Altında 1000 lik hayvan var buda enduroların makinası
1. olarak ybr alırım ama bu yıl alamam. 2. ise bunu parçalarsam bile içim sızlamaz. Ybr bişey olsa ağlarım valla Birde acemilik var. Bunu al acemiliği bir at üstünden sonra ybr 250 geç diyorlar kafam çok karıştı...
merhaba arkadaşlar tanıdığınız bildiğiniz hyosung gv 250 veye gt250 naked kullanıcısı varmı? 250 cc ye geçiş yapmak için motorumu değiştirmeyi düşünüyorum. hyosung olabilir diye düşünüyorum ama hiç görüp bakma fırsatımız olmadı var ise Konyada incelemek isterim.
Hüseyin hocam bir ara bugay nickli arkadaş gt250 kullanıyordu ama şimdi nerelerde bilmiyorum, gv250 bir zamanlar benimde ilgimi çekti ama yakından görünce hüsrana uğrattı beni şöyleki bana oyuncak gibi bişey geldi boyut olarak çok küçük göründü gözüme, yere çok yakın gibiydi belki biz yüksek motora binmeye alışık olduğumuzdan olabilir sesi desen bir tuhaf matkap sesi gibi kulağımı tırmalayınca hemen uzaklaştım motorun yanından ama tabi kimine göre çekici olabilir gt 250 hakkında fikrim yok ama gv250 yi ben beğenmedim yinede siz yakından görün belki hoşunuza gider
görmeden karar veremiyorki insan dün bitane 250 r gördüm ama r benim tipim değil bakalım nasip olur ise görüp bi değerlendireceğiz.
Bugay R kullanıyordu liseden arkadaşım. Bende de R var naked yok malesef Motor olarak aynı nolacamıs
La Goca Gonyalı gardeşlerim. Yok mu yahu bi iftar etkinliği Ramazan-ı Şerif geldi gidiyor. Diğer Mt ler iftar yapıyor gücüme gitti vallaha...
Yarın mangal yakalım desek kim gelir ama olurmu tamda yerine düştün Konya Mt burası fazla degil 5 altı kisi olalım yeter
Katılımcı listemizde yok ki liste yapsak evet yarın bir organizasyon olursa ben gelirim benim gelmem kurtaracakmı durumu
Evet katılan varmı diye sormaya gerek varmı
tamam madem gelmeyecek olanların listesini yapalım bizde gelen olmaz nasıl olsa heralde artı 1 de kalır
ama gelmeyenleri bari sayalım
evet yazıyorum
1) ramizan83
güncel gelmeyecek olanlar listeye devam etsin
1) ramizan83
2) mbuyuk
kuru kuruda mangal yanmaz ki ramazan ayran varmı ayran?
yav ne gerek var bir gün toplaşalım buraya vurgu yapıyorum toplaşalım bir iftar çadırına gidiverek konya mt olarak bedaveye getiriverek hatta
bu gün burda bokırda tahir akyürek denen efendi iftar cadırı verecek cıkıverin geliverin bedavaya getiriverek
Ramizan mesajı yeni gördüm yav. Bileydim gelirdim Bozkıra hem iftarı yapar hem de akrabaları ziyaret ederdim yav...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)