Leynnnn mbuyuk benı neden evde bırakıyonla pis çapulcu
yanına bırde mesala yani ekle....
DEISIS e 2 haftadır uğramıyordum. bugun uğradım. kapıda "trafik kazası nedeniyle 15 gün kapalıyız" yazıyordu bilgisi olan varmıı?
ve Konya da bugun ne oldu.
Marsan da 1 fabrikada yangın çıkmış. Ankara yolunda 1 araç takla atmış ve zincirleme kaza olmuş.
sabahda 3 kere kazalı hasta geldi hastaneye. ne oldu böyle millte? veya Konya ya
en son alosyi görüştü sonrasını bilmiyorum ama işallah önemli bişey yoktur
yangınlar için bir fikrim yok ama kazalar büyük ihtimal direksiyonu tutunca kendini herif oldum sanan zihniyetin ürünüdür
öyleki ben kırmızı ışıkta motorla beklerken bile yeşil yandığında yanımdaki aracın sürücüsünün ruh hastası olduğunu anlamam zor olmuyor
benden hızlı gidince ödüllendirileceğini sanan odunlar var memlekette sanki drag yapıyor arkadaş
o kuyruğuna teneke bağlanmış köpekler gibi tozu dumana katıp giderken sadece gülüyorum arkasından
Allah hepimizi bu kompleksli hayvanatlardan korusun amiin...
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
yarın kaçta çıkıyoruz müdür
............
DEISIS arkadaşımız üçgün evvel gece bir otuzda bana yorum yazmış.başkada haberim yok..ziyaretine gideli üç haftaoldu. ama ilk fırsatta uğrayıp enzından komşularından öğrenmeye çalışacağım inşalah sıkıntıda değildir
hergün ankara yolundayım çok kaza görüyorum ama bugün görmedim saat üç gibi yollardaydım.ama yangının dumanı bir acayipti heryerden görüldü sanırım
Komşusuna , daire kapıcısına sordum bilen yok , evde yok , telefonu kapalı....
Gezelim dedik kimse gelmedi bizde manuel takıldık öylesine bir gezeyim derken 200 km yapmışım
Silleye gidesim vardı onuda araya sıkıştırdım
Baraj kapalı giremedik bi haltta yoktu zati
konyalılar adama havayı suyu bile satar . taa silleye gidiyon bidamla gölet ARABA BEŞmotor iki bisiklet bir tl ..yuh artık. istanbul boğazı konyada olsa kaçagezeriz allah bilir :(
http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/118955-dengesiz-surucu-14-1-m-fren-izi%3D-sok-ve-platin.html
deisis gecmış olsun arkadaşların merakı haklı ımış demekkı....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)