Yılmaz ilk sayfaya konya mt üyeleri kimlerdir onuda eklersek iyi olur aramıza yeni arkadaşlarda katıldıkça ilk sayfayı devamlı yeniliyelim
Yılmaz ilk sayfaya konya mt üyeleri kimlerdir onuda eklersek iyi olur aramıza yeni arkadaşlarda katıldıkça ilk sayfayı devamlı yeniliyelim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
tamam barış abi. ilk sayfada gruptaki tüm elemenların resmi yok. ama olanların hepsini ekleyeceğim. yakında yeni resimlerimizi de çekerim zaten.BBRR adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
baba siz resmen çete olmuşsunuz ya
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
ne demek şimdi bucemo_brs adlı üyeden alıntı
çete değil arkadaşım KONYA MT
topraama laf yok bende bursalıyımda hemşo
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
serkan abi bursalısın ama seni biz esir aldık. konya MT yi bırakıp gidemiceksin.
pekte niyetim yok aslında
pekte niyetim yok aslında gitmeye
sensiz gezi olmaz serkan abi. zorla getiririz 10-15 kişinin gazabına uğrarsın
çok tişikkür ederim
bu arada A2 direksiyon sınavım var arkadaşlar. bakalım nolcak
ehliyeti alırsak sıra motoru büyültmeye gelir belki. bakalım fuarda belki bişeyler yaparız ya da önümüzdeki seneyi bekleyecezz
yav arkadaşlarım yatın zıbarın yav....bu saatte ne iştir bu Konya muhabbeti...hade dağılın bakem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han abi dur yav. konyayı toplayıp yatacazz hemen
yılmazım sadece sana öptürüyorum kendimi unutma...hadi iyigeceler...
helal olsun sana mete : ( iki gün uğramadık diye kalktın başkalarına öptürüyon kendını (xxx)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sağol mete_han abi. bende yatacam zaten yarın sınavım var.
herkese iyi geceler...
anaaaa yılmazda yattı (sınava beraber gitcez ben hala ayaktayım) tek benmi kaldım konya mt den neyse hafta sonu havalar güzel olurda inşallah gezimi tamamlarız güzelce resimlerimizide ekleriz
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
yılmaz umarım sınavın tahmininden kolay gecer ve umduğundan daha güzel sonuç alırsın kalbimiz seninle gönülden destekliyoruz seni
bugün sabah ehliyet sınavındaydık motosportla. çok zor bi sınavdı scooter sürenlere Allah kolaylık versin.
bu da kara jawa eskiden bunla giriyolarmış
sınava zaten motorla gittim
sınavdan sonra da biraz gezelim dedik. bi bakmışız hatıp çayırbağı filan gezmiş gelmişiz
yılmazz bugün süperdi ya sınav diye çıktık evden sınavda zaten 5 dk sürdü sınavdan sonra bi dolaşalım dedik nerelere gittik geldik güzel geçti resimlerde iyi olmuş buraya koyduğun ama ya mağradan ayı çıksaydı o zaman ne yapcaktık
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)