Eskisi gibi takip edilmiyor site hocam çok umutlanmayın...
Eskisi gibi takip edilmiyor site hocam çok umutlanmayın...
bi yazıp çizen, paylaşım yapan ben vardım herhalde ben de bırakınca konya sayfasını, komple çöktü. Bu arada murat abi manavgata yerleştim
Hayırdır mevlüt ne yerleşmesi ne oluyor ?
mevlüt bizide aldırsana yanına Muratla beraber..)
Burda otelde bi iş ayarladım öyle vakit geçiriyorum, takılıyorum
En güzelini yapmışsın kardeşim sen iyice alış yanına yemeğe geliriz
Abi ne gurubu, çık gel işte 1 haftaya kadar motoru almaya gelcem o zaman uğrar, bi çayını içerim.
Hepinize merhabalar Şuan motorum yok ama kısa zamanda alıp aranıza katılmayı düşünüyorum
inşallah hocam önce ekipman sonra motor felsefesine uygun olarak hareket etmeyi düşünüyorum o sebepten dolayı şu ara ekipmanlarımı tamamlamaya çalışıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
Hocam sizde Supersuport kullanıyorsunuz sanırım ?
Bir zamanlar aktif toplandığımız grup dağıldı. Keşke o günler gibi gezilebilse.
En güzelini yapıyorsunuz, kimisi için ekipman gereksiz Allah göstermesin kaza anında ne kadar önemli olduğu belli oluyor. Bende mini supersport var ninja 300
Yılmaz hocam grup işi zor aynı düşünceyi paylaşmak gerekiyor...
Bu hafta ki AGM toplantısında yanımda bi qonyalı vardı.
Neresinden içimi dışı mı derken adam beni burada ki yazılarımdan hatta Fırın kebabı muhabbetimden dan tanıdı.
Meğer MANKU ile yanyana oturmuş çay içip muhabbet ediyormuşuz..
Muhabbet güzeldi.
Nasip olursa artık MANKU ile gelecez kebap yemeye. Mevlâna civarında büyükşehir belediyesinin Konya Mutfağı diye bi yer açılmış.
Birileri gitmiş yemiş, gelmiş nispet yapıyor burada bana.
"Öve öve öküz itti, buynuzunu dokuz itti" diyen hesabı varıp bi deneyeceğiz artık. Bakalım nasıl..
Selametle..
Hay maşallah mevlütün gitmediği görüşmediği kimse kalmayacak Yalnız bana sizin nickinizi söyleseler ilk aklına gelen nedir diye direk Fırın Kebabı derim 😂 Sizin kadar yiyeni pek bilmiyorum ☺
mevlüt aştı artık kendini goca gonyaya sıgamadı kanı kaynıyor tabi gençlik..)
Zü mer kardeşim geçen muhabbetinizi yapmıştık bizde memory42(murat) la fırın kebabı aşkınızı. geldiğiniz de bize de haber verin Beyşehir çevre göbeği tarafında gazyagcı furun kebabı var orada yiyebiliriz güzel yerdir orası da.
Önümüzdeki aylarda Konya olarak etkinlikler düzenlecek mi ayrıca CC alt sınırı var mı?
Ben şimdilik konyadan ayrildim ama arkadaslar yardimci olur. Facebook ta konya motosiklet organizasyon ve etkinlikleri sayfasi var. Orayi takip edebilirsin. Hosgeldin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)