Kimse var mı?
Epeydir kimse yazmamış. Bir merhaba demek istedim.
merhaba beyler.
Merhaba millet, Konyalı motorcular nerede?
Nerelerde takılırlar, nereleri gezerler, herhangi bir grup var mı düzenli buluşup, etkinlik yapan?
Bana da garip geldi bu iş, hadi millet yağmurlu çamurlu yerlerde binmiyor, Konya gibi yerde de mi binmiyorlar motora ilginç
Samsun'da bile çok güzel ortam vardı, belli bir mekanımız vardı, işi olmayan geliyordu, her hafta bir gün belli bir yerde buluşuluyordu.
Anlaşılan tek başımıza seyahat yapacağız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
Bana da garip geldi bu iş, hadi millet yağmurlu çamurlu yerlerde binmiyor, Konya gibi yerde de mi binmiyorlar motora ilginç
Samsun'da bile çok güzel ortam vardı, belli bir mekanımız vardı, işi olmayan geliyordu, her hafta bir gün belli bir yerde buluşuluyordu.
Anlaşılan tek başımıza seyahat yapacağız.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Gezelim dersin kimse gelmez sonrada hiç gezi olmuyor derler gezenlerin çoğu kendi aralarında toplanıp geziyorlar tanımadığım bi grubun arasına girmiştim şans eseri çok samimi motorcu kafası var adamlarda ama kimseyi tanımıyorum sanki herkes bana uzaylıymışım gibi bakıyordu Tanıdığın olsunda 1-2 tane olsada yeter
Burdan yazıp buluşma toplantı gezi düzenlenebilir zamanla sohbet artar ama zor alışmalısın ben 2 senedir yanlız başıma geziyorum
gezelim derseniz gezeriz. ben varım yani sıkıntı yok.
Bana da uyar, havalar müsait olunca alıp geleceğim motoru hemen, arkadaş bulsamda bulmasamda başlayacağım gezilere, önce yakın yerler, sonra Antalya Muğla falan takılacağım, hafta sonu iki günüm boş, akdeniz ege takılacağım.
Bu arada Konya'da çalınma olayları filan nasıl, bir arkadaşım çarşıda bile sakat götürürler filan dedi de, sizce durum nedir?
Çok memnun olurum
Havalar biraz düzelsin başlarım gezmelere, bu taraflara yolunuz düşerse bende misafir ederim, yalnız yaşıyorum, kalacak yerde var, her zaman beklerim
Bugün Antalya'da mototime ile görüştüm, sym wolf 250 var bir tane 2013 11 bin kmde, 4500 üste istedi, bakalım arayıştayım.
Bajaj pulsar veya sym wolf 250 denk gelirse değiştireceğim. Eğer çevrenizde denk gelirse haber verirseniz çok sevinirim. Görüşmek üzere
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Arkadaşlar merhabalar.
Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu ücretsiz olarak Teori egitimi düzenlemektedir. Daha önceden de konusu açılmıştı bilenleriniz vardır.
Biz bu projeyi Konya'ya getirmek istiyoruz. Teori egitimi sonrası LS2 KASK VE REFLEKTİF yelek verilecektir.
Fakat bu projeyi Konya'ya getirmek için en az 80 kişilik kontejanı doldurmak zorundayız.
Teori egitimini Rahmi barutçu verecektir.
Yeterli sayıya ulaşmamız lazım, çevrenizde A2 ehliyetli olup bu eğitimi almak isteyenleri bana haberdar edebilir misiniz?
Ben katılırım
Çevreme de haber veririm. Yalnız biraz daha bilgi verir misin?
Ücretsiz diyorsun, kask ve yelek verecekler diyorsun, nasıl devlet destekli bir şey mi?
bende katılabilirim arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)