Whatsapp grubu kuralım?
Whatsapp grubu kuralım?
hanımdan izin yok whatsapp'a :D
selamlar. perşembe günü mersin- manisa yolcugunda 1 gece konya da kalıcam. konya nerde ne yiyebilirim ve nerelere gitmeliyim tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhaba, ben bir kaç yer tavsiye edebilirim.
Mithat tirit süperdir, yalnız iki buçuk üç ten sonra kapanır.
Etli ekmek yemek için Cemo ve Havzan var.
Sonra Asya lahmacun diye bir yer var.
Çağrı mangal diye bir yer var ocakbaşı güzeldir, (Maraşal ilköğretimin karşısında).
Haftasonu kimler uygun Beyşehir veya Seydişehir veya Göksu şelalesi gibi bir rota yapsak. Alternatiflere açığım. Fikri olan ve katılabilecek olan yazsın.
aynen ramazan günü yol hiç çekilmez bayramdan sonraya saklayalım iştahımızı ben manavgat motosiklet festivaline gidecem gelmek isteyen varsa takılabilir iz...
Ramazan dolayısıyla kısa rota kent ormanına gidiyorum gelmek isteyen olursa facedeki konya motorsiklet gezginleri grubundan detaylara ulaşabilir
İzine ayrılan arkadaşın yerine calıştığımdan dinlenmeye fırsat bulamıyorum.Hayırlısıyla gelirse bende aktivitelere katıla bilirim.
Ben gelmek isterdim ama kardeşim, seninle de bir denk getiremiyoruz, cumartesi sınav vardı, sınavdan çıktım Sinop'a gittim pazar döndüm.
Ramazan benim için farketmiyor da nereye olsun giderim
Bayramdan sonra inşallah yaparız bir şeyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Seninle de görüşemiyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)