Geçmiş olsun dostum ALLAH beterinden korusun sen iyimisin?
Konya /Merkez TCDD'yi Teknisyen olarak kazandım.Bir nevi Konya Mt'li oldum.(Mersin Mt'den transfer
Motorumu da getirmeyi planlıyorum Ailem her ne kadar sürerek götürmeme müsaade etmesede.
Zaten satıp büyütecektim bir şekilde.Sanırım Konya'ya kısmet oldu.
Teşekkür ederim eksik olmayın,dur levhası olmasına rağmen adnan menderes halinin ordaki küçük göbekten yola fırlayan oto ya çarpmam sonucunda oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:59 ----------
Hoş geldiniz sercan bey,hakkınız da hayırlısı olsun ;)
Çok dikkat etmek gerekiyor, millet yola atlayacamış gibi düşünüp o hızlarda seyretmek gerekiyor ama bazen hiçbir şey yapamayacağınız durumlarda oluyor. Hafta sonu Manavgat'ta bende küçük bir kaza atlattım, sağımdan seyreden scoterci soldaki araya girmek için önüme kırınca çarptım, ekipmanım tamdı bana bir şey olmadı, motorda da koruma demiri vardı bir şey olmadı sadece gidon eğildi, serviste düzelttirdik, yenisinin ücretini de aldım.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Haklısınız hocam gerçekten iyi sürücü olmak bir yere kadar bende güvenirdim kendime ama kaçamadım.Sen kaçtıkça daha da üstüne gelen bir durumda elden birşey gelmiyor artık.Gerekli kuralların hepsine ben uyacağım artık,karşıdan beklemenin hata olduğunu deneyerek gördüm.Size de geçmiş olsun.
yaz akşamları toplanıp çayda içmiyoruz arkadaşlar buluşalımmı bir yerde?
Hadi hayırlısı Konya çok pasif bu konuda herkez yemeklere gezilere gitti bizde tık yok
Bana her yer Sinop arkadaşlar
Her zaman tekliflere açığım, hatta akşamları oturup bir çay filan içebiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
Bana her yer Sinop arkadaşlar
Her zaman tekliflere açığım, hatta akşamları oturup bir çay filan içebiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Bana uyar her zaman, bir organizasyon yapmak lazım
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
adamlarda izin var arkadaş bizde bi kaç saatliğine kaçabilirsek ne ala bende geçtiğimiz pazar akşamı ılgına gittim dönüşe karanlığa kaldım mecburen...
Birkaç güne topluycam kendimi inşallah öncelikle bir çay içmekte fayda var Maşallah sınırlı vaktiniz de olsa geziyorsunuz
bunada şükür bakalım bi kaç saat de olsa gezebiliyorum en azından...
senin motor ne durumda geldimi parçalar?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)