Arkadaşa yardımcı olalım
dinamik link verirseniz daha açıklayıcı olur
Kimler var Cumartesi/Pazar Konya da yine bir fırın kebabı operasyonu yapabilirim..
Arkadaşa yardımcı olalım
dinamik link verirseniz daha açıklayıcı olur
Kimler var Cumartesi/Pazar Konya da yine bir fırın kebabı operasyonu yapabilirim..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Cumartesi çalışıyorum ama uğrayabilirim yakında olursanız. Yada pazar
Teşekkürler arkadaşlar Antalya dün ve bugün felaket rüzgarlı hava durumuna baktım haftasonu için ama ne derece doğru bilinmez.
Çevre yolunda 90 ile gidemiyorum denizden fena esiyor.
Hava böyle olursa ramazan sonuna kalırız artık.. :(
Hayırlısı olsun, güvenli ve akıcı gelmek daha önemli...Ne zaman uygun olursa artık.
Hocam cevaplarınız için teşekkürler yağmurlu havalardan dolayı bir süre erteledim kestel turunu. Yollarda görüşmek üzere
Bende bir pazar günü ladik sarayönü kestel taraflarına gidebilirirm belki. kestelde bir kaynak suyu vardı çok güzeldi.
Merhaba sevgili Konya Mt üyeleri, bu akşam Cuma namazından sonra, bosnaya ekmek arası yemeye gideceğiz. Katılmak isteyen arkadaşlarımız burdan iletişime geçip sınırlı kontenjandan faydalanabilirler
Not: Cumaya gitmek mecburidir. Gelenlere vaaz hakkında soru yöneltilicek bilemeyenlere hesap ödetilecektir. Saygı ve Sevgilerimle...
Önden bir yer ayır abi bana,
NOT; Cuma ya gittim.
Buyur gel kardeş ilim ve irfan sohbetimize bekliyoruz
dün akşam gayet güzel geçti katılan arkadaşlara teşekkür. murat bizi baya gezdirdi ne oldu anlamadım kafasına taş falan mı düştü gayet rahat bi şekilde gezdik...
Ne demek hakkı Güzel geçti dün özellikle artislik yaparak şekilden şekile trafikte seyredişimiz baya ilgi gördü
seyirci memnun du ama murat bizde gaza geldik bi ara tramvaydan alkışlayan lar vardı...:)
Fark ettim hakkı zaten korna çalarakta kendini ifade etti sayın batman
Dün Konya tarafına gelirken epey irili ufaklı gruplarla karşılaştım.
Sağolsun gruptan kopmuş arkalardan gelen bir arkadaş beni radar var diye uyardı 98km düşürdüm hızımı 30 sn. sonra tepeyi çıkınca radar ile karşı karşıya geldik. Yinede durdurup kontrol ettiler 15 dk. gitti.
Arkadaşlar 14:30 civarı arabayla konya dan dönerken bir grubun seydişehir girişinde kaza yaptığını söyleyerek beni aradı.
Onlarda hemen durup koşturmuşlar ben zannederek.
Tofaş marka bir araç önüne çıkmış ve arkadaşın motor dağılmış.
Sanırım durumu iyi bizimkiler ısrarla yatmasını söylemiş ama arkadaş doğrulup oturmuş.
Grup arkadaşları gelince bizimkiler olay yerinden ayrılmışlar.
Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Selamlaştığım kişilerden biriydi neticede. Üzüldüm..
Bilgisi olan var mı ?
Bilgim yok malesef inşallah maddi kayıpla bitmiştir...
muratcım foto bu buna göre kaç numara yağ koymamı önerir sin??
10w-40 ideal görünüyor hakkı...
10w40 a devam diyorsun yani muratcım tabloya göre 20w50 de koyulabilirmis gibi görünüyor aslında önümüz yaz...
Bende bu ğün motorumu almış
Bulunmaktayım arkadaşlar
İsmim kamil yaş 32
Tanışmak isteyen olursa
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)