Anlaşılan Pazar gününde rüzgar yol sel yağmur kimse dinlemiyor
Herkes kendince gezmiş
Anlaşılan Pazar gününde rüzgar yol sel yağmur kimse dinlemiyor
Herkes kendince gezmiş
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Gezdik gezdik benim motor duramadı, köylüleri tarlasını da sürdü.
Hay maşallah havalar böyleyken aktifseniz, iyi olunca hiç düşünemiyorum sizi 😊 Sayın Zümer neden beğenmediniz açık yazarsanız bilmek isterim, genelde meramı sevmezlerdi şube olarak
Maşallah geçen senede olsa insanin içini ısıtıyor gerçekten )
Önüme gelen 250 gr et muhtemelen beklemiş yada önceki günden kalan nevale bilemiyorum.
Benim bildiğim fırın kebabı kuzunun ön kolundan olur ama bana hiç bir yerde gelmeyen yağlı kaburga geldi. Şaşırdım..
Deriyi elimle kaldırdım alt taraf bembeyaz yağ.
NŞA fırın kebabı dil ve damak arasında dağılır ama bu malesef hem iyi pişmemiş, hem yağlı, hem sert, üstelik kaburga
syrıca meramdaki lezzet kesinlikle yok.
Sesimi çıkarmadan hesabı ödeyip ayrıldım.
Sürekli böyledir demiyorum bana denk gelmiştir ama artık uğramam oraya..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Alla allaaaa sanırım talihsizlik olmuş, keşke rica edip yağsız birtane isteseydiniz. Ayrıca tekrar gelirseniz birde bera otel yanı alibaba'dan denermisiniz... Ben yemedim ama sonuçta sizde bir gurme damağı oluşmak üzere düşüncenizi merak ediyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ogretmen-den-temiz-honda-cbr-125r-konya-295814107/detay/
Arkadaşlar cc büyüteceğimden acil satılıktır,gerekli bilgi telefonda verilecektir..
arkadaşlar merhabalar. bende konyadayım. 1 hafta önce hyosung gv250me kavuştum. bu topic i daha yeni gördüm yazıyım dedim. Ben Kağan 24 yaşındayım Güzel Sanatlar fakültesinde grafik okuyorum.
Ayrıca güvendiğiniz fiyat olarak uygun işini düzgün yapan usta önerebilir misiniz? Daha hiç ustalık işim olmadı ama en azından bir kontrol için gitmeyi düşünüyorum.
Eyvallah hocam teşekkürler. Periyodik bakım masrafları için ne kadar ödediniz peki?
O birazda takılan yada değişen parçaya göre değişiklik göstermekte...
ya bırak murat kaç mblık foto attın yavaş internetimle fotonun açılmasını bekledim merakla motorun geldi sandım..)
Geldi hakkıcımm görmedin mi )
İbrahim abi bunu mu gönderdi yoksa sana çift silindir bu daha iyi olur diye..)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)