Arkadaşlar en yakın zamanda bir buluşma ayarlayalım, toplanalım bir çay içelim.
Arkadaşlar en yakın zamanda bir buluşma ayarlayalım, toplanalım bir çay içelim.
Tabi uçnkaplumbğa kardeş buluşalım inşa-Allah
Flight Mode !
Ben arada görüyorum zaferde Çamlıca Pastanesi'nin önünde racing motsikletli arkadaşlar oturuyor, buluşuyorlar.
Bizim neyimiz eksik değil mi ama?
Merhaba,
Pazara ne olur bilmiyorum. Müsait olursam yazarım.
Selamlar.
Kardeşler yaz bitiyor hadin valla...Cevabınızı bekliyorum..Bana kalırsa her hafta yapalım.
Merhaba,
Benim motosikletim Bajaj Boxer 150.
Aranızda fakir kalmazsam gezi için beni de dahil edebilirsiniz gruba.
Selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
Merhaba,
12 de zaferdeyim. kim geliyor?
Selamlar.
Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. İnşaallah yakın zaman etkinliklerde ve yollarda buluşuruz. Ramazan 2.hafta gibi 300 kmlik bir rota planım var kaç kişi katılabilir buradan yazsın. Mesafe 300-400 km arası olacak asfalt olacak rota. Ekipman giymeyen (kask,mont,eldiven,dizlik) yani tam koruma yola çıkmayan arkadaşlar lütfen önce ekipman tedariği yapsınlar ekipmansız arkadaşlarla rotaya çıkmıyoruz bilgilerinize,
Merhaba,
Hoşbulduk. Rotanız hakkında daha detaylı bilgi vermeniz mümkün mü?
Benim ekipmanlarım tam,
motosikletim Boxer 150.
Eğer zamanlarımız uygun olursa katılmak isterim.
Selamlar.
Dokuz çeyrek gibi saatin oraya gel katılmak isteyenleri bekliyoruz yanlız başka gelen olmayabilir simdiden söyleyeyim
Merhaba,
Dünkü buluşma hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
Selamlar.
Arkadaşlar 5 temmuz cumartesi akşamı mutlaka toplanalım...Alaaddin Yer Saatinin orda...Saat iftardan sonra 21:30..Motor küçük büyük ayırt etmeyelim..Bekleniyorsunuz tekerinize çakıl tanesi girmesin
Merhaba,
Bu akşam toplansak gelebilecek olan var mı?
İftardan sonra çalıştığım için ben katılamıyorum toplanmalara çoğu zaman.
Ama bugün izinliyim.
Selamlar.
Merhaba,
Ramazan bereketli olur ama bize yansımadı sanırım bereketi,
dediğiniz gibi bir türlü organize olup buluşamadık.
Selamlar.
Arkadaşlar İftar etkinliği yapsak acaba kaç kişi gelir katılım ümit ediyorum.13 Temmuz pazar akşamı Kültür Park yanı Kabakçı Ali Lokantasında etli tiritle sonrasında fırında sütlaç ikram ediliyor..Hem iftarımızı açalım hem tanışalım istiyorum..Herkez kendi kesesinden ona göre menü fiyatı 10-20 lira arasında değişiyor.Motorlarla gelmeniz önemle rica olunur..Duyan duymayana haber etsin herkez davetlidir..Motor park sorunu yoktur.Yemekten sonra Semaverde çay içilip sohbet edilecektir..Adres şeması aşağıda..
Merhaba Arkadaşlar,
Bajaj Discover 125 siparişimizi verdik, yakında aranızda olacağım.
Hayırlı ramazanlar.
Pazar günü malesef ben katılamayacağım ama böyle bir organizasyon düşünmeniz iyi olmuş teşekkürler. Ama motorlarınızla gideceğiniz bir etkinlik için tam çarşının ortası hem trafik yönünden hemde iftar öncesi ve sonrası gaz açmak yönünden değiştirilmesi gereken bir yer olduğu kanaatindeyim. En azından Kozağaç tarafındaki restoranlar tercih ederseniz gidip gelirken de keyif alırsınız bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------
Hayırlı olsun şimdiden, Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın inşaallah
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)