bu pazar günübirlik kilistraya gitmeye ne dersiniz .. üç kişiyiz varmı başka gelecek
http://www.turkishairlines.com/tr-tr.../kilistra.aspx
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
Abi ben gelebilirim gidiş-dönüş kaç km ?
tahminen 120 km yol yapabiliriz gidiş dönüş
bugün sabah saat 10:30 da meramdaki kafelerin önünden hareket. Yiyeceğinizi alın. Fotoğraf makinanızı alın.Deponuzu doldurun.Meram dereden başlayıp sağlık,yatağan, kilistraya kadar gidiyoruz.Gelmek isteyen herkesi bekleriz .. ali osman yılmaz 535 580 45 86
https://www.google.com.tr/search?q=k...w=1363&bih=638
Arkadaşlar Honda bayisi açılmış konyaya Yamaha bayisinin az ilerisinde Motomert in orda kask filan alacaklar mont alacaklar eldiven filan düşünenler bir uğrayın cmtsi arkadaşıma cb125 e aldık ls2 kask 190 eldiven 45 mont 145 bıraktı netten çok ucuza aldık içerdeki mallarda kalitesiz ürünler değil yani düşünen varsa mutlaka uğrasın
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
hafta sonu ankaradaydım . ama uygun bir zamanımda gezinize katılmak istiyorum . gezinin fotolarını ne zaman göreceğiz)
kırkından sonra azanı
yakında paylaşacağım..çok güzel bir gezi oldu
Ben de katılmak isterdim. Konya ya gelcem 2 hafta sonra filan inşaallah birşeyler planlarız
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Beyler Satılık Motosiklet Var
Motosiklet 150 cc scooterdir krank,üst kapak,silindir,piston,krank kolu vs. tüm motor ve mekanik aksamı sıfırdır.
Daha rodajı bitmedi motosikletin Fiyat : 800 tl
0543 530 59 01 den ulaşabilirsiniz.
Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/113698-konya-mini-kapadokya-kilistra-gokyurt.html
kilisra gezimiz
fotoğrafların sırası karıştı abi.meram dereden apa barajı oradan yatağan kasabası bulumya gökyurt dönüş ise hatunsaray karadiğin filan
arkadaşlar konya uyuyor galiba 2. sayfaya düşmüşüz. havalar ısınmaya başladı topik canlanır umarım
kırkından sonra azanı
Uyuyoruz ama cevap verecek varmı Benim ehliyette protez olarak gözlük varda 60 metreye kadar görebliyorum gözlüksüz. sağlık raporu almaya giderken takmıştım gözlüğümü. Herhangi bi çevirmede gözlüksüz olmam halinde cezası nedir?
bu konuda bilgim yok ama her durumda hem senin hemde trafiktekiler için gözlüksüz gezmemen herkesin hayrına diye düşünüyorum.
kırkından sonra azanı
gözlüğü normalde de fazla takmıyorum abi unutabiliyorum bazen
Scooter olmasa gelirdim
"men dakka dukka"
Kardeşim bende de gözlük yazıyor ehliyette ama lensle kullanıorum geçen çevirdiler evrakların tammı diye sordu polis evet dedim evrakları verdim sıkıntı çıkarmadı sanada kıl birisi denk gelmezse sıkıntı çıkarmazlar sanırım ama bu dedğim olay şehirlerarası yolda oldu şehir içinde belki daha fazla dikkat ederlerdir.
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)