Yalnız bir ara dedim sabaha kardan adam yapacağız :D Çok şükür sakinleşti
Yalnız bir ara dedim sabaha kardan adam yapacağız :D Çok şükür sakinleşti
Artık soğuklar bitti, gezme zamanı geldi
Motor alamadık ki gezelim :D
Havalar ne zaman isinacaaaakkkk?
Uyanın looooo
arkadaslar pazar gunu sabah konyaya ziyarete geliyorum
ankaradan konyaya motor ile gelen giden arkadaslar yol nekadar suruyor nerelerde radar olur bilgi verebilirmisiniz
Selamun aleykum
Aleykümselam,
Facedeki grupta yayınladım ancak biraz geç plan yapabildim bu sebeple katılım malesef olamadı o yüzden bir arkadaşımla beraber kısa rota yaptık. Kestel yolundan görüntüler
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------
Kestel yolundan görüntüler
Güzel olmuş 11 ay önce gitmişim Kestele günler ne çabuk geçmiş Eskilerden bir kaç resim sayfa braz daha renklensin ,
Uyumayin beyleeerr.
Havalar ısınıyor beyler nerdesiniz beyleeerrr.
Az kaldı benim de yayalıktan kurtulmama
Hocam sizsiz değil o akşam size whatsapp grubundan yazdım ama motor yok dedin ;) Hadi hayırlı olsun yeni motorun bir yol yapalım artık beraber inş.
Merhaba arkadaşlar. Bir konuda yardımınız dokunabilir diye yazıyorum. Konya Selçuklu'da satılık bir 98 model kırmızı beyaz bir Suzuki Marauder 800 var. Plakası 06 VOK 20. Bu aracı belki tanıyan biri vardır.
bir de Konya değil ama Aksaray'da siyah üstüne garip kırmızı çizgi çekilmiş bir Marauder var. Plakasını bilmiyorum. Bu iki araçtan birini bilen varsa ve bilgisini paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler.
Değerli arkadaşlar. Motorumu satıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-evet-yaz-geldi-buyrun-motosiklet-213023537/detay/
ilan yukarıdaki linktedir.
Saygılarımla.
BAJAJ DİSCOVER 125ST TAVSİYE EDERİM KARDERŞİM
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
BAJAJ DİSCOVER ST125 TAVSİYE EDERİM
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
BAJAJ TAVSİYE EDERİM
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
BAJAJ DİSCOVER 125 ST
Ninja 300 geliyor hocam niyetim oydu...
Motosiklet hakimiyeti ve virajlar konusunda yardım edebilecek kimse var mı?
Haftasonu gezi yapacak var mı?
Gezesim var, grup ile olursa daha zevkli olur.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)