benim garaj hem kapalı hem sıcak olunca aküyle yada sarıp sarmalamayla ugraşmıyorum ama motor uzun süre çalıştırmayınca, beş altı defa uzun süre marşa basınca ancak çalışıyor neden olabilir....
1.si enjeksiyonlu değilse 2.si ateşleme ve yakıt sistemi zamanla kurumasından olabilir.Tamamen Kendi mantık açıklamalarım
Benim Cbf 150 Yuasa kuru aküydü.1 ay yatmasına rağmen marş problemi yaşatmadı.
Sulu akülerde depoda yattı mı biraz sorun yaşanıyor.
evet yakıt sisteminden olabilir havalar iyi olunca iki gündür motora biniyorum.bugün tek marşta normal bi şekilde çalıştı.
Binin valla şans yüzünüze güldü mevsim normallerinin baya üstündeydi hava...Şeytan okadar dürttü ki bir an abimin mobiletini alıp ekipmanı giyip dolaşasım geldi
sase yapan bir yer varsa gündelik kullanımda aku sürekli sarj olacaği için zayıflama olmaz ama bekledimi sarji azalır. o yuzden kutup baslarını sokmek gerekir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
meteorolojiye bakıyorumda hafta sonu yine fena değil gibi bu hafta sinavlarda bitiyor yeni ayna sipariş ettim onlarda ulaşırsa hem onu takarım hemde turlarım @memory42 sen de elini cabuk tut bence )
Vallaa havaların böyle gideceğini bilseydim inan alırdım sırf motor boşa yatmasın diye almadım
Merhabalar,İyi Akşamlar valla motor arıyorum,temiz motor yok.Kış günüde olsa alıcam.Temiz Gsr 600 varsa bildiğiniz bana haber verirseniz sevinirim.
İnşallah yarın havalar iyi olursa bu motoru almak için yarın ustaya baktırmaya gideceğim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tertemiz-660r-touratec-sw-motech-michelin-k-n-253278378/detay
yarın yağmurlu görünüyor, söyledigin motor uzun zamandır ilanda hangi motorcu ya göstereceksin dostum??
Tanıdığım usta yok ama .Cbf varken götürüyordum.Ada motor da bir usta var ustalığını beğendim.Ona götürmeyi düşünüyorum.Havalar bozuk evet kısmet.
bende o ustayı söyleyecektim İsmail abi iyidir.şansına yalancılar bu sefer tutturdu hava durumunu hiç motora binilecek hava yok.
ARkadaşlar Ada motor kapatmış sanırım. Ada da çalışan ustanın ismi İsmail mi idi tam hatırlayamadım. Onun nerede olduğunu iş yerini bilen var mı acaba. Motora bakıma götürmem gerek.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)