bugünkü hatunsaray gezimiz tek kelimeyle süperdi. yeni katılan arkadaşlarımızla daha güzel geziler yapacağız
sizleri seviyorum Konya MT
bugünkü hatunsaray gezimiz tek kelimeyle süperdi. yeni katılan arkadaşlarımızla daha güzel geziler yapacağız
sizleri seviyorum Konya MT
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
canım benim bizde seni seviyoz
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Sizi sevmeyen motorsuz kalsın
la yılmaz yeni arkadaşlarıda listeye eklesene yaw
listeye bundan sonra sadece gezilere gelen arkadaşları ekleyelim serkan abi. ne dersin diğerleri naylon motorcu konyalı motorcu var mı diye açmıştım başlığı ama konya mt oldu. bence ekipten kişileri ekleyelim sadece.
yav kimse kusura bakmasın da rıfatı biliyom diğerlerinin isimleri neydi
yaşlı olan rıfat
uzun saçlı olan hüseyin ama tam terside olabilir bilirsin isimlerle ilgili bi problemim varda
uzun saçlı rıfat diğeri hüseyin serkan abi ben kimim söölesene bi ara profilden çekelim üye listesini düzeltelim yav
ylmzzz yanlış hatırlamıyosam sen haydar dın
hayır şehmuzum ben şehmuzmuzmuzRAPTOR666 adlı üyeden alıntı
Yakinda Meslek Yuzunden Konya Yollari Gozuktu Insallah Bu Yaz !zannimca Aranizda Bayan Yokkkkkkkk!neyse Artik Bi Tane War Sayilir
Nerden olursa olsun herkesin Konya yollarında motosiklet keyfini yaşamasını yürekten dilerim
Arkadaşlar Uzun saçlı olan Rıfat Jinlunlu, diğeri Hüseyin Abi. Umarım hem geziler hem de üyeler artar
hoşgeldin şimdiden aramıza HaYaLeT_MoToRcU. her zaman bekleriz. son gezimizde bir tane bayan arkadaş vardı sadece. umarım hem bayanlar hem de genel sayımız artarHaYaLeT_MoToRcU adlı üyeden alıntı
konyaya gelince haber ver yeterli
yaw dkkat ettimde bu konta mt alile ortamı olmaya başladı iyice eğer bayanlarda gelcekse bende hanımı alır gelirim ahmette(yemzet olan) getirir
daha olmazsa bana da bi kız bulun evlenelim güzellik filan istemem motora binsin yeterRAPTOR666 adlı üyeden alıntı
şaka bi yana bayanların aramıza katılması gerçekten çok güzel birşey. konya mt ailesi diyelim bundan sonra.
[QUOTE=ylmzzz]daha olmazsa bana da bi kız bulun evlenelim güzellik filan istemem motora binsin yeter [QUOTE]
aklın mı yok aslanım senin, motora binsin diye evlenilir mi ?
Bak biz evlendik te ne oldu, gezilere gelemiyoruz.
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
bizim için konya mt vazgeçilmezdir motorsiklet konya dışında spor olarak kullanırlır motorlar burada ulaşım aracıdır nedeni ise konya düz olmasıdır biz konyalı gencler birbirimize tutkunluğuzla biliniriz engin denizler gibiyiz ufak tefek camurlarla bulanmayız ve mevlananın dediği gibi herkese kapımız da acıktır yemzet daha tanışamadık ama kalplerimiz beraber bütün arkadaşlarla olduğu gibi
tamam tamam vazgeçtim ahmet abi gezilere devamYeMZeT adlı üyeden alıntı
bu arada bu hafta silleye gidelim diyorum sizin fikirler hadiii konya mt heyttt bee
arkadaşlar ben konyalıdan başkasıyla geziye meziye gitmem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete abi abisin ama seni konyalıdan başkalarıyla gezerken görmüşler. kandırdın bizimete_han adlı üyeden alıntı
desene yakalandık...basıldık yani....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)