Herkese Merhaba hayırlı ramazanlar.
Konyalı arkadaşlarlar sizden bir ricam olacak. 15 ağustos da yıllık izine çıkacağım ve konyaya geleceğim bi dostum ile buluşmaya.İlk defa Bursadan bu kadar uzağa gideceğim.tam gün ve saat belli değil ama 17-18 ağustos olması %90 bu tarihlerde beni konya girişde buluşup dostum ile buluaşacağım yere gitmemde yardım edebilcek varmı acaba. İşi olmayan, benim gibi izinli , yada müsait olan vb :D
sora sora bağdat bulunur ama ben fazla dolanamdan uğraşmadan birisi eşlik edebilirse sevinirim hem tanışmışda oluruz...
arkadaşlar daha önce de söylemiştim cuma günü akşam veya cumartesi sabah manavgat motosiklet festivaline gidecem gitmek isteyen varmı?
kaç birgünlügüne işten takılalım yav çalış çalış nereye kadar çadır falan hazır....
dostlar selamun aleyküm.
pazar günü Bolu dan yola çıkıp konyaya gelmeyi planlıyoruz aslında gerçek rota bolu-aksaray-konya-bolu tahmini 1050 km falan bir günde yapacak olursak pertimiz çıkacak gibi bize sadece konaklamak için uygun biyer varmı bildiğiniz ve müsait olan dostlarımız ile çay içmek isteriz.
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Manavgat festivalde olan var mı? Biz m4try ile oradyız.
Mesut Gonyalılar seni gale almıyorlar cevap bile yazmamışlar
Hafta içi herkes işinde gücünde bayram arasına denk gelseydide hep birlikte gideydik
ada motor da mı senin motor geçen yag degişimi için gelen vardı bi tane ninja 300...
behçet fotolar için teşekkür...
memory42 dün ada motora gitmiştim sonu 73 plakalı önden kazalı ninja300 vardı senin mi o?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)