burdayız ortağım millet dışarı çıkmıyorki ondan görüşemiyoruz..crazy2069 adlı üyeden alıntı
burdayız ortağım millet dışarı çıkmıyorki ondan görüşemiyoruz..crazy2069 adlı üyeden alıntı
bir sonraki gezimizi hatunsaraya yapmayı düşünüyoruz. fikirler gelsin bakalım
merkeze 35-40 km uzaklıkta. yeşil bir mekan. yollarda viraj rampa iniş hepsi var. zevkli bir yolculuk olur.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ok sorun deil ama erken çıkmayalım biliyorsunuz benim durumu yada siz çıkarsınız telefonlarşırız ben arkadan gelirim olmazsa ben öğleden önce size katılamam bilginiz olsun ama ne olursa olsun bırakmak yok ayrılmak yok pes etmek yok evet ylmzz ahh honda ahhh dün akşam akrabam geldi şirkete eve giderken bana uğraış sıfır yamaha r1 almış 42 plakayıda takmış göstermeye geldi bindim şööööleee adamlar yapmış yaaa
selam genclıkkkkkkkkkkkkkkk, biz serkanla dün bulusup motoru bakıma soktuk, yavas yavas ögrenmeye calısıyorum konyayı, serkana ne kadar cok tesekkur etsem azdır yardımlarından dolayı, konya trafıgıne alısmam zor olcak genclık, cok kalabalık ve hızlı yaw,
70 plaka kırmızı bi mondial 151 rs görürseniz konya caddelerinde, bilinki o benimdir
yılmazz telefon numaramı sana ozelden atıyom abısı, kısmet olursa gorusuruz
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
bende numaramı özelden mesaj attım sana ahmet abi.
hoşgeldin Konyaya. lazım olursam beni de çağıır her zaman
gümüş renkte arabaların arasından makas atan ufak bi mondial görürseniz o da benim
estafirullah ahmet ne yaptık sanki
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
serkan ne olmuşsun sen ya avatardan korktum billahi.
yemzet abi hoşgeldin konyaya.
yemzet hoşgeldinn aramıza hemde konyamıza sefa verdin inşallah bundan sonra aramızda görmek iseriz seni ylmzz ben sordum hatunsaray çıkışına doğru sağa dönüyoruz yaklaşık 1-2 km sonra ahmet amca varmış onun evinde gidecez oı bize gerekeni yapacak arattıracaz çıkmadan güzel olucak insallah benim tanıdığım kişinin babası olurmuş
wah mehmet sen işi biliyon birader. gidelim ahmet amcaya.şimdiden sevmeye başladım ahmet amcayı
bu arada kilistra antik kentide oralardaymış. yakınsa gidelim merak ettim
tabii canım bunlar falan ne ki yeterki imkan olsun bayanın söylediğine göre oralar çok güzel mişş gidince görürüz hatunsaray çıkışında çeşme varmış sağda cesmenin arkasından sağa yol gidermiş o yoldan 1-2 km gittik mi sadece ahmet amcanın evi varmış etrafı çevrili çok güzel miş dediğine göre çok sevinir babam dedi umduğumuzdan güzel olacak inşallah hadi arkadaşlar bu hafta gelebilen gelsinde güzel unutulmaz gezilerimizden bir gezi daha yasayalım Allahın izniyle
ahmet amca kim yaa
hatunsataydan mehmetin (zx12r) bi tanıdığı. hatunsaraylıymış bize yol gösterecek. gidilebilecek yolları anlatacak. bi de çayını içeriz artık müsait olursaRAPTOR666 adlı üyeden alıntı
yaa bilmediğimiz bir yere gidecez orda bilen birisini buldum bize faydası olur en azından cayını içemesekte bize hatunsarayın güzel yerlerini anlatır gideriz. çok güzelmiş dediklerine göre gidip görecez ya evet çok güzelmiş diyecez yada keşke gitmeseydik diyecez ama pişman olayız herhalde nedeni isebiz konya mt yiz hep beraberiz
merhaba konyalı arkadaşlar temmuzda Denizli'den(bulunduğum yer) Sivas'a (memleketim)motosikletle gitmeyi planlıyorum belki konyadan geçerim
Lem kürşat senin ne işin var bakim konya Mt topicinde.yürüüü kendi topicine bakim hadiii rahatsız etme arkadaşları.Kusura bakmayın sitemizin gülü Konya Mt ekibi,kürşatın çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı Denizli Mt olarak özür dileriz
alemsiniz yaw
bunlar size
kanka denizli mt bile konyaya geliyor. bi sen kalacan yakında
buyur gel arkadaşım beklerizzzz
kıskandın dimi serdar kıskandın uzun yolun yokya hehehe
serdar sen de atla gel bee. olmayacak aleme reziiiiil olacan. milletin diline düşecen
mrb arkadaslar...bende varım ama motor yok yaww..ısallah yakında alırıs bıtane
osaman katılırm aranıza..
laf aramızda hatunsaraylı bıtarafımız....hep ıstemısdır motorla gıtmeyı ama nasıp olmadı bı turlu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)