Konyalılar nerelerdesiniz? Etkinlik yapabiliriz?
cumartesi pazarımız tatil değil ki katılamıyoruz etkinlik olsa bile..:(
Ama behçet geçen günkü sana söylediğim manavgat motosiklet festivaline gitmeyi düşünüyorum senide bekliyorum....
Bayram tatilinde planı olan varmı bayram tatilini iyi deyerlendirelim
İlla bir yerlere gitmek değil bir yerde buluşup selamlaşıp tanışmakta olabilir..
inşaallah, Behçet ben saraçoğluna gidecegim birazdan gelir misin sende?
Aynen katılıyorum, Bazı arkadaşlarla gezilerimiz oldu ama pek muhabbet etme fırsatı bulamadık, sadece gazlamak olmuyor, muhabbette gerekiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
Malesef, debriyaj telim sıkıntılı dün akşam fark ettim bende, parça gelince hafta içi değiştireceğim inşallah.
[QUOTE=Sepetçioğlu;3651067]Aynen katılıyorum, Bazı arkadaşlarla gezilerimiz oldu ama pek muhabbet etme fırsatı bulamadık, sadece gazlamak olmuyor, muhabbette gerekiyor [COLOR="Silver"]
En basiti akşam uygun bir saat olur ekmek arası bir şey atıştırmak o arada tanışmak yada bir yerde bir şeyler içmek zor olmasa gerek.Ayrıca ben daha 2 haftalık motorcuyum :D her türlü paylaşıma ve bilgi alışverişine açığım :D
''HER şey gelip Geçici ey Gönül,Bak az ÖNCE aldığın NeFeS bile geldi Geçti...
arkadaşlar mondial mcx motoruma sibop & hava ayarı filan yapılacak. konyada motorcu tavsiye eder misiniz?
evet çok takip eden yok ama en azından şimdilik üç kişiyiz...
Takipteyim.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)