Anlaşılan Konya MT gruptan çok münferit takılıyor.
Antalya tarafına gelirseniz haber edin dağ başında, su kıyısında kahvaltı benden.
Yaz günü olursa suya girme şansımızda olur..
Dağ, taş, dere, tepe gün boyu gezeriz..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Dear ZümeR ;
Bu nazik davetiniz için teşekkürler,olurda birgün gelirsek kesinlikle değerlendireceğimden şüpheniz olmasın Teker üstünde görüşmek dileğiyle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------
Anladım zaman sıkıntınız var...
herkese selamlar. ustatlar takipcinizim .bende katilmak isterim araniza malum 125 cc .aksam veya haftasonu organizasyon varsa tanismak isterim.
Bu arada hakkı, akşam geleceklerin durumuna bakarak real değilde merkeze yakın bir yerde tercih edilebilir...
Merhaba motosero, görüşürüz inşallah...
murat benim için merkeze yakın olması daha iyi olur aslında ama ben geleceklerin çoğunluğu real taraflarında olduğu için öyle düşünmüştüm farklı bi adres de olabilir...
Geleceklerin durumuna göre ayarlarsın ozman hakkı
murat bu gidişle gene baş başa kalacağız herhalde yer farketmez biz birbirimizi buluruz..))
bu arada benim eldivenden ses yokmu?
motosero gelirsen beni ara öyle haberleşelim forumdan haberleşmek zor oluyor 05534536124...
merhaba arkadaşlar; yaza yaklaştıkça buralarda hareketlenmeye başlamış ama ben bendeki bu şanssızlıkla bir süre daha motosiklete binemeyeceğim. Kış boyunca havaların düzelmesini bekledim bitti derken kıldan sorunlar yüzünden bir kaç aydaha bekleyeceğiz bakalım
Herkese merhaba Konya'da ikinci el pazarı varmış pazar günü arkadaş götürücek temiz 2004-2008 ybr bulabilirmiyiz ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)