. Trafik Şube Müdürü Abdullah Yağmur, motosiklet kullanıcıların kasklarını takmalarını ve trafik kurallarına uymalarını istedi.

70 milyon taksitle

Şehir içerisinde sıkça karşılaştığımız scooterların çoğu Çin’den geliyor. Konya Motosikletçiler Odası Başkanı Ahmet Çal, scooterların 70 milyondan başlayan taksitle satıldığını bu nedenle çok fazla ilgi gördüğünü belirterek, “Scooterların tıpkı otomobil gibi satılırken plakayla satılması için girişim başlattık. Çalışmalarımız sürüyor. Böylelikle tescilli olan motosiklet sayısı da artmış olacak. Biz motosiklet sürücülerinin kurallara kendi can güvenlikleri için uymalarını istiyoruz”diye konuştu. Şu an 38 bin 600 olan tescilli motosiklet sayısının bu yaz 50 bine ulaşması bekleniyor. Scooterlar gürültüsüz çalıştığı için kirlilik yaratmıyor.

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    evet zaten polislerle bir alıp veremediğim yok ama insanın kulaklarını parcalayan 100 lük ve cezetciler diye tabr edilen arkadşların sayesinde polislere ihbarlar geliyor ve onların yüzünden ehliyeti olan / olmayan plakası olan/ olmayan vizesi tam olan/ olnmayan bütün hepsini sorgusuz sualsız alıyorlar almaları mesele deil motorlara çok afedersiniz hayvan gibi muamalede bulunuyorlar her tarafı çiziliyor bunları duyunca ve görünce de doğal olarak üzülüyorum

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    senede 60 ytl bandrol parası veriyorum. plakayı çıkartmak için 100 ytl verdim.
    ayrıca A2 ehliyet için 300 ytl verdim. sizce ben salak mıyım
    kuralları koymak değil bence uygulamak da önemli.

Motosikleti
    gılardion
    habere göre plakası olmayanları alıyorlarmış
    bu sıralar kontrolleri sıklaştırmışlar

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    dediğim sıkıştırıyorlar ama nereye kadar polisi gören ya sokak arasına kaçıyor yada kaldırımdan atlayıp kayıp oluyor sen ben gibi insanlarda temiz kalpli olduğumuz için eksiksiz oılduğumuz için polislerin yanına duruyoruz ama nerdeee sanki hırsızlık yapmışız sankli uzun zamandır aranıyormusuz gibi muamele yapıyorlar....

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    evet polislerin muamelesi gerçekten çok kötü. sanki hiç plakamız yok ehliyet yok. benim tüm belgelerim tam olmasına rağmen insan dışı muamele yapıyor bazı polisler.

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    ylmzzz anladım ama muamelesinide geçtim onların kişiliklerine verirsin olayı ama motora hayvan gibi atıp fırlatıyorlar kamyonet getirtip kaç tane motoru yanyana üstüste görülmesi güç bir manzaraya dönüyor motorlara o kadar acıyorum ki gördüğüm zaman ihbarı VERDİRTENLERE o kadar kızıyorum ki

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı zx12r adlı üyeden alıntı
    ylmzzz anladım ama muamelesinide geçtim onların kişiliklerine verirsin olayı ama motora hayvan gibi atıp fırlatıyorlar kamyonet getirtip kaç tane motoru yanyana üstüste görülmesi güç bir manzaraya dönüyor motorlara o kadar acıyorum ki gördüğüm zaman ihbarı VERDİRTENLERE o kadar kızıyorum ki
    evet zx12r meydan otoparkında motorlara hayvan gibi davranıyorlar. neden adam gibi koymuyolar anlamış değilim. çekiciden sonra da otoparkta resmen kamyonetten atıyolar motorları.

resmen şerefsizlik milletin alınterine saygısızlık. yazık günah walla. millet harçlıklarıyla taksitle filan motor alıyor canı gibi bakıyor onlar da atıyolar.

adam zaten ceza yemiş bi de motoru parçalanıyor.

Motosikleti
    gılardion
    belgelerin tam olsada kesin bişey bulup ceza yazıyorlar sonra motoru atıyorlar boya falan kalmıyor scooter ların plastik kısımları kırılıyor oraya motorun girdimi alırken tanıyamazsın zaten bi ceza ödüyon bide motorun kırılan yerlerini değiştiriyon bir sürü masraf olmaz böyle şey.

Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    ylmzzz bilir ben büyük motor kullanıyordum baska bir motorcu arkadaşımın basından gecen bir olayı anlatmak isterim normalde kask takmayan birisi ama o gün kaskı var işbankası önündeki trafik ışıklarında durunca orda bekleyen trafik polisleri hemen koşarak bunu çektirtiyorlar kenara polis baslıyor sormaya bir yandan da ceza fişini çıkaryor yazacak arkadaş sormuş kuralla uyuyorum kırmızıda geçmedim hatalı sollamadım neden ceza yazacaksınız polis baslamış ehliyeti çıkar çıkartıyor arkadaş ruhsatı çıkar çıkarıyor arkadaş kaskın nerde senin basımda diyor arkadaş cekme halatı diyor arkadas saskın ne cekme halatımı komiserim motorsiklette cekme halatı olurmu pollisin verdiği cevap
    - çekme halatını çıkartsaydın ilk yardım cantası isteyecektim diyor ve cezasını yazıyor adamlarda kesme zorunluluğu varmıs gibi

Motosikleti
    gılardion
    al işte abi saçmalığa bak yakında kriko falan isterler illaki bişey bulacak ceza yazmak için...

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı fırtına42 adlı üyeden alıntı
    belgelerin tam olsada kesin bişey bulup ceza yazıyorlar sonra motoru atıyorlar boya falan kalmıyor scooter ların plastik kısımları kırılıyor oraya motorun girdimi alırken tanıyamazsın zaten bi ceza ödüyon bide motorun kırılan yerlerini değiştiriyon bir sürü masraf olmaz böyle şey.
    belgelerim tam benim. motorumu otoparka çekecek polisin alnını karışlarım senin belgelerin tam değilse çeker motoru yoksa hiç birşey yapamaz.

ceza yazar sinyalden filan ama motoru bağlayamaz canım kardeşlerim.

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    Alıntı zx12r adlı üyeden alıntı
    ylmzzz bilir ben büyük motor kullanıyordum baska bir motorcu arkadaşımın basından gecen bir olayı anlatmak isterim normalde kask takmayan birisi ama o gün kaskı var işbankası önündeki trafik ışıklarında durunca orda bekleyen trafik polisleri hemen koşarak bunu çektirtiyorlar kenara polis baslıyor sormaya bir yandan da ceza fişini çıkaryor yazacak arkadaş sormuş kuralla uyuyorum kırmızıda geçmedim hatalı sollamadım neden ceza yazacaksınız polis baslamış ehliyeti çıkar çıkartıyor arkadaş ruhsatı çıkar çıkarıyor arkadaş kaskın nerde senin basımda diyor arkadaş cekme halatı diyor arkadas saskın ne cekme halatımı komiserim motorsiklette cekme halatı olurmu pollisin verdiği cevap
    - çekme halatını çıkartsaydın ilk yardım cantası isteyecektim diyor ve cezasını yazıyor adamlarda kesme zorunluluğu varmıs gibi
    o adamın ben 7 ceddini ... o adamı polis yapanında aynen
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

Motosikleti
    gılardion
    belgelerin tam olsa bişey yapamaz zaten ceza yazacak bişey bulurlar olmayanı bağlar

Motosikleti
    NS300 Forza
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    evet zx12r meydan otoparkında motorlara hayvan gibi davranıyorlar. neden adam gibi koymuyolar anlamış değilim. çekiciden sonra da otoparkta resmen kamyonetten atıyolar motorları.

resmen şerefsizlik milletin alınterine saygısızlık. yazık günah walla. millet harçlıklarıyla taksitle filan motor alıyor canı gibi bakıyor onlar da atıyolar.

adam zaten ceza yemiş bi de motoru parçalanıyor.

Bende ehliyetsizim. Motorumu ötv yüzünden erken aldım. Ama sınav dönemini kacırdık. Bende motorumu kullanmıyorum. Merdiven boşlugunda dinleniyor motor.Gerçi daha yorma imkanımız olmadı ama. Motorumu bu polisler insafına bırakamayacak kadar cok seviyorum. Sabrediyorum binmiyorum. İstanbulda artık mümkün degil zaten. Mahalle aralarında bile ceviriyolar. Ehliyeti alana kadar bekleyeceğim. Motoru erken almak ile hata yaptık sonucuna da katlanacagız tabi. Daha agır bir bedel ödemektense beklemek daha iyi. Su sınav tarihide cok gec olmasaydı ne güzel olacaktı.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler