Lens almış olsam polis farkına varıyor mu lens in? veya lazer yaptırsam ehliyeti yenilesem? :D
Lens almış olsam polis farkına varıyor mu lens in? veya lazer yaptırsam ehliyeti yenilesem? :D
Kardeşim o kadar çok sigortasız kasksız vizesiz hatta plakasız gezen varki polis evrakları tam gördümü seslenmiyor bile ben hep lensle dolaşırım dahada neden bölesin diyeni görmedim hem lensi gözünde farkeder bakarsa tabi
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
topluyorlar ya. Yapma aonal... geçen sene yazın nasıl temizlendi ortalık bilmiyor musunuz?
"men dakka dukka"
Hergün Mevlana-Kampüs arası gidiyorum. Özellikle Bosnaya yaklaşırken - Eski Kunduracılar ve Kent Plaza'nın orada ehliyet - ruhsat bazende sadece kask - kıyafet e bakıyorlar. Dikkat edin. Motoru kullanan arkadaşlar düzgün techizatlı kullansınlar. Toplanmaya yine başlandı.
"men dakka dukka"
Pazar günüde meram yeniyol havzan kavşağında meram petrolün orada topluyorlardı.
Özellikle güneşli pazar günlerinde "kapalı gişe " çalışıyorlar resmen.
Bu arada motor yağı için bir yer buldum. Karatay sanyide bankaların caddesinin ilerisinde ELİT YAĞ diye bir yer.
Sadece yağ satıyor. Castrol 20w-40 1L Actevo Scooter Yağını 15 tl ye aldım. Tavsiye ederim .
Yağ çeşidi bol daha öncede kompresör yağı almıştım. Kredi kartı da geçiyor.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
usta nefis sk yada zakkum sokağın başı olacak mapsten bakarsın.
Tarif edeyim: Kulenin arkasındaki yoldan yıkamacıların önünden solda zeki kaya mazda bayi geçiyoruz. Işıklarda durduk.
Sağ ankara yolu belh kavşağının oraya çıkıyor. Direkt gidiyoruz altgeçide giriyoruz. Altgeçitte sağa ağaç işleri sanayiye doğru dönüyoruz.
Direkt devam ediyoruz minik bir göbek çıkıyo önümüze. Sağ taraf ağaç işl. san. sol taraf karatay san.
Karatay sanayiye giriiyoruz ilk sola -bankalar caddesi- dönüyoruz. Direkt devam edeken 2. yada 3. sokağın köşesi Elit yağ.
Mobil in reklamı var koca bişey. Nasıl mapsten iyi olmadı mı
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
bir şey sormak istiyorum. Uzun zamandır arabamla giderken istanbul yolunu mecbur olmadıkça tercih etmiyorum malum hız koridorları yüzünden.
Dün motorumla istanbul yolundan gidiyordum. koridorun ilk kamerasından geçtikten sonra nası yani? dedim
arkamı döndüm baktım yok.
Motorlarımızın önünde arabalar gibi plaka yok. e koridorun başında ve sonunda kameralar tek taraflı yani önlü arkalı değil.
E bu durumda bizi tanımlayabilirler mi? Sonuçta plakayı çekmesi için giriş ve çıkış kameraları ön ve arka olmak üzere 6 şar tane olması
lazım gelmez mi? tecrübe eden var mı bunu?
Arkadaşlar Armode soft çanta almayı düşünüyorum ybr125 için kullanan varmı nasıl bir çantadır ybr de güzel dururmu birde 100 tlden aşağıya satan bir yer biliyormusnz konyada
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
2 aydır Fizy'nin verdiğince 80-90 gidiyorum ve arada kontrol ediyorum ceza yemedim şükür
Fakat radarın orada 60-70 arası düşüyorum gerçi ortalama hıza bakıyorlarda neyse
Dediğin gibi Bizim arkadaş 3-4 abi de motorcu onlarda yememişler önde plaka olmayınca önü çeken kamera yok ve Konya Emniyet'in bir videosu var Tedes diye oradada otomobil - kamyon - Çekici vs hız limiti var motor yok. Çelişkili bir durum yani. Ama nasip yahu... Şimdilik arkadan çeken kameralar olana kadar devam...
Ve o dediğin yeri iyi bildim hacııı...
"men dakka dukka"
topcasenin altına taa plakaya kadar sarkacak kalın bir kilit bütün kamera stresini hallediyor
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Topcase kullanmıyorum. Takmaktan çekiniyorum aslında lazımda işte polis laf edermi diye tırsıyorum. ama güzel bir çözüm. Hoop polis molis varsa girmesin içeriye. Hem bizim böyle yazdığımıza bakmayın biz , ehliyetli , sigortalı , kasklı , kıyafetli düzgün motor sürücüleriyiz.. hööt.
"men dakka dukka"
benim ufaklığın arkasına bi çanta bakabilirim o zaman
eyvallah usta sağolasın
bizim Konya mt de etliekmek ayrana yarım saat vitesli motor ders verecek yok mu
yarın yazılı sonra direksiyon
scooter iyi güzel kullanıyoruz da sınavda scooter yokmuş
bayanlara hak verdim şimdi. bayanlarda b ehliyeti otomatik arabayla almalılar
Arkadaşlar bende konyadayım eğer her hangi bir organizasyonunuz olursa benide davet ederseniz küçükte olsa kanuni tiger 250cc motorumla size eşlik etmek isterim.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)