Dün Konya Aktisad'da davet vardı. Oradan gelirken artçımla beraber İstanbul yolundan gelirken merkeze Kent Plazayı geçtik yol 2 ye bölünür alt geçide girersiniz ya sağdan bir patlak top ama tam inmemiş top arkamdanda bir Toureg geliyor yardırarak. ben manevra yaptım amma etim budum eridi. Artçımda z*ktiri çekti yapacak birşey yok. Neyse sola büktük artık ön tekere geldi top sağa çıktı bu seferde Toureg topa bastı.
Hangi velet mi desem dana attıysa artık. Pek sıkıntı oldu yahu koca anayolda bile neler çıkıyor... hadi kedi köpek neysede top ne yahu... Top..
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Yok Hacı , Anadolu Tek Der e üyeyizde onun yemeği aktisad daydı.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
bu hafta sonu bişi yoktu. Iccaktıda. Bende DEISIS ın yanına gittim oturdum...
biz denize doğru uzadık biraz güneşte gevredik, akşama döndük
denize gidiyoz panpa lar diyecem kimse gelmeyecek o yüzden kimseye demeden gittik geldik işte size bir kaç kare,
yerli şahin k.
bedava şezlong baldan tatlıdır.
+18 deve.jpg
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
müdür bari göbeğimizi teşhir etmeseydin
bu arada devenin üzerinde de çalışma varmış o ara farketmemiştim ben
deve üzerinde gezmek keyifli oluyor heralde manitayı kapan deveye binerdi ya la,
neyseki cbf vardı la konyadan cıkıp bir günde 500 km yapıp geriye gelip akşam 12 ye kadar durabiliyon
ben mondi ile 300 km öldüm la akşam masaj salonundan cıkmış gibiydim,
konya mt ye cağırsan kimse gelmez cağırmasan bir gezi olsada gelsek derler nasıl bir yer anlamadım
cevre mt lerde can var konya mtye gelince hep sakallılar
Bayramın 2 cisi yada 3 cüsü günü Beyşehire gidiyorum Aramızda bir şeyler ayarlarsak Gelen olursa Alanyada yapabiliriz Hatta bi gece konaklayabiliriz
Evet varmı gelen yok sanırım Gonya MT olduğumuzu unuttum
Mbüyük sen gel la bari
mbüyük bayramda zaten alanyada civarlarında sen ona takılırsın orda ben gelirim desem yalan olur çünkü gelmem konya mt de gelmemek moda çünkü ramazan ak, ;)
Gelen olmasada gidecem bayram tatili bu tamda denk geldi sıcaklara duruma göre ben burdan Alanyaya giderim tek tabanca orda bulusuruz Mbuyukle sende Bozkırdan çık gel
bi düşünmem lazım o gün gele hayra gele, demi
alaanya manavgat deniz kum ka.ı k.z beni sarmaz ağa beni dağ bayır çalı çırpı kar kış sarar ben bayramda anzer yaylasında olacağım.
ayrıca çaktırmadan bensiz gezi düzenledikleri için mbüyük ve ramizanı esefle kınıyorum
müdür zaten seni sarmazdı bizim yol sana dağ tepe bayır toz torpah lazım kendin yazmışsın zaten
lütfen gınama bizi ağam
---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
boşuna demiyoruz aga işte bin cbf ye diye ama bu işler tecrübe işte
yaşayacaksın öğreneceksin yolda 5 defa ellerim uyuştu diye duracaksın ve eve gelince yorgunluktan horul horul yatacaksın
ben 470 km sonunda eve geldiğimde hiç yorgunluk çekmeyecem
daha nasıl anlatılır bilmem bir motor, adamlar yapmış aga hakkını yemeyelim şimdi
---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:53 ----------
bi obruk gölü yapabiliriz maksat teker dönsün
---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:56 ----------
aga ben bayramda kapalıyım malum içişleri bakanına sözüm var bayram boyunca tatilde otelde olacağım side de
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Sideye geliriz bizde Alanyaya geldikten sonra Sideyede gitmeden dönmek olmaz
Şezlongları ayarla sen
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)