Motoru servise bıraktım fan açmama sorunu oluştu müşür rahmetli olmuş tam hafta sonuna plan yapacakken bahtsız bedevilere döndük ,
Motoru servise bıraktım fan açmama sorunu oluştu müşür rahmetli olmuş tam hafta sonuna plan yapacakken bahtsız bedevilere döndük ,
pazar günü sen gittikten sonra bende kapattım dükkânı kaçtım geri eve döndügümde saat tam onikiydi..
dostum biraz önce ada motordaydım senin motoru sordum en az iki hafta diyorlar fabrikadaki parça durumuna göre....
Fan sorunum çözüldü yarın için gezi yapabiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
ben yarın kilistraya gitmeyi düşünüyorum ama tabiki dükkânı kapattıktan sonra vakit bulabilirsem o yüzden planlı hiç bişey yapamıyorum...
Motorum geldi otobüsle çok şükür.İş yerim belli oldu.TCDD Pınarbaşı istasyondayım.Bosna'ya 8 km Merkeze 35.
Buluşmalar olursa tanışmak isterim.
Motorun bazı parçası değişmesi gerekiyordu MOTOMERT'e gittim.
Bu cumartesi değiştirecem,bakım için başka Honda bayisi varsa bilmiyorum.
İstasyonda Yol Bakım Onarım İşçisi olarak çalışıyorum.Evet merkeze 35 km
Hayırlı olsun bosna organize arası kestirme yol çok işinizi görür
dün kilistraya gidemedim ama agrısa gittim akşam üzeri vakit bulunca akşama gene karanlığa kaldım tabiki, ama güzel geziydi temiz hava bol gıda bi kaç resim.....
sağolasın dostum şükür gene bu kadar da olsa gezebiliyorum....
08.08.2015 Beyşehir Huğlu arası kask kameramdan yansıyanlar ve motorsiklet kortejinden görüntüler...
Bizim köyün virajları harika gel bizim köyde çalış Bosnadan pınarbaşına gelen yol var asfaltı da çok iyi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)