bugun hava sahane işe motorla atladım geldim yarın ögleye kadar calısıyorum ben pazar gunu icin biseyler yaparsanız katılabilirim son demler zaten
bir şeyler planlarda burda yazarsanız müsait olabilirsem katılmaya çalışırım.
bu havalarda gezi pek mantıklı görünmüyor aslında ama toplanıp çay ,kahve, muhabbet olabilir...
bugun hava soğuk dune gore eldivenlerde gelmedi daha sabah ellerim usudu bosnadan konsana
Aynen bugün bayağı bir soğuktu hava. Çıkmadım bende sabahki duruma göre biraz turlarım belki.
Şehir içi çay muhabbet yapılabilir , duruma göre şehir içide turlayabiliriz
evet gençler herkes birşeyler yazıyor ama kimse net bişey söylemiyor ben söylüyorum akşam saat 9 civarı real karşısında İstanbul pastanesi önünde buluşalım numaram 05534536124....
Aslinda neşvede nargile fln içilebilirdi ama bugum annemi hastaneye yatlirdim yarin ameliyati var oyuzden kesin bisey soyleyemiyorum.
geçmiş olsun.nargile bilemiyorum ama realin orada kokoreç yiyorduk biz...
Yine organizasyon yarım kaldı aslında kapora toplayacaksın anca o şekilde gelirler
Carsida oturan birisi olarak aksam saat 21.00 de realin orda bulunmak benim acimdan biraz sıkıntılı gecen sene watsap gurubu oluşturuldu bende watsaptan gelmek isteyenleri huzur evinin orada huzur kafeye davet ettim ama gelen olmadi. Birde anlık olarak filan yerdeyiz diye paylasim olunca bir anda isler halledilip katilim sağlanamıyor.
Allah kazasiz sürüsler nasip etsin.
murat sattın beni geçen akşam unutmadım.
gezmek güzel bişey tabiki ama tek olunca pek tat vermiyor...
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Bu cumartesi günü novada avm de pulsar 200 rs in tanıtımı varmış saat 2 gibi orda olmayı planlıyorum. Gelmek isteyenler olursa birşeyler yapabiliriz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)