bende aynı durumdayım akşam eve gelip kızımı görünce motoru satıp araba alasım geliyor...)
bende aynı durumdayım akşam eve gelip kızımı görünce motoru satıp araba alasım geliyor...)
Kış geldi araba alın yaza satar motosiklet alırsınız
Durun bi ya kışı getirdiniz hemen, daha çok bineceğiz
aynen Behçet e katılıyorum onbirinci ayı geçerim en azından kışı görmek için erkenden içimizi karartmayalım, bu hafta sonu Beyşehir turu yapmayı düşünüyorum balık, havuz, tekne turu gelmek isteyen varmı gençler...:)
evet gençler kimse den ses yokmu?balık diyorum havuz diyorum tekne turu diyorum güzel bi hafta sonu 230 kilometre yaz bitmeden....
Valla burda herkes araba al motoru yazın al diyor.İnatla motoru alıp 1 ayda olsa binecem valla.
Benim motorum artık yok :( Sattım maleseff
neyse hayırlısı dostum kaza sonuçta yapacak bişey yok bende dün akşam eve giderken yolun sağına park eden aracın yanından geçerken şöför bey kapıyı açtı bodozlama daldım kapıya..)
İyi rakam.Motor almayı düşünüyor musun ?Konya'nın sürücüleri çok acayip,İst.da ve Ankarada 5-6 ay bir fiil araba sürdüm.Fakat böylelerini görmedim.4 şeritli yolda giderken sol şeritle 60 la giden adam gördüm.TEDES yoktu yolda,4 kez yaşadım,yolun ortasında aniden frene basıyorlar çok garip bir şekilde ona anlam veremedim.
Hadi yaa geçmiş olsun dostum,sende sıkıntı var mı durum nedir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Tekrar alacağım ama gelecek sezon daha doğru olur kanısındayım hocam.Anlam verilmeyecek çok şey var en iyisi onlara anlam veren biz olmayalım yeter
şükür bende motorda bişey yok sağdan ineni farkettim şimdi şöförde iner diyerek yavaşladım sol tarafa kaçacak yerim de yoktu düşük süratte çarptım benim koruma demirine denk geldi kapı....
Geçmiş olsun dostum.Allah beterinden saklasın.
Dikkatli olman sana çok şey kazandırmış,tekrar geçmiş olsun. Neredeyse arabadan uzak kalalım diye kaldırımda gideceğiz yakında...
Emniyet şeridine büyük servisler dolmuşlarda birden sapıyor,ona da çok dikkat etmek lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
Motora kapora verdim.Haftaya kısmetse alıyorum allah nasip ederse.
Tabi böyle asla binmiyorum kaskımı montumu konyada bıraktım.Böyle poz bile vermem normalde Motoru mersinden aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Teşekkürler sağolun.Bakalım kredi çıkacak mı.Allahtan bir mani çıkmazsa Cuma günü krediyi çekip götürecem.İnş bakalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)