teşekkür ederim tartışmaya açığız zaten. beraber karar vereceğizilanerid adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim tartışmaya açığız zaten. beraber karar vereceğizilanerid adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
tarih ne zaman?bu hafta sonu mu?
evet 26 mart için konuşuyoruzcrxforever adlı üyeden alıntı
kardeş sendede ses var görüntü yok yaw bi ara sende katılda gezelim konyadandın demi senilanerid adlı üyeden alıntı
bak haala tanışamadıklarımız listesindesin hatırlatırım
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
sieçılmo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben aklıma gelen yerleri sizlerle paylaşmak istedim kısa mesafeden uzun mesafeye doğru ayarladım ;
-sille barajı
-meram dere
-değirmen
-çayırbağı
-krom akansu
-hatunsaray yayla
-başarakavak köyü
-kayacık
-glisra tepesi(hatunsaray)
-kızılören
-çumra apa
-kestel
-göksu
-bulumya
-seydişehir
-beyşehir
şimdilik aklıma gelenler bu kadar yeterlimi düşüncelerinizi bekliyoruz
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
yok devenin nalı fatihcim naptın. bence hepsine gidelim sıradan kış gelmeden evde oluruz
biz o zaman silleye gidelim yakın olsun. serkan abi de görmemiştir oraları.
devenin nalıdamı varya bilmiyordum hepsine bi anda gidecez diye demedim ya aklıma gelen yerleri sırasıyla yazdım her hafta biyere gitsek baya sürer zaten ben öle yazdım sizinde düşüncelerinizi alıyım diye sille barajı güzel hemde baya yakın iyi olur bu havalarda uygun olur
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
devenin nalı gesizi 300 mil
inşallah geziyoruz gezecezde konya mt gün geçtikce büyüyor zaten gopreis sen gel seninlede gezecez merak etme
bi gelebilsem durmayacam da mecburen haziranı bekleyecez işte
gidek silleye hani noldu fidan işi ?????
fidanları her gün alabiliriz. heralde bir günde bitmez 500.000 fidan
hımm ok ozaman geziden önce alırız madem ama hafta sonu açıkmıdır
arkadaşlar bu hafta sille barajına gidelim diyoz ama hem yakın hemde ortam olarak biraz kötü açıkcası ama ölesine bi gezip gelelim diyorsanız gidelim bana kalırsanız hatunsaray derim
bu sefer de siz bi yer söyleyin. ben her yola giderim sizlerle
evet arkadaslar, bende artik konyada ikamet ediyorum, raptorla telde gorustuk ama yuz yuze gorusmek kısmet olmadı daha, gecen hafta babamların esyayı tasıdık bu haftada benım esyayı tasıcaz, gezecegınıze bana yardım edın bu hafta )
neyse bu isin sakası, bu hafta motoruda getırcem pazar gunu, ilerleyen gunlerde de servise sokmam gerekli, is yine raptorun basina patladi,
arkadaslar arkadam cevap yazmayın cunku okuyamıyacam, siz bana diceklerinizi raptora iletin ben onunla telde gorusurum, kendinize iyi bakın allaha emanetsiniz.
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
raptor dostum benim size katılmamamın sebebi motorumun olmamasıdır ben bunu yılmaz arkadaşıma açıkladım burada da söyleyimki tüm konyalı arkadaşlarım öğrensin ama motorum aldığım zaman aranıza katılacağım bundan şüpheniz olmasın bu arada alacağım motorda seninkinin aynısı aldığım zaman kafanı çok ağrıtırım haberin olsun
ahmet abi sen iste geziyi iptal edip sana yardıma gelelim. motorlu motorsuz her zaman bekleriz (serkan abi iletirsin )
ilanerid seni anlıyorum dostum sana da alacaz inşallah yakında bi 151rs
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)