deısıs gardaş o ben ben değilim bir ben var benden içerü- oda sadece karatay bölgesinde görülür..selametle
akılı kelden benzini shelden alacan muho gardaş. sende ve ramizdede balkon kadar göbek var naber
geçen gün güya meramda görülmüşüm
mt de alaya alınmış makaraya sarılmışım
ramizo ve muharro hepinize darılmışım
motosıkletinizin sibob ayarı bozulsun emi
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
vay vay vay şair osman abım gelmış.
bana balkonlu dedın en zayıf yerımden vurdun benı darıldım bayrama kadar
bırakalım bu kel göbek muhabbetlerını
adamsın konya mt nın en gözde yemegı sucukklu yumurta oleyyyyy
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
inşallah yolum düşerse uğrarım(bi bakayım acaba nereye düşüyor marsan yabancı gelmiyor ama)
adan yolu ptt karşısındaki marangozlarmı müdür.oraysa adana ereğli kavşağından günlük geçerim aykente.hatta matbaacılar kavşağı kapalı diye oranın içinden dalip hurdalıktan çıkıyordum
benim kafa kasksa sizin göbek hava yastığı müdür
arkadaşlar motoru alamayacağım babam evlatlıktan reddederim dedi koskoca adam olduk bu tehdit karşınısına gelemedik. alacağım motor buydu.Ama kısmet alamadım çok üzgünüm hayallerimi süslerdi şu motosiklet bu fiyatada bida bulamam böylesini gitti güzelim motor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6698932/detay/
saglık olsun ılerde daha ıyısını alırsın.
hafta sonu yagmurlumu olacak konya.
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
herkese iyi akşamlar konyalı değilim ama görev icabı konyada yaşıyorum kısa bir süreliğine arkadaşlar çok baktım internetten ama bulamadım konya ve civarında ben yaklaşık 2000-2500 TL arası keeway superlight 150 ya da super shadow 250 arıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
davetıye bastırırsan banada yolla deisis osman abımle göturme sadece ... aramızda kalsın bır oturuşta bır deveyı yerım m buyukle
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)