benim hem bozkır merkez hem harmanpınar. Sorkunlu yengem de var dayımın hanımı. Sorkun'a mangala gelmişliğimiz vardır. Ben Konya'ya gelince detaylı konuşuruz zaten illa vardır bi kız alıp verme
benim hem bozkır merkez hem harmanpınar. Sorkunlu yengem de var dayımın hanımı. Sorkun'a mangala gelmişliğimiz vardır. Ben Konya'ya gelince detaylı konuşuruz zaten illa vardır bi kız alıp verme
eee kaç kişi oldu?
"men dakka dukka"
Geziye gittiyseniz tekeriniz düz bassın abiler bayadır giremiyordum ben. Yeni katılan abilere de selamlar buradan hoşgeldiniz diyorum
Eyvallah Emre kardeş hoşbulduk
Gitmediğime pişman oldum.
Hava güzeldi.
- Meram - Tıp arası şenlikliydi
2-3 CBR
3 Waradero ve Storm vardı (06 plakalı)
Millet çıkmış hacııım.
"men dakka dukka"
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Bu hafta sonu açıköğretime ve cumartesi ehliyete gireceklere başarılar...
"men dakka dukka"
S.a abiler motorumu satışa çıkarttım ben. Sahibinden.com da 250 cc atv ile takas teklifi geldi sizce nsıl bi teklif ?
Bu hafta sonu yağış olmaz ise ramızan83 ile birlikte sabah erken saatlerde hadim-taşkent üzerinden kuşyuvası geçidine doğru açılmayı düşünüyoruz gidiş dönüş yaklaşık 450 km rakım yüksek genelde asfalt arada biraz stablize yol olabilir gelmeyi düşünen olursa buradan haberleşelim..
gelsemmi gelmesemmi gönül ister ama vakit ve nakit
hava durumu çelişkili şimdilik, c.tesi şekillenecek program
gitcem dedinmi gözünü budaktan esirgemeyecen müdür gideceksin isterse kar yağsın
ver gazı ver çıkıyom müdür sabah saat 7 de çıkıyorum yola ramazanla hadimde buluşacağız sonrası malum ver elini kuşyuvası
pazar pazar yedide kalkılırmı be saat 10 gibi çıksanıza
pazar günkü yolculuğumuzu olumsuz hava şartları nedeniyle iptal ettik iyikide iptal etmişiz bölgeye yakın yerdeki arkadaşlardan gelen bilgilere göre yoğun sağanak yağışı yüzünden olumsuz etkilenenler olmuş şimdilik beklemedeyiz haziranın ilk haftası yada hava şartlarına göre bir kaç hafta içinde tekrar gözden geçireceğiz gidiş dönüş yaklaşık 500 km motoruna ve kendine güvenen gelmek isteyen olursa haberleşelim selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)