Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Konya - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    kena300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    Lens almış olsam polis farkına varıyor mu lens in? veya lazer yaptırsam ehliyeti yenilesem? :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Kardeşim o kadar çok sigortasız kasksız vizesiz hatta plakasız gezen varki polis evrakları tam gördümü seslenmiyor bile ben hep lensle dolaşırım dahada neden bölesin diyeni görmedim hem lensi gözünde farkeder bakarsa tabi
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    topluyorlar ya. Yapma aonal... geçen sene yazın nasıl temizlendi ortalık bilmiyor musunuz?
    "men dakka dukka"

kena300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCT 250
    Tamm abi sağolasın fikirlerin için

alosyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klx250
    Alıntı odeon65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar konya uyuyor galiba 2. sayfaya düşmüşüz. havalar ısınmaya başladı topik canlanır umarım

son gezimizden kareler.. kime tel açtıysam gelmedi dört kafadar çıktık bismillah

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/114602-cigdem-kokan-memleketim-toroslar.html#post2988145
    amaninmb ve aonal bunu beğendiler.
    Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez

Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Hergün Mevlana-Kampüs arası gidiyorum. Özellikle Bosnaya yaklaşırken - Eski Kunduracılar ve Kent Plaza'nın orada ehliyet - ruhsat bazende sadece kask - kıyafet e bakıyorlar. Dikkat edin. Motoru kullanan arkadaşlar düzgün techizatlı kullansınlar. Toplanmaya yine başlandı.
    alosyi bunu beğendi.
    "men dakka dukka"

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı amaninmb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hergün Mevlana-Kampüs arası gidiyorum. Özellikle Bosnaya yaklaşırken - Eski Kunduracılar ve Kent Plaza'nın orada ehliyet - ruhsat bazende sadece kask - kıyafet e bakıyorlar. Dikkat edin. Motoru kullanan arkadaşlar düzgün techizatlı kullansınlar. Toplanmaya yine başlandı.
    Pazar günüde meram yeniyol havzan kavşağında meram petrolün orada topluyorlardı.
    Özellikle güneşli pazar günlerinde "kapalı gişe " çalışıyorlar resmen.

Bu arada motor yağı için bir yer buldum. Karatay sanyide bankaların caddesinin ilerisinde ELİT YAĞ diye bir yer.

Sadece yağ satıyor. Castrol 20w-40 1L Actevo Scooter Yağını 15 tl ye aldım. Tavsiye ederim .

Yağ çeşidi bol daha öncede kompresör yağı almıştım. Kredi kartı da geçiyor.
    amaninmb ve alosyi bunu beğendiler.
    Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
    DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..

Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı DEISIS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar günüde meram yeniyol havzan kavşağında meram petrolün orada topluyorlardı.
    Özellikle güneşli pazar günlerinde "kapalı gişe " çalışıyorlar resmen.

Bu arada motor yağı için bir yer buldum. Karatay sanyide bankaların caddesinin ilerisinde ELİT YAĞ diye bir yer.

Sadece yağ satıyor. Castrol 20w-40 1L Actevo Scooter Yağını 15 tl ye aldım. Tavsiye ederim .

Yağ çeşidi bol daha öncede kompresör yağı almıştım. Kredi kartı da geçiyor.
    Toplansın hacım toplansın boşver. Adam gibi motor sürücüsü çoğalır hiç olmazsa. Ve Eski sanayi'nin karatay sanayi tarafında girişinde mi o yer? google maps'de varmı yeri
    dinçer inan bunu beğendi.
    "men dakka dukka"

Motosikleti
    XT 660 R
    Toplansın hacım toplansın boşver. Adam gibi motor sürücüsü çoğalır hiç olmazsa. Ve Eski sanayi'nin karatay sanayi tarafında girişinde mi o yer? google maps'de varmı yeri
    usta nefis sk yada zakkum sokağın başı olacak mapsten bakarsın.

Tarif edeyim: Kulenin arkasındaki yoldan yıkamacıların önünden solda zeki kaya mazda bayi geçiyoruz. Işıklarda durduk.

Sağ ankara yolu belh kavşağının oraya çıkıyor. Direkt gidiyoruz altgeçide giriyoruz. Altgeçitte sağa ağaç işleri sanayiye doğru dönüyoruz.

Direkt devam ediyoruz minik bir göbek çıkıyo önümüze. Sağ taraf ağaç işl. san. sol taraf karatay san.

Karatay sanayiye giriiyoruz ilk sola -bankalar caddesi- dönüyoruz. Direkt devam edeken 2. yada 3. sokağın köşesi Elit yağ.

Mobil in reklamı var koca bişey. Nasıl mapsten iyi olmadı mı
    alosyi bunu beğendi.
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..

Motosikleti
    XT 660 R
    bir şey sormak istiyorum. Uzun zamandır arabamla giderken istanbul yolunu mecbur olmadıkça tercih etmiyorum malum hız koridorları yüzünden.

Dün motorumla istanbul yolundan gidiyordum. koridorun ilk kamerasından geçtikten sonra nası yani? dedim

arkamı döndüm baktım yok.

Motorlarımızın önünde arabalar gibi plaka yok. e koridorun başında ve sonunda kameralar tek taraflı yani önlü arkalı değil.

E bu durumda bizi tanımlayabilirler mi? Sonuçta plakayı çekmesi için giriş ve çıkış kameraları ön ve arka olmak üzere 6 şar tane olması

lazım gelmez mi? tecrübe eden var mı bunu?

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Arkadaşlar Armode soft çanta almayı düşünüyorum ybr125 için kullanan varmı nasıl bir çantadır ybr de güzel dururmu birde 100 tlden aşağıya satan bir yer biliyormusnz konyada
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    bir şey sormak istiyorum. Uzun zamandır arabamla giderken istanbul yolunu mecbur olmadıkça tercih etmiyorum malum hız koridorları yüzünden.

Dün motorumla istanbul yolundan gidiyordum. koridorun ilk kamerasından geçtikten sonra nası yani? dedim

arkamı döndüm baktım yok.

Motorlarımızın önünde arabalar gibi plaka yok. e koridorun başında ve sonunda kameralar tek taraflı yani önlü arkalı değil.

E bu durumda bizi tanımlayabilirler mi? Sonuçta plakayı çekmesi için giriş ve çıkış kameraları ön ve arka olmak üzere 6 şar tane olması

lazım gelmez mi? tecrübe eden var mı bunu?
    2 aydır Fizy'nin verdiğince 80-90 gidiyorum ve arada kontrol ediyorum ceza yemedim şükür
    Fakat radarın orada 60-70 arası düşüyorum gerçi ortalama hıza bakıyorlarda neyse
    Dediğin gibi Bizim arkadaş 3-4 abi de motorcu onlarda yememişler önde plaka olmayınca önü çeken kamera yok ve Konya Emniyet'in bir videosu var Tedes diye oradada otomobil - kamyon - Çekici vs hız limiti var motor yok. Çelişkili bir durum yani. Ama nasip yahu... Şimdilik arkadan çeken kameralar olana kadar devam...

Ve o dediğin yeri iyi bildim hacııı...
    DEISIS bunu beğendi.
    "men dakka dukka"

mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    topcasenin altına taa plakaya kadar sarkacak kalın bir kilit bütün kamera stresini hallediyor
    DEISIS bunu beğendi.
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı mbuyuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    topcasenin altına taa plakaya kadar sarkacak kalın bir kilit bütün kamera stresini hallediyor
    Topcase kullanmıyorum. Takmaktan çekiniyorum aslında lazımda işte polis laf edermi diye tırsıyorum. ama güzel bir çözüm. Hoop polis molis varsa girmesin içeriye. Hem bizim böyle yazdığımıza bakmayın biz , ehliyetli , sigortalı , kasklı , kıyafetli düzgün motor sürücüleriyiz.. hööt.
    mbuyuk bunu beğendi.
    "men dakka dukka"

Motosikleti
    XT 660 R
    Topcase kullanmıyorum. Takmaktan çekiniyorum aslında lazımda işte polis laf edermi diye tırsıyorum. ama güzel bir çözüm. Hoop polis molis varsa girmesin içeriye. Hem bizim böyle yazdığımıza bakmayın biz , ehliyetli , sigortalı , kasklı , kıyafetli düzgün motor sürücüleriyiz.. hööt.

Hakikaten bi ara forumda gördüm. Top case ruhsata işletilmeli gibi bişeyler okumuştum var mı bunun aslı astarı

Motosikleti
    NC750X
    Hakikaten bi ara forumda gördüm. Top case ruhsata işletilmeli gibi bişeyler okumuştum var mı bunun aslı astarı
    motosikleti ticari amaçlı kullananlar için yani pizzacı, tüpcü, sucu, kurye vs. motorlarında zorunlu
    bizim gibi şahsi binenler için değil o ruhsat mevzusu rahat olun
    DEISIS bunu beğendi.
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı mbuyuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikleti ticari amaçlı kullananlar için yani pizzacı, tüpcü, sucu, kurye vs. motorlarında zorunlu
    bizim gibi şahsi binenler için değil o ruhsat mevzusu rahat olun
    benim ufaklığın arkasına bi çanta bakabilirim o zaman

eyvallah usta sağolasın

bizim Konya mt de etliekmek ayrana yarım saat vitesli motor ders verecek yok mu

yarın yazılı sonra direksiyon

scooter iyi güzel kullanıyoruz da sınavda scooter yokmuş

bayanlara hak verdim şimdi. bayanlarda b ehliyeti otomatik arabayla almalılar

Motosikleti
    NC750X
    benim ufaklığın arkasına bi çanta bakabilirim o zaman

eyvallah usta sağolasın

bizim Konya mt de etliekmek ayrana yarım saat vitesli motor ders verecek yok mu

yarın yazılı sonra direksiyon

scooter iyi güzel kullanıyoruz da sınavda scooter yokmuş

bayanlara hak verdim şimdi. bayanlarda b ehliyeti otomatik arabayla almalılar
    boşver olmadığı daha iyi bence herkes kullandığı aracın hakkını verecek (beceri anlamında) hakettikten sonra ehliyet cebine girecek

Filozofiks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni tiger 250
    Arkadaşlar bende konyadayım eğer her hangi bir organizasyonunuz olursa benide davet ederseniz küçükte olsa kanuni tiger 250cc motorumla size eşlik etmek isterim.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Hosgeldiniz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler